Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Bongxz on Wed 6 Oct - 17:41

Last aku call dia baru leh jalan..........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by ziex69 on Wed 6 Oct - 18:05

Bongxz wrote:Ko memang betul2 teringat dia ke nenen dia Mal.........

scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by ziex69 on Wed 6 Oct - 18:05

kamalia wrote:

haishhh!!!
ko nk mampuih!!

scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Vistana1 on Wed 6 Oct - 19:26

Salam...

Selamat Hari Raya

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by adambikers on Wed 6 Oct - 21:06

kudud wrote:kalo baya mak.neng ni agak limited ni Smile
ok oncik.nawza( apo alamat email org umah ekau yo,nnti den cc kat dio Razz )

ahah,muncul pun org yg dnanti2kan(mmg tggu bro ni jwp ja)..
bl2 je dam,tp yg pasti mesjid kat umah ko tu mmg xwat,aku da tanye..
mgkin g mesjid negara,besh skit kot..ade beran?jiwa kena kental beb!!

dalam masa terdekat ni kita pegi ekk kudud..
bape hinggit ekk bayaran ni dud?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Guest on Wed 6 Oct - 22:08

mat zzr wrote:
ManCAL wrote:
mat zzr wrote:next solo ride - aku plan nak pergi Ipoh...tempat pertama aku nak pergi ialah Taman Chempaka...aku nak melawat bekas rumah sewa aku...kat situ lah aku skodeng rumah awek dari atas ceiling...pastu ceiling tu roboh...rumah zaman dulu ceiling nya bersambung...nasib baik awek tu tak cam aku...

pastu pergi makan kat Taman Kanak Kanak, Ipoh...tempat aku dating masa dulu...dan terus ke railway station...makan sate kat situ...port situ aku lepak bila habis skodeng kat Taman DR....

i foloww bole....

kalau lebih dari 3 org yg berminat nak join shortride ipoh...aku akan up dlm forum...

route simple jer...RnR rawang terus hiway exit Ipoh selatan...dlm 1 jam 45 min boleh sampai ipoh....

masukkan nama den..hehehhehe

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by mat zzr on Wed 6 Oct - 22:20

setakat ni yg berminat sotride ipoh...

1. mat zzr
2. ManCal
3. arip
4. ghimeh

ok lah ni...harap jimF dan riders lain dapat ikut lah...pasal aku pun dah tak ingat sangat jalan kat ipoh ni...taku terbabas sampai kuala kangsar jer...last aku di Ipoh pada tahun 1996...

tempat wajib pegi..

1. Taman kanak kanak..TKK
2. Railway station...
3. sila tambah...

rasa dah lama tak buat dayride...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by dwan on Wed 6 Oct - 23:25

Salam. tumpang lalu. sila bantu, bakal owner moto aku duduk kat senawang, bole rekomen workshop/foreman kat sana yg biasa dgn zzr.
ucap selamat hari lebaran buat semua zzrianz...tima kaseh

dwan

Posts : 25
Join date : 15/05/2010
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by xxx on Wed 6 Oct - 23:31

salam smua...
minggu ni ada futsal...
refer link ni...

[You must be registered and logged in to see this link.]

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Raziskov on Thu 7 Oct - 0:01

ohaiyo gozaimasu..

selamat pagi semua...nak pegi keje ni.... drunken Sleep

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by farislan on Thu 7 Oct - 1:52

mat zzr wrote:setakat ni yg berminat sotride ipoh...

1. mat zzr
2. ManCal
3. arip
4. ghimeh

ok lah ni...harap jimF dan riders lain dapat ikut lah...pasal aku pun dah tak ingat sangat jalan kat ipoh ni...taku terbabas sampai kuala kangsar jer...last aku di Ipoh pada tahun 1996...

tempat wajib pegi..

1. Taman kanak kanak..TKK
2. Railway station...
3. Nasi Ganja
4. Mee Rebus Ramli

rasa dah lama tak buat dayride...

Ikutkan hati nak polow sbb dah lamo x ride full trotel..tpi apa kan daya rider cacat dan ado bnyk khenduri...he..he...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Dinz on Thu 7 Oct - 2:28

rezdwan wrote:Salam. tumpang lalu. sila bantu, bakal owner moto aku duduk kat senawang, bole rekomen workshop/foreman kat sana yg biasa dgn zzr.
ucap selamat hari lebaran buat semua zzrianz...tima kaseh

En Unos dok kat Nilai. Call dia tengok...

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Raziskov on Thu 7 Oct - 9:03

Ohaiyo...
....bertukarrr....[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by kudud on Thu 7 Oct - 9:27

salam, selamat pagi khamis semua!!!
selamat melakukan kerja2 yg anda pikirkan kerja scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by ariff908 on Thu 7 Oct - 9:59

rezdwan wrote:Salam. tumpang lalu. sila bantu, bakal owner moto aku duduk kat senawang, bole rekomen workshop/foreman kat sana yg biasa dgn zzr.
ucap selamat hari lebaran buat semua zzrianz...tima kaseh

tahniah bang..hepi selling...err er6f bilo kluar...he..he..

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by kamalia on Thu 7 Oct - 9:59

charp!! charp!!
cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by furqaan on Thu 7 Oct - 10:04

Kapp ... kapp .. sawadikap ... mai masuk kot pintu.... cabut lari kot tingkap ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by ziex69 on Thu 7 Oct - 10:10

furqaan wrote:Kapp ... kapp .. sawadikap ... mai masuk kot pintu.... cabut lari kot tingkap ..

Mak Neng, ayaq dah naik kepala ka? scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by kudud on Thu 7 Oct - 10:26

berita tergempar!!!

syahidah jamsari XCIDENT baru ni haa,skrg ade kat PPUM,keadaan sbnr msih tidak dketahui..kmungkinan dlanggar oleh kereta kelisa..dgr nya buku lali berlobang!! affraid


harap maklum..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by hi-wayMAN on Thu 7 Oct - 10:36

GWS syd....
sabar atas segala ujianNya....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by kamalia on Thu 7 Oct - 11:11

sya masih menunggu giliran untuk rawatan di PPUM
awek yg langgar dia kat tafik light pantais dalam.

Nijuan ondaway dari lumut.

sekian berita jam 11:11 pagi

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Raziskov on Thu 7 Oct - 11:23

kamalia wrote:sya masih menunggu giliran untuk rawatan di PPUM
awek yg langgar dia kat tafik light pantais dalam.

Nijuan ondaway dari lumut.

sekian berita jam 11:11 pagi

Mal..
PPUM ni kat mane?
nak ikut jalan mane ni?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by kamalia on Thu 7 Oct - 11:30

Raziskov wrote:
kamalia wrote:sya masih menunggu giliran untuk rawatan di PPUM
awek yg langgar dia kat tafik light pantais dalam.

Nijuan ondaway dari lumut.

sekian berita jam 11:11 pagi

Mal..
PPUM ni kat mane?
nak ikut jalan mane ni?

sekian

Pusat Perubatan Universiti Malaya. (hopital universiti PJ)

klu ko skang kat Endah Parade, cuba check area dekat2 ngan pusat ..
ada tak Pusat Perubatan..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by furqaan on Thu 7 Oct - 11:35

GWS sis sya... berita terkini please...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by kamalia on Thu 7 Oct - 11:50

Potenza sedang mengesan kedudukan Sya di PPUM.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Sponsored content Today at 10:58


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum