Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by ManCaL on Thu 7 Oct - 17:08

ok saya grk skg..ke AMJAL..jumpaa di sanaaaaaaaaaaaaaaaaa...... sunny

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by adambikers on Thu 7 Oct - 17:10

bergerak sekang ke amjal!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by kamalia on Thu 7 Oct - 17:10

WTF!!
affraid

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by nawza on Thu 7 Oct - 17:11

salam ...

Ony तो मैं उसे वापस लाने के लिए ... बेचारी उसकी बहन को देखा उसे .. एनआईई कैट एलॉर Gajah बस टिकट पहले ही समाप्त हो गया .... Hee .. heee ..

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by ManCaL on Thu 7 Oct - 17:13

nawza wrote:salam ...

Ony तो मैं उसे वापस लाने के लिए ... बेचारी उसकी बहन को देखा उसे .. एनआईई कैट एलॉर Gajah बस टिकट पहले ही समाप्त हो गया .... Hee .. heee ..

ni veitnam ke siyem..punya ?? study

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by kudud on Thu 7 Oct - 17:14

ape2 pun berhati2 ye semua!! mana yg nak gerak tu, gerak jelah!! afro

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Raziskov on Thu 7 Oct - 17:15

nawza wrote:salam ...

Ony तो मैं उसे वापस लाने के लिए ... बेचारी उसकी बहन को देखा उसे .. एनआईई कैट एलॉर Gajah बस टिकट पहले ही समाप्त हो गया .... Hee .. heee ..

Tok Sedeng.
cover sikit..salah porem ni..
tulisan mcm ni kat porem satu lagi la..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Raziskov on Thu 7 Oct - 17:16

Den hanya buleh keluar opis pkl 5:30pm..so sampai dalam pkl 6 lobih la..
apo2 hal kasi msg den lokasi kalau nak gerak dulu.

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by kudud on Thu 7 Oct - 17:17

HOH!! korg ni kaco otak aku betol lah!! xleh nak wat kijer sudah ni!! signout kjap lah ceni, chaiss!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by nawza on Thu 7 Oct - 17:20

Raziskov wrote:
nawza wrote:salam ...

Ony तो मैं उसे वापस लाने के लिए ... बेचारी उसकी बहन को देखा उसे .. एनआईई कैट एलॉर Gajah बस टिकट पहले ही समाप्त हो गया .... Hee .. heee ..

Tok Sedeng.
cover sikit..salah porem ni..
tulisan mcm ni kat porem satu lagi la..Razz

sekian

alamaakkk...... scratch ..den salah tompek laaa..maso nak paste tadi...!! patut tompek lain...timo kasih laa Jis...psal ingek kan den... Twisted Evil ..tapi ekau dah lamo x jongok forum tue..diorg smuo tanyo...mano poie abg.brahim ajiss....opsss..... Laughing ... cheers

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by mat zzr on Thu 7 Oct - 17:20

Raziskov wrote:Den hanya buleh keluar opis pkl 5:30pm..so sampai dalam pkl 6 lobih la..
apo2 hal kasi msg den lokasi kalau nak gerak dulu.

sekian

aku gerak dulu lah jis...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by ziex69 on Thu 7 Oct - 17:23

Untuk pengetahuan kengkawan yang nak gi sendiri....
sila masuk ikut KECEMASAN & KEMALANGAN tempat yang selalu ambulan antar orang sakitla yang bunyi neenong neenong tu.
masuk je entrance tu sila pusing kanan menghala ke Dewan Konsultasi atau pun Farmasi Trauma. Ada satu pintu auto bukak kita tekan butang sebelom pintu Dewan konsultasi tu, masuk terus sampai hujung lepas tu belok kiri, nanti jumpa pintu masuk wad, kalo tak silap nama wad tu Wad Trauma OT, katil sya sebelah kanan je pintu tu, No 17

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Raziskov on Thu 7 Oct - 17:37

ziex69 wrote:Untuk pengetahuan kengkawan yang nak gi sendiri....
sila masuk ikut KECEMASAN & KEMALANGAN tempat yang selalu ambulan antar orang sakitla yang bunyi neenong neenong tu.
masuk je entrance tu sila pusing kanan menghala ke Dewan Konsultasi atau pun Farmasi Trauma. Ada satu pintu auto bukak kita tekan butang sebelom pintu Dewan konsultasi tu, masuk terus sampai hujung lepas tu belok kiri, nanti jumpa pintu masuk wad, kalo tak silap nama wad tu Wad Trauma OT, katil sya sebelah kanan je pintu tu, No 17

nak faking motor kat mane ni pot?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by furqaan on Thu 7 Oct - 17:59

Kirim salam kat sya .. dgn nijuan skali ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by xxx on Thu 7 Oct - 20:03

salam semua...
dah dua org dah down ni....harap2 yg down GWS..yg x down tu hati2 lah bawa motor tu...


minggu ni ada futsal...
tempat biasa...extreme park...pukul 12am...(awal lagi xd dah full smua)...
dah booking tuk main dua jam...(klu sanggup lah...)
klu x sanggup, kena bgtaw awal2...nanti nak cancel kan yg sejam lagi...

Futsal, jumaat ni kat extreme park:
1. xxx
2.aku kudud
3.
4.
lai...lai...lai....

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Guest on Thu 7 Oct - 21:01

Sya and Pak Din.... hrp cepat sembuh.......pada Nijuan... hrp bersabar.....nampaknye kena puasa sebulan lagi..kihkihkihkih....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by eddy 250 on Thu 7 Oct - 21:53

salam sume!!!

bru tau citer Sya xcident..semoga cepat sembuh...

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Guest on Thu 7 Oct - 22:10

pada semua rider zzrianz yg ada tayar belakang sekenhen zzr250, tak kisah la brand apa pun, janji yg masih ada bunga tengah (bunga tepi saja yg tinggal tak mau aaa) dan boleh pakai kat zzr250, sila tepon aku.

aku sudi membelinya.....hehehehhe..... sbb zzr250 aku dah nak aktif balik.... lepas aktif nanti trus masuk mudah.com.....insyaallah...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Amm on Thu 7 Oct - 22:42

ZAM@GHIMEH wrote:pada semua rider zzrianz yg ada tayar belakang sekenhen zzr250, tak kisah la brand apa pun, janji yg masih ada bunga tengah (bunga tepi saja yg tinggal tak mau aaa) dan boleh pakai kat zzr250, sila tepon aku.

aku sudi membelinya.....hehehehhe..... sbb zzr250 aku dah nak aktif balik.... lepas aktif nanti trus masuk mudah.com.....insyaallah...

Tahniah bro...dah hapgred.

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by gilababan on Thu 7 Oct - 23:14

Salam.. GWS Sya.. patutla tak donga pembaco berito kito td kek radio... Takziah kek Nijuan... Tak poso punyo tuh... ngeh 3X... Ilang seri geng bungo jap kek zzrianz ni.. kompom Sya pasni aktif bertani kek tenet la pasni.. ngeh 3X...

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Guest on Thu 7 Oct - 23:51

Amm wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:pada semua rider zzrianz yg ada tayar belakang sekenhen zzr250, tak kisah la brand apa pun, janji yg masih ada bunga tengah (bunga tepi saja yg tinggal tak mau aaa) dan boleh pakai kat zzr250, sila tepon aku.

aku sudi membelinya.....hehehehhe..... sbb zzr250 aku dah nak aktif balik.... lepas aktif nanti trus masuk mudah.com.....insyaallah...

Tahniah bro...dah hapgred.

tahniah apanye Amm, ni moto lama nak kena cari new buyer....aku nak pakai duit nih....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by farislan on Fri 8 Oct - 4:53

GWS Sya...semuga tabah menghadapi dugaan. Pado Nijuan semuga tabah juga menjalani tempoh berposa...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by azamreeves on Fri 8 Oct - 7:18

GWS to sya and pok dinnos........

berthati2 dijalan raya......

tumpang lalusssss.pinponnnn

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by eddy 250 on Fri 8 Oct - 8:40

Salam sumerr..

okeh, atas permintaan Don..sabtu ni ride klawang ON!!........(Tribute ride to the late rider Justin, RIP)

Rv point(s):
Warung sebelah Masjid Bt.14 Hulu Langat


Itinerary:
9:00- Lepak minum2 tunggu kawan2 smpi
9:15- tayar golek(stage1) --------------------->(lambat tinggalllllllllllllllllllllllllll... )
9:30- smpi stage2
9:50- smpi stage3
10:15- smpi warung kat titi(minum2,borak2 smpi lebamm..)
11:30- golek tayar balik umah memasing

gerenti tghari smpi umah!!! kekekeke

papehal call/sms:
eddy- 016-9182821
don- 012-2455412

p/s: ride otomatik KENSEL kalu ujan ....pd sume safe ride

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by mat zzr on Fri 8 Oct - 8:53

link sotride...


[You must be registered and logged in to see this link.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 48 - Berhati2 dijalanraya..Moga Tuhan sentiasa melindungi kita. (07/10/10)

Post by Sponsored content Today at 17:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum