Sukan Menembak - IPSC

View previous topic View next topic Go down

Sukan Menembak - IPSC

Post by vein on Wed 6 Oct - 22:08

Salam semua Smile

Saja nak tau feedback ZZRians ni ada ke yg minat menembak atau yg memang ahli kelab ataupun memang ada licence to kill.
Boleh la kongsi-kongsi pengalaman.

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by ni_juan82 on Wed 6 Oct - 22:44

ade yg minat...cume tak minat kat membership price die...tu jer...kalo nak rase nye yg ekonomi sket kat kajang ... tapi kalo nak alamat den kono nengok balik business kad mamat yg organize tempat tu...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by vein on Thu 7 Oct - 6:21

betul tu,yg paling murah dekat KMK.
Kira ok la harga dia 1st time register RM350 pastu yearly RM150.
Bullet lain,pistol lain sewa,kalau tak silap den.

Kalau ramai yg minat leh gak nego special price kat diaorang,itupun kalau semuanya lepas proses tapisan Smile

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by furqaan on Thu 7 Oct - 8:51

Mike nie pulis ker yeop.. takut teman.. "Kami orang2 pulis takkan menyerah"
ayat standard kamal kalau kena marah dgn bini dia ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by vein on Thu 7 Oct - 10:26

furqaan wrote:Mike nie pulis ker yeop.. takut teman.. "Kami orang2 pulis takkan menyerah"
ayat standard kamal kalau kena marah dgn bini dia ..

cam dialog bukit kepong je hehehe,
teman ni bukan le pulis,sesaje minat kat tembak menembak ni (tembak satu lagi,pikio le sendiri).
Ada jugak mengikut kawan training,pinjam pistol bayo duit peluru,abis jahanam target board teman khoje kan (ada la kena sebutir dua)

Ingat nak join KMK awai tau depan,ni yang tengah cari sparing partner.Kot ada yg dah otai shooting leh le tunjuk aja Smile
Iskhhhh....burok bebeno teman cakap Perak hahaha.

Glock 34/17 9mm

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by kudud on Thu 7 Oct - 10:45

salam n selamat dtg ke dunia zzrianz vein..

ni cito menembak yg botoi2 tu ko? bkn yg paintball? kalo yg botoi2 tu,mmg den minat sgt,cumonyo xtau detail psl bondo2 ni..n kos pun agak mahal juga tu..senang2 dtg la TTS bro,tiap2 jumaat mlm @ kengkadang msa lpas keje kat amjal..blh la beramas mesra dgn family2 ni..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by vein on Thu 7 Oct - 11:06

hehehe,menembak botul la bang kudud Smile
Kalau minat nanti den koba an camno nak join dongan kos.

TTS,insyaallah bilo dapek moto nanti leh la den datang.

ps:tau namo kudud ni sehari lopeh dari member ZZRians ni Smile

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by furqaan on Thu 7 Oct - 11:38

Selama nie... teman ingat apa yg teman tembak dah betol dah ...rhopernyer ada lain pulak...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by Amm on Thu 7 Oct - 12:11

furqaan wrote:Selama nie... teman ingat apa yg teman tembak dah betol dah ...rhopernyer ada lain pulak...

Susah la citer dengan ging monopus ni...Alahai Mak Neng....
Mike tembak tu dah tepat la yob...tak tau le kalo mike tembak kat Siyam...ha..ha..Cabutttzzz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by furqaan on Thu 7 Oct - 12:21

Lama gak teman nunggu komen mike yeop oooii.. lama hilang ..buat pembedahan pelesu ke ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by ManCaL on Thu 7 Oct - 17:01

Vein...teman berminat gak sukan menembak ni..duku masa kecik2 selalu main pistol mainan main tembak2..skg ni bile dh dewasa main tembak2 burung murai aje..uhuhuu..
bole lr dtg TTS bincng2 lbih detail..yea..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by adambikers on Thu 7 Oct - 17:14

aku pon minat gak..

baru je sekali main tembak2, paintball kaloo mmg dah banyak kali, yg real punya baru sekali.. rasa cam gangsta bila pegang spestol tu Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by kudud on Thu 7 Oct - 17:16

adambikers wrote:aku pon minat gak..

baru je sekali main tembak2, paintball kaloo mmg dah banyak kali, yg real punya baru sekali.. rasa cam gangsta bila pegang spestol tu Razz

ni besa pigang bapa inci panjang n lebar ni scratch

Razz Razz Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by vein on Thu 7 Oct - 19:03

Man & Adam:Insyallah ado maso nanti den join la TTS,lagi ramai lagi bagus,biar bunyi riuh kito laie kuek dari bunyi pistol

Otai ni:

http://www.youtube.com/watch?v=_6UtpCX82Pc&p=B2FDBC29D6D91A30&playnext=1&index=2

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by Amm on Thu 7 Oct - 20:19

kudud wrote:ni besa pigang bapa inci panjang n lebar ni scratch

Razz Razz Razz

Kalao bab panjang kena tanya Furqan dan kalo bab lebar tanya Kamal...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by vein on Fri 12 Nov - 11:56

Bilo la nak poie menembak ni Crying or Very sad

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by Bongxz on Wed 17 Nov - 13:04

Cara jugak boleh buat paintball game ni, geng bujang vs geng bangko......

Adam dah tentu cari jimf, kudud ngan kudid cari potenza......... aji berlari-lari anak........... musti best nihhhhh......... tapi che lan gak yg menang kang...... nasib baik che lan geng bujang dgn aku..... hehehhe

Bila nak buat nih???

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by vein on Wed 17 Nov - 18:48

Bongxz wrote:Cara jugak boleh buat paintball game ni, geng bujang vs geng bangko......

Adam dah tentu cari jimf, kudud ngan kudid cari potenza......... aji berlari-lari anak........... musti best nihhhhh......... tapi che lan gak yg menang kang...... nasib baik che lan geng bujang dgn aku..... hehehhe

Bila nak buat nih???

Cun gak paintball ni,tapi stamina aku kena on balik la.
Sapa mau kepala ini event?

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by Bongxz on Sun 21 Nov - 1:59

macam takdak sambutan jah...........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by vein on Sun 21 Nov - 10:56

Bongxz wrote:macam takdak sambutan jah...........

hehe,biasala tu Smile
Aku pun cuti menembak,January taun depan start balik.

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sukan Menembak - IPSC

Post by Sponsored content Today at 4:23


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum