ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Page 6 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by furqaan on Tue 26 Oct - 12:19

jimf wrote:
mat zzr wrote:
furqaan wrote:Kudud ..mike geng muda mcam kak Amm.. mana leh saing owang tua +moto geput.. yeehaaa santai cari petai boley ngurat anak owang aseli ..

jimf...kak fur kutuk kita dan diri dia sendiri.... Rolling Eyes

matzzr... tibai kawan nmpkkkk...
"Kami geng2 reput takkan sontot kawan sendri"..

kak fur.. jgn ado yg rambut blonde kang udah laa.. nti adam pun nk join...cicir lak anak murid dio nti...

tahun depan lak ada yg seiras muka dia ... harus Adm jr rambut blonde ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by jimf on Tue 26 Oct - 12:24

Amm wrote:
furqaan wrote:Kudud ..mike geng muda mcam kak Amm.. mana leh saing owang tua +moto geput.. yeehaaa santai cari petai boley ngurat anak owang aseli ..

Kalo teman juin,teman belanje angkel tea O ye... Smile

ataih sana org tak minum teh o laaa auntie...
sana minum teh strawberi cecah waffle...

(nyampah laaa bang long ni...dh 100x hint dia buat dekkkkkkk aje)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by Amm on Tue 26 Oct - 12:26

kudud wrote:eh,ritu teman ade minta tulung kome belikan sekop kpala tu,ade x kakAMM?

ada la yang oooii...ko nak yang camna...Idak pun teman tibai apa apa pun ye....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by furqaan on Tue 26 Oct - 12:31

Amm wrote:
kudud wrote:eh,ritu teman ade minta tulung kome belikan sekop kpala tu,ade x kakAMM?

ada la yang oooii...ko nak yang camna...Idak pun teman tibai apa apa pun ye....

nko pakai kepiah jer la dud..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by kudud on Tue 26 Oct - 12:32

yg mesia satu, selangor satu n kale itam(ape2la corak pun xpa) satu.. hee... tu la stkt ni.. Smile

ade ke spt permintaan ni?

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by kudud on Tue 26 Oct - 12:33

furqaan wrote:
nko pakai kepiah jer la dud..

teman nak pakei yg rock punya skit la uncle, bg la chance org mude mcm teman ni bergayea.. Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by ziex69 on Tue 26 Oct - 12:41

kalo nak flag off jer bole join ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by Amm on Tue 26 Oct - 12:51

kudud wrote:yg mesia satu, selangor satu n kale itam(ape2la corak pun xpa) satu.. hee... tu la stkt ni.. Smile

ade ke spt permintaan ni?

Ko nak tige la ek....Kalo tak de stok tua furqan cam ko request tu,teman balun jer la apa apa ek..janji rock...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by ManCaL on Tue 26 Oct - 13:56

ziex69 wrote:kalo nak flag off jer bole join ke?

Alaa..abe Pot jom arr join sekali LC kan ada...xyah lr nk flag off2.. Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by mat zzr on Tue 26 Oct - 14:19

ManCAL wrote:
ziex69 wrote:kalo nak flag off jer bole join ke?

Alaa..abe Pot jom arr join sekali LC kan ada...xyah lr nk flag off2.. Laughing

jomlah pot...naik LC pun ok...kita nak kesana bukannya berlumba...ko masuk lah dlm geng reput cam aku dgn jimf...gerenti ada kat belakang fulltime...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by Raziskov on Tue 26 Oct - 14:20

PENGUMUMAN:

Memandangkan cuaca yg agak kurang baik sejak 2 menjak ini..dan ramalan cuaca pun meramalkan hujan pada Sabtu ini..
http://www.weathercity.com/my/kuala_lumpur/

Maka...RIDE AKAN TERBATAL SECARA OTOMATIKNYA JIKA HUJAN TURUN PADA HARI KEJADIAN...tapi bagi sesapa yg nak jadi rain riderz..dipersilakan....Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by mat zzr on Tue 26 Oct - 14:20

jimf wrote:
mat zzr wrote:
furqaan wrote:Kudud ..mike geng muda mcam kak Amm.. mana leh saing owang tua +moto geput.. yeehaaa santai cari petai boley ngurat anak owang aseli ..

jimf...kak fur kutuk kita dan diri dia sendiri.... Rolling Eyes

matzzr... tibai kawan nmpkkkk...
[i]"Kami geng2 reput suka sontot kawan sendri"..[/i]

kak fur.. jgn ado yg rambut blonde kang udah laa.. nti adam pun nk join...cicir lak anak murid dio nti...

ish..ish..ish....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by jimf on Tue 26 Oct - 14:39

ishhh ishhh ishhh...sini pun kena godam dah...
kuat tul virus...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by kudud on Tue 26 Oct - 14:43

Amm wrote:
kudud wrote:yg mesia satu, selangor satu n kale itam(ape2la corak pun xpa) satu.. hee... tu la stkt ni.. Smile

ade ke spt permintaan ni?

Ko nak tige la ek....Kalo tak de stok tua furqan cam ko request tu,teman balun jer la apa apa ek..janji rock...

ok, rock pun ROCKLAH (sebut pkai slang jawa)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by kudud on Tue 26 Oct - 14:45

Raziskov wrote:PENGUMUMAN:

Memandangkan cuaca yg agak kurang baik sejak 2 menjak ini..dan ramalan cuaca pun meramalkan hujan pada Sabtu ini..
http://www.weathercity.com/my/kuala_lumpur/

Maka...RIDE AKAN TERBATAL SECARA OTOMATIKNYA JIKA HUJAN TURUN PADA HARI KEJADIAN...tapi bagi sesapa yg nak jadi rain riderz..dipersilakan....Very Happy

sekian

alah,xkental lah u nie Razz so,utk komfofasi, pg tu dgn sapa semua pserta nak refer samada ride ON ke OFF? sbb pra pserta mgkin berada d berlainan daerah, kbarangkalian cuaca x sama kan.. scratch-mcm bertabur jaa

*perrghhh, berdasarkn pengamatan kat site yg mr.raziskov bg tu, dr mlm sabtu tu smpi pg ahad, hujan berterusan,uhk uhk..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by ManCaL on Tue 26 Oct - 14:48

kudud wrote:
Raziskov wrote:PENGUMUMAN:

Memandangkan cuaca yg agak kurang baik sejak 2 menjak ini..dan ramalan cuaca pun meramalkan hujan pada Sabtu ini..
http://www.weathercity.com/my/kuala_lumpur/

Maka...RIDE AKAN TERBATAL SECARA OTOMATIKNYA JIKA HUJAN TURUN PADA HARI KEJADIAN...tapi bagi sesapa yg nak jadi rain riderz..dipersilakan....Very Happy

sekian

alah,xkental lah u nie Razz so,utk komfofasi, pg tu dgn sapa semua pserta nak refer samada ride ON ke OFF? sbb pra pserta mgkin berada d berlainan daerah, kbarangkalian cuaca x sama
kan.. scratch-mcm bertabur jaa

*perrghhh, berdasarkn pengamatan kat site yg mr.raziskov bg tu, dr mlm sabtu tu smpi pg ahad, hujan berterusan,uhk uhk..

betul tu..dud lagi pun kemungkin ujan area kl kita nk pegi cemeren@phg...
xbest lr xjadi..dh batal dh flick ke KK..nengis lr cm ni.. Sad

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by jimf on Tue 26 Oct - 14:49

8am RV kat rawang...
830am terus gerak...
lambat tinggall.....
dayride takleh tunggu... kalu tggu jadi overnite ride... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by ziex69 on Tue 26 Oct - 14:53

kudud wrote:
Raziskov wrote:PENGUMUMAN:

Memandangkan cuaca yg agak kurang baik sejak 2 menjak ini..dan ramalan cuaca pun meramalkan hujan pada Sabtu ini..
http://www.weathercity.com/my/kuala_lumpur/

Maka...RIDE AKAN TERBATAL SECARA OTOMATIKNYA JIKA HUJAN TURUN PADA HARI KEJADIAN...tapi bagi sesapa yg nak jadi rain riderz..dipersilakan....Very Happy

sekian

alah,xkental lah u nie Razz so,utk komfofasi, pg tu dgn sapa semua pserta nak refer samada ride ON ke OFF? sbb pra pserta mgkin berada d berlainan daerah, kbarangkalian cuaca x sama kan.. scratch-mcm bertabur jaa



*perrghhh, berdasarkn pengamatan kat site yg mr.raziskov bg tu, dr mlm sabtu tu smpi pg ahad, hujan berterusan,uhk uhk..

Jodoh pertemuan hanya Allah yang menentukan...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by jimf on Tue 26 Oct - 14:56

ziex69 wrote:Jodoh pertemuan hanya Allah yang menentukan...

aminnn... tahniah pot..
senyap2 aje dah kawen...patut la lain macam aje seminggu dua ni... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by ziex69 on Tue 26 Oct - 14:59

ManCal & MatZZR....

Bukan aku tak nak join sekali tapi tengah setting moto aku nih, Setup moto stage one dah complete. Malam ni sambung stage dua sebelum rejet, nak tgk pick up ngan top end dulu....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by jimf on Tue 26 Oct - 15:00

ziex69 wrote:ManCal & MatZZR....

Bukan aku tak nak join sekali tapi tengah setting moto aku nih, Setup moto stage one dah complete. Malam ni sambung stage dua sebelum rejet, nak tgk pick up ngan top end dulu....

valve titanium pak din dh kasi lum??

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by ziex69 on Tue 26 Oct - 15:03

jimf wrote:aminnn... tahniah pot..
senyap2 aje dah kawen...patut la lain macam aje seminggu dua ni... Very Happy

Tima kasih jimf, memang seminggu dua ni susah nak kuar umah la, nak kuar jer bantalmate dah panggey... iskhh jadi macam kak amm plak...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by ziex69 on Tue 26 Oct - 15:04

jimf wrote:
valve titanium pak din dh kasi lum??

Blom lagi la, aku tengah test kat motor aku dulu. Jetting kit baru je dpt. Setup utk gear 3 ke atas kena betul2 cun ni, nak tgk pick up ngan top end dulu.... Haaiisshhhh

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by ManCaL on Tue 26 Oct - 15:09

ziex69 wrote:ManCal & MatZZR....

Bukan aku tak nak join sekali tapi tengah setting moto aku nih, Setup moto stage one dah complete. Malam ni sambung stage dua sebelum rejet, nak tgk pick up ngan top end dulu....

ok g la buat apa yg patut dulu agak2 dh settle..bole kasi gegar kat cemeren nanti ekk..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by kudud on Tue 26 Oct - 15:11

mcm haram stetment!!! lol! sebek hati kental!! pasni tlg wat kan muto teman plak yer yoep..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ride kameren the IV..obat gatai pungkok..

Post by Sponsored content Today at 6:03


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum