Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by kudud on Fri 8 Oct - 14:54

Raziskov wrote:nak reunion ape pulak ni salleh?
silo bantu den...kang sonang sikit nak bagitau mode kito yg sojar tu...Razz

sekian

ntah la,kot2 mggu ni lg ramai otai2 yg toron kan.. n sahja ja petik buah MODE tu Very Happy da lama x kuar, rendu plak rsanya, da naik bernanah idum ni krenduan I love you
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Dinz on Fri 8 Oct - 15:22

kudud wrote:
Raziskov wrote:nak reunion ape pulak ni salleh?
silo bantu den...kang sonang sikit nak bagitau mode kito yg sojar tu...Razz

sekian

ntah la,kot2 mggu ni lg ramai otai2 yg toron kan.. n sahja ja petik buah MODE tu Very Happy da lama x kuar, rendu plak rsanya, da naik bernanah idum ni krenduan I love you

scratch
avatar
Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by mod piat telinga on Fri 8 Oct - 16:39

kudud wrote:
ntah la,kot2 mggu ni lg ramai otai2 yg toron kan.. n sahja ja petik buah MODE tu Very Happy da lama x kuar, rendu plak rsanya, da naik bernanah idum ni krenduan I love you

miss me babe?...

________________________________________________________________________________________
My Heart will always be with ZZrianz Machoman..
avatar
mod piat telinga
Admin

Posts : 41
Join date : 21/02/2010
Location : ZZrianz World

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by furqaan on Fri 8 Oct - 16:57

ari ni Mod buat spot cek laaa..
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by kudud on Fri 8 Oct - 17:02

arrhhh..thanks 4 hear my heart voice miss. mode I love you

(ahh,berbelit tongue ni nak speaking, kalo jumpa dpan mata cana la agaknya drunken )
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by ziex69 on Fri 8 Oct - 17:04

Jimf... tempayan ada kat amjal ke ptg ni?
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by jimf on Fri 8 Oct - 17:09

Nak hujan laa pot.. Ingat nk melawat sya sekali...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Bongxz on Fri 8 Oct - 17:11

Salam petang,
ingatkan nak pg melawat sya, tapi dapat plak sms bapak mertua masuk icu..... tak sempat lagi....... kena dahulukan bapak mertua dulu la.. kang tak dapat..........
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by mat zzr on Fri 8 Oct - 17:12

jipjo71 wrote:
mat zzr wrote:
jipjo71 wrote:
mat zzr wrote:
kamalia wrote:mana gmbr ride ke hospital @ awana smlm???
\
di bghn pengumuman..

dulu ko blajar kat ipoh kat mana bro??

PUO sama dgn abg bosar...

laaaaaaaa sama la kita.....aku tahun 89 - 91 civil, duduk sari 28 tengah....mat skodeng awek kat ciling

aku DJA..sari 24...mat skodeng jugak...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by furqaan on Fri 8 Oct - 17:18

Dah boley tukar nama nie dari mat zzr ke mat skodeng ..
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by furqaan on Fri 8 Oct - 17:18

Bongxz wrote:Salam petang,
ingatkan nak pg melawat sya, tapi dapat plak sms bapak mertua masuk icu..... tak sempat lagi....... kena dahulukan bapak mertua dulu la.. kang tak dapat..........

kirim salam kat zizie yea ..
avatar
furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 79
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by kudud on Fri 8 Oct - 17:19

agaknya xde TTS kot mlm ni Very Happy baru nak meraikan hari terakir syawal..

sekian..
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by mat zzr on Fri 8 Oct - 17:20

hi-wayMAN wrote:
jipjo71 wrote:
mat zzr wrote:
jipjo71 wrote:
mat zzr wrote:
kamalia wrote:mana gmbr ride ke hospital @ awana smlm???
\
di bghn pengumuman..

dulu ko blajar kat ipoh kat mana bro??

PUO sama dgn abg bosar...

laaaaaaaa sama la kita.....aku tahun 89 - 91 civil, duduk sari 28 tengah....mat skodeng awek kat ciling

seb baik zaman aku dah x de kes skodeng siling...dengo sejarah senior2 mcm korang je punye kerja...kekeke
jadi legend tuuuu..... lol!

legend tu tak lah..cuma ada yg jadi kes polis...nasib baik aku tak kantoi...rumah tu mmg dah reput pun...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by mat zzr on Fri 8 Oct - 17:20

furqaan wrote:Dah boley tukar nama nie dari mat zzr ke mat skodeng ..

aku dah tobat...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by jimf on Fri 8 Oct - 17:24

mat zzr wrote:
furqaan wrote:Dah boley tukar nama nie dari mat zzr ke mat skodeng ..

aku dah tobat...

elok la tu...leh buat kenduri kesyukuran...
ado amjal tak? lamo tak makan roti sardin dgn mat tobat ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Bongxz on Fri 8 Oct - 17:25

Ok, boleh la tukar jadi mat tobat........... hehehehe
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by ziex69 on Fri 8 Oct - 17:30

kalo hujan bole bawak payung.....
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Raziskov on Fri 8 Oct - 17:31

TTS ADE MACAM BIASA..

AKTIVIT :TTS
VENUE : D.E
TARIKH:08.10.10
TIME : 11:30 PM - 2:30 AM


Sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by jimf on Fri 8 Oct - 17:32

den tanyo ado amjal tak?
sya dah kuar operate tu... kot2 ado sapa nk melawat hari ni den nk ikut sekali
psl den ni pemalu...
tp kalu xdo nk layan den... den balik laaaaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by kudud on Fri 8 Oct - 17:34

kita layan balik uma jela ye uncle Razz
kita jumpa mlm ni jaa Smile


Last edited by kudud on Fri 8 Oct - 17:45; edited 1 time in total
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by ziex69 on Fri 8 Oct - 17:36

layan diri la dulu....
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Raziskov on Fri 8 Oct - 17:36

jimf wrote:den tanyo ado amjal tak?
sya dah kuar operate tu... kot2 ado sapa nk melawat hari ni den nk ikut sekali
psl den ni pemalu...
tp kalu xdo nk layan den... den balik laaaaa

semalam tokey hamjal cakap dio tutup sbb bebudak ni dah abiskan stok sardin malam tadi..
mentang2 la JERman buka meja....Razz

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by jimf on Fri 8 Oct - 17:37

Raziskov wrote:semalam tokey hamjal cakap dio tutup sbb bebudak ni dah abiskan stok sardin malam tadi..
mentang2 la JERman buka meja....Razz

sekian

cittttt molopeh eden... camni kono panggil sarjan saunder tmbak jerman ni.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by ziex69 on Fri 8 Oct - 17:38

jerman tu kenal ke sarjana saunder?
avatar
ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by jimf on Fri 8 Oct - 17:39

ziex69 wrote:jerman tu kenal ke sarjana saunder?

kenal....semlm baru je lepas konvo..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum