Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ManCaL on Tue 26 Oct - 17:43

amjal,amjal,amjal,amjal ado xdo...kak amm jo ada kot..
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 39
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by kudud on Tue 26 Oct - 17:47

hmm.. cam xde je amjal rini, blk lah ceni..

hati2 semua.. pet pet pettttt.... munyi arrejek.. scratch
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Raziskov on Tue 26 Oct - 17:50

ManCAL wrote:amjal,amjal,amjal,amjal ado xdo...kak amm jo ada kot..

eermm...magik tahap langit ke 8 la kalau kak amm ado kat amjal tu...Razz

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ManCaL on Tue 26 Oct - 17:52

kudud wrote:hmm.. cam xde je amjal rini, blk lah ceni..

hati2 semua.. pet pet pettttt.... munyi arrejek.. scratch

xper lr dud kita balik lr lagi bgus..bole duk ats pwut..eheh..hehhhhhhehe..
kecittttt..ketittt..ketitttketittttt...bunyi vespa bapak aku...

p/s :dud nmpk nye lambat lagi lr aku nk pulang kan hak kau...
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 39
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ziex69 on Tue 26 Oct - 18:36

takder pun kat amjal...
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ni_juan82 on Tue 26 Oct - 19:12

xper lr dud kita balik lr lagi bgus..bole duk ats pwut..eheh..hehhhhhhehe..

statement ni menikam kalbu gua skrg ni dude...sabo X2....huhuuuh
avatar
ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 35
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Amm on Tue 26 Oct - 19:52

Raziskov wrote:
eermm...magik tahap langit ke 8 la kalau kak amm ado kat amjal tu...Razz

sekian

Ngah Jiss,Aku tunngu sampei kul 5.28 tadi kat amjal.Tak de orang aku belah la.....Len kali aku nak tunggu kul 5.13 pulok...
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by mat zzr on Tue 26 Oct - 20:33

setelah tengkok anak badak aku diketatkan.....meningkat lah sedikit kekonfidenan aku ambik lap...cuma bila hard braking...meter panel plak gegar...motor reput mmg mcm ni kot?
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by xxx on Tue 26 Oct - 21:29

mat zzr wrote:setelah tengkok anak badak aku diketatkan.....meningkat lah sedikit kekonfidenan aku ambik lap...cuma bila hard braking...meter panel plak gegar...motor reput mmg mcm ni kot?

pergh..persediaan rapi tuk men korner kat simpang pulai ni..sapa2 ada handycam tu leh lah rakam aksi2 dewata2..kompom masuk youtube..1 juta lebih tgk...
avatar
xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by mat zzr on Tue 26 Oct - 23:12

xxx wrote:
mat zzr wrote:setelah tengkok anak badak aku diketatkan.....meningkat lah sedikit kekonfidenan aku ambik lap...cuma bila hard braking...meter panel plak gegar...motor reput mmg mcm ni kot?

pergh..persediaan rapi tuk men korner kat simpang pulai ni..sapa2 ada handycam tu leh lah rakam aksi2 dewata2..kompom masuk youtube..1 juta lebih tgk...


aku mana lah layak masuk geng dewata leper...aku masih konar tegak lagi...cuma selepas handle tengkok diketatkan...lebih konfiden utk bawak 170 kmj...handle kurang gegar...kalau dulu boleh kebas tangan...

aku harap tak payah lah nak kena tukar bearing kon...rabak bajet oooo....
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Tue 26 Oct - 23:26

Aduhaiii...x habis citer gajah badak dgn tenuk lg? Bila laa anak dara nk join zzrianz ni...sesekali nk gak hunga2 ikut depan...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Amm on Wed 27 Oct - 0:02

aku sokong cadangan Paman JimF,asik tonuk,gajah,badak ayo jer kat ZZrianz....Boleh hungga hungga ke. I polow
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Amm on Wed 27 Oct - 0:14

Mana lagi ZZrianz ni...Boring la sorang kat cni.
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ManCaL on Wed 27 Oct - 0:18

Amm wrote:Mana lagi ZZrianz ni...Boring la sorang kat cni.

kak amm tido lr..org lain semua dh tido ats pwut mike je blum.. Very Happy
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 39
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Raziskov on Wed 27 Oct - 0:46

den ado ni..
dah 3 hari 7 malam tak tido2 ni.. drunken

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by gilababan on Wed 27 Oct - 1:02

Salam pg...
avatar
gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by furqaan on Wed 27 Oct - 8:07

salam satu malaysia....no 1
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by yusz@jbl on Wed 27 Oct - 8:19

Basketball cheers scratch



study
avatar
yusz@jbl

Posts : 113
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by kudud on Wed 27 Oct - 8:51

salam pg yg sejupp zzrianz..

selamat memulakn hari baru..

itu je la nak ckp pon..
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ziex69 on Wed 27 Oct - 8:58

kudud wrote:salam pg yg sejupp zzrianz..

selamat memulakn hari baru..

itu je la nak ckp pon..

patutla posting dah seribu lebih.... scratch
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by kudud on Wed 27 Oct - 8:59

ManCAL wrote:
kudud wrote:hmm.. cam xde je amjal rini, blk lah ceni..

hati2 semua.. pet pet pettttt.... munyi arrejek.. scratch

xper lr dud kita balik lr lagi bgus..bole duk ats pwut..eheh..hehhhhhhehe..
kecittttt..ketittt..ketitttketittttt...bunyi vespa bapak aku...

p/s :dud nmpk nye lambat lagi lr aku nk pulang kan hak kau...

den men pwot sndirik ja smlm.. mentang2 la xde pewot yg blh diduduk, ekau bikin panas sama aku yah.. Sad
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Amm on Wed 27 Oct - 9:09

Salam..
Main poghut sendiri best ke........
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ariff908 on Wed 27 Oct - 9:11

salam pagi yg ceria... cheers
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ziex69 on Wed 27 Oct - 9:18

Amm wrote:Salam..
Main poghut sendiri best ke........

best kot macam kamal slalu buat bila outstesen
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ziex69 on Wed 27 Oct - 9:21

ariff908 wrote:salam pagi yg ceria... cheers

somersault satuuuuuuuu....
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum