Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 26 Oct - 11:31

mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:
furqaan wrote:Syukur jugak ni .. tapi lagi syukur dapat moto koyak pelasetik ... boley joint geng lain ..

kak fur...belot ke?....kita kan geng motor reput...tak akan menyerah.... What a Face

yaaa sokong.... kami geng reput takkan menyerah...
kami tetap setia dibelakang geng koyak plastik....
jadi ummah zzrianz yg sejati.... Very Happy

tapi aku pun kena kitai kat hiway karak dgn dark night on the way return tganu ride.....nak kira cam ne ni?.. Wink

kira ok sebab muto ko kategori muto bukan koyak plastik....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by furqaan on Tue 26 Oct - 11:33

Mat ..nko jagn nak belot lak last minit nit ..tapi statement ankle kreepot tu bukan boley caya gak .. teman pu dah kenamasa pi kemeren yg lepaih...

"kami tetap setia DIBELAKNG geng koyak plastik" nko faham bebetoi Mat ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by mat zzr on Tue 26 Oct - 11:35

[quote="furqaan"]Mat ..nko jagn nak belot lak last minit nit ..tapi statement ankle kreepot tu bukan boley caya gak .. teman pu dah kenamasa pi kemeren yg lepaih...

"kami tetap setia DIBELAKNG geng koyak plastik" nko faham bebetoi Mat ..[/quote]

statemen diatas bermaksid...dibelakang kak amm (geng koyak plastik) beberapa inci sahaja...mmg kena tinggal lah aku.... What a Face

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by furqaan on Tue 26 Oct - 11:38

Tau tak per .. sama la kita ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Tue 26 Oct - 11:54

manaaaaa adaaaaaaaaaa...

matzzr.. lepas turun ko lik kl terus ke?
mau jalang2 makan mee rebus ramli?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Amm on Tue 26 Oct - 11:58

masuk je geng ayo dah sampai kepala, mula la merapu...He..he...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Tue 26 Oct - 12:06

mat zzr wrote:statemen diatas bermaksid...dibelakang kak amm (geng koyak plastik) beberapa inci sahaja...mmg kena tinggal lah aku.... What a Face

mana leh polow auntie amm....
laju giler mamat tu... kena lak kali ni tak bawa pannier...
mau cecah 270.78kmj tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by furqaan on Tue 26 Oct - 12:07

Tue moto koyak plastikkan ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Amm on Tue 26 Oct - 12:34

Moto koyak plastik sama ke ngan orang bertunang...Sila edbais.

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by furqaan on Tue 26 Oct - 12:36

Dekat sama gak lah .. lepas tunang tu baru lah ... Embarassed

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Amm on Tue 26 Oct - 12:54

furqaan wrote:Dekat sama gak lah .. lepas tunang tu baru lah ... Embarassed

Oooo ye juge la yek..pandei la angkel Samsul ni. barulah ape angkel...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ManCaL on Tue 26 Oct - 13:38

jimf wrote:
furqaan wrote:
jimf wrote:Salam..
Korang lupa ke azam kena tepuk masa lalu jln tu? Siap tuduh adam lg...mati2 dia x ngaku...

Rawaman...moto reput je tu..jauh beza dgn zx2 ekau..

aikkk .. ari tu mike dah ngaku..moto nie kategori repot ..

moto ekau ajo reput pasal rider pun bangko...
zx2 man tak reput.. masih gagah perkosa...

tima kaseh ungkel kata teman ni gagah perkosa..terharu lr.. Sad

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by mat zzr on Tue 26 Oct - 14:08

jimf wrote:manaaaaa adaaaaaaaaaa...

matzzr.. lepas turun ko lik kl terus ke?
mau jalang2 makan mee rebus ramli?

aku kompomasi makan mee rebus ramli.....mee kari pun ada ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by mat zzr on Tue 26 Oct - 14:09

jimf wrote:
mat zzr wrote:statemen diatas bermaksid...dibelakang kak amm (geng koyak plastik) beberapa inci sahaja...mmg kena tinggal lah aku.... What a Face

mana leh polow auntie amm....
laju giler mamat tu... kena lak kali ni tak bawa pannier...
mau cecah 470.78kmj tu...

betul betul betul...kalau tak bawak pannier mmg tersangat lah laju nya...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Tue 26 Oct - 14:10

furqaan wrote:Dekat sama gak lah .. lepas tunang tu baru lah ... Embarassed

weeeeeiii mencurat laaa tu

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by mat zzr on Tue 26 Oct - 14:10

Amm wrote:masuk je geng ayo dah sampai kepala takuk, mula la merapu...He..he...

mencurat lagi... What a Face

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Tue 26 Oct - 14:11

mat zzr wrote:
jimf wrote:manaaaaa adaaaaaaaaaa...

matzzr.. lepas turun ko lik kl terus ke?
mau jalang2 makan mee rebus ramli?

aku kompomasi makan mee rebus ramli.....mee kari pun ada ke?...

mee kari kat merdeka garden... mau kaa?
tp balik malam laaaa....sejukkkkk hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by mat zzr on Tue 26 Oct - 14:15

jimf wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:manaaaaa adaaaaaaaaaa...

matzzr.. lepas turun ko lik kl terus ke?
mau jalang2 makan mee rebus ramli?

aku kompomasi makan mee rebus ramli.....mee kari pun ada ke?...

mee kari kat merdeka garden... mau kaa?
tp balik malam laaaa....sejukkkkk hehehe

mee rebus pun ok lah...

aku sebenarnya pergi ipoh hari sabtu lepas...dah byk perubahan....depan Majlis Bandaraya Ipoh ada Greentown...byk kedai makan dan banyak warung mcm kat benteng....pastu aku ronda ke railway station....warung yg byk byk kat tepi tu dah tak de...pastu aku boleh sesat dlm bandar ipoh...byk hotel baru dah dibina...sempat jugak aku pergi hotel syuen....pastu aku pergi masuk kompleks Yik Fong...dlm tu penuh dgn bangladeshi....byk lah yg berubah dlm masa 14 tahun...last aku ada kat Ipoh tahun 1996.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Tue 26 Oct - 14:34

lama bebenor tu matzzr oooiii...
14 tahun tu mcm2 ada... dh mcm2 berubah nya...
masa tu kinta city dah ada ke? rasanya lum lagi kan...ooo tgh buat masa tu

greentown tu tinggal nama aje skrg.. kalu dulu org sebut greentown, org terbayg umah gomen.. tp sekarg org tau greentown mall aje...dgn opis kerajaan negri...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by ManCaL on Tue 26 Oct - 14:36

dlm masa 14thn mmg dh byk perubahn kat bandar ipoh..skg dh mcm2 ada di ipoh..
i love my hometown...IPOHMALITARAKSOMBONGLOR..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Amm on Tue 26 Oct - 14:39

mat zzr wrote:...dlm tu penuh dgn bangladeshi....byk lah yg berubah dlm masa 14 tahun...last aku ada kat Ipoh tahun 1996.

Huh..Dah tue ko ye....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by kudud on Tue 26 Oct - 14:49

org da bertunang mmg akan dikecam hebatkah? apakah salah hamba yg hina lg hensem ni Sad

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Tue 26 Oct - 14:54

kudud wrote:org da bertunang mmg akan dikecam hebatkah? apakah salah hamba yg hina lg hensem ni Sad

kat zzrianz ni, jgn kata dah tunang.. dah bangko rabun pun kena kecam hebat gak..
nasib semua hati kental.. kalu idak mau 10x kena strok dah...

p/s...walau kental..semua ada taman...ada ikan... kura2 pn ada... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by furqaan on Tue 26 Oct - 14:55

jimf wrote:
kudud wrote:org da bertunang mmg akan dikecam hebatkah? apakah salah hamba yg hina lg hensem ni Sad

kat zzrianz ni, jgn kata dah tunang.. dah bangko rabun pun kena kecam hebat gak..
nasib semua hati kental.. kalu idak mau 10x kena strok dah...

p/s...walau kental..semua ada taman...ada ikan... kura2 pn ada... Razz

Siap ada kolam dgn ayor terejon ker ankle ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by jimf on Tue 26 Oct - 14:59

furqaan wrote: Siap ada kolam dgn ayor terejon ker ankle ..

ayor terejon xde laa... tp kincir ayor mmg ada laa..
plus titi kecik...senang nk bg ikan makan...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 50 - Jadi ke Ride kemeren ni?(21/10/10)

Post by Sponsored content Today at 5:47


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum