Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by syd on Thu 30 Sep - 18:12

Bongxz wrote:
ziex69 wrote:
Bongxz wrote:Fulartzzz la..............


bongxz, jom fulatzzz

Tak dapek la 2-3 hari ni, orang depan rumah meninggal, kena balik awal sebab dia buat tahlil.............

Innalillah utk jiran saya, semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang yg beriman.

Al-Fatihah.............

Al-fatihah utk arwah.....takziah utk kluarganya juga.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by ziex69 on Thu 30 Sep - 18:13

Al Fatihah.. wat jiran bongxz...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by ariff908 on Thu 30 Sep - 18:14

innalillah...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by eddy 250 on Thu 30 Sep - 21:15

syd wrote:karipap penyeekk!! huahua -aku ingat statement ni sampai bila2 beb..huhu

salam maaf...

alamk!!! sory arr ....heheh...

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by jefnoka1 on Thu 30 Sep - 21:23

salam persiapan nak pergi bertarung.... Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by syd on Thu 30 Sep - 21:38

eddy 250 wrote:
syd wrote:karipap penyeekk!! huahua -aku ingat statement ni sampai bila2 beb..huhu

salam maaf...

alamk!!! sory arr ....heheh...

err..maaf utk aper tok?...karipap penyek tu statement pembakar semangat saya....susah nak dapat ayat bakar2 dari dewa. Akan kusimpan 'ayat bakar; tu sebagai satu cabaran. Darah Tun Teja + Darah jawa= Tejawa memang pantang dicabar. Cukup jer ilmu didada, brabaju perang ku sarung nanti (custom made....~kurus) . hik hik!

Alaahaaii ni mesti ada org ingat sya sensitip ni...mana adaaa..Apa barang sensitip2 ni. Hidup mesti sempoi.... I love ZZRianz.. muahss..~~Love love~

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Amm on Thu 30 Sep - 21:50

jefnoka1 wrote:salam persiapan nak pergi bertarung.... Razz

Dasat bang long, awal dah bertarung.Ni mesti beround ni... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by adambikers on Thu 30 Sep - 22:21

salam jiwa kacau tak senang hati..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Amm on Thu 30 Sep - 22:52

Abang adam....ko amik je ZX6.Ngam dengan ko tu

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Guest on Thu 30 Sep - 23:57

Salam ....

Den ada buat sikit pengumuman kat Ruangan Pengumuman sana nun...

Nak menjemput rerakan semua ke openg house den pada hari ahad ni...details boleh baca kek sana...


Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by gilababan on Fri 1 Oct - 3:48

salam pg d kala org len bdengkur..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by gilababan on Fri 1 Oct - 6:31

Salam subuh... Sorang2 kongker porem... Shocked

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by kudud on Fri 1 Oct - 9:08

takziah pd jiran bongz..

cayalah kakak,i like karipap, nak2 kalo mak yg buat,tingat msa kecik2 mak meniaga siklemak dulu,tu la kuih kesokaan sy cheers ku sentiasa d belakangmu kakak(kalo blh tahan laa Very Happy )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by eddy 250 on Fri 1 Oct - 9:21

syd wrote:
eddy 250 wrote:
syd wrote:karipap penyeekk!! huahua -aku ingat statement ni sampai bila2 beb..huhu

salam maaf...

alamk!!! sory arr ....heheh...

err..maaf utk aper tok?...karipap penyek tu statement pembakar semangat saya....susah nak dapat ayat bakar2 dari dewa. Akan kusimpan 'ayat bakar; tu sebagai satu cabaran. Darah Tun Teja + Darah jawa= Tejawa memang pantang dicabar. Cukup jer ilmu didada, brabaju perang ku sarung nanti (custom made....~kurus) . hik hik!

Alaahaaii ni mesti ada org ingat sya sensitip ni...mana adaaa..Apa barang sensitip2 ni. Hidup mesti sempoi.... I love ZZRianz.. muahss..~~Love love~

salam..

heheh maaf pasal byk sgt koner nnti x sempat jual karipap tu dh penyekk arr ...wokey sabtu ni jom naik klawang..ajak ni juan skali k..

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by eddy 250 on Fri 1 Oct - 9:30

salam sumeeee!

kasi bakar ckit...jom klawanggg weiiii...heheh
[You must be registered and logged in to see this image.]

mat2 kapcaiss..
[You must be registered and logged in to see this image.]

tarbaekk..
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

warong minom2..
[You must be registered and logged in to see this image.]

mat2 vespa jobot pon layannnnzzz...
[You must be registered and logged in to see this image.]

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Raziskov on Fri 1 Oct - 10:04

Aktiviti ZZRianz minggu ini..

AKTIVITI : TTS mcm biasa...
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH : 01 OCT 2010
TIME : 11:00 PM - 2:30 AM


Lain2 aktiviti :
1- Kenduri doa selamat rumah JERman - Sabtu - Rawang
2- Open house rumah ARIP - Ahad - Puchong
3- Open house rumah GHIMEH - Ahad - Cheras

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by jimf on Fri 1 Oct - 11:23

ajis.... bang long punyo open haus pun minggu ni gak kan??

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Raziskov on Fri 1 Oct - 11:25

jimf wrote:ajis.... bang long punyo open haus pun minggu ni gak kan??

takdo jomutan pung..
dio ajak YB jor la.. Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Bongxz on Fri 1 Oct - 11:33

Raziskov wrote:
jimf wrote:ajis.... bang long punyo open haus pun minggu ni gak kan??

takdo jomutan pung..
dio ajak YB jor la.. Sad

sekian

YB jimf........


Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by jimf on Fri 1 Oct - 11:37

ngeh ngeh ngeh..... silap pancing daaaa...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Bongxz on Fri 1 Oct - 12:08

Dah poi semayang ko?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by kudud on Fri 1 Oct - 12:21

sapa ponah mkn ikan baka sblm p solat jumaat kat mesjid negara? nek atas bkt tu,ade klinik ke ape ntah, nek smpi abes kat tmpt org meniago mcm2 tu,yg kena mendaki tu,ade medan mkn xsilap..
agak enak la jugak nyummeh...


kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by syd on Fri 1 Oct - 12:33

eddy 250 wrote:salam sumeeee!

mat2 vespa jobot pon layannnnzzz...
[You must be registered and logged in to see this image.]

Salamzz...

Yang ni memang Bikin Karipap Penyek Terbakar! Razz Razz

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by kudud on Fri 1 Oct - 12:44

SELAMAT BERIBADAH SEMUA..

ujan la plak kat taman desa ni.. Sleep

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by ziex69 on Fri 1 Oct - 12:48

kudud wrote:SELAMAT BERIBADAH SEMUA..

ujan la plak kat taman desa ni.. Sleep

try kontek ajis... kot2 dia perlukan teman berhujan... Razz

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 47 - Raya dah nak abis woiiii.... (30/9/10)

Post by Sponsored content Today at 11:59


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum