Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Mon 27 Sep - 15:36

kamalia wrote:
syd wrote:
kamalia wrote:ada TTS ke minggu ni?
lama betol tak toron.

turun amjal la che kam..lama betul x nmpak kat amjal.

pergh... !! terharu.
Insya Allah toron ptg ni.

sblm ni tak toron amjal / TTS sbb emosi tak berapa nak stabil la sya.
skang tanduk dah mula tumbuh semula sikit2.

BARU ABIS PERIYED KE MAL???............CABOTTTTTT!!!!! lol!

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 15:56

eeeeeii.. malu mak tau kawan ngan korang ni..!!
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 15:56

kamalia wrote:
syd wrote:
kamalia wrote:ada TTS ke minggu ni?
lama betol tak toron.

turun amjal la che kam..lama betul x nmpak kat amjal.

pergh... !! terharu.
Insya Allah toron ptg ni.

sblm ni tak toron amjal / TTS sbb emosi tak berapa nak stabil la sya.
skang tanduk dah mula tumbuh semula sikit2.

ko mana leh pegi..
kan dah jadi calun imam mudo ni xleh gi tts, ride, hatyai, krabi semua...
leh gi main futsal aje... tu pun xleh "heading" bola... pasal serban xleh buka....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 16:07

jimf wrote:ko mana leh pegi..
kan dah jadi calun imam mudo ni xleh gi tts, ride, hatyai, krabi semua...
leh gi main futsal aje... tu pun xleh "heading" bola... pasal serban xleh buka....

mmg la alasan tu yg selalu bagi kat bini
walaupun gi dangdut...

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Mon 27 Sep - 16:23

allamakkkkk....langit dah gelap...
kempunan la jagung cincau & roti sadin nak wat bbuke pose ari ni... scratch

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 16:29

hi-wayMAN wrote:allamakkkkk....langit dah gelap...
kempunan la jagung cincau & roti sadin nak wat bbuke pose ari ni... scratch

betul ke man?
klu camtu aku buka puasa sblm hujan lah!!
AMJAL!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 16:41

kamalia wrote:
jimf wrote:ko mana leh pegi..
kan dah jadi calun imam mudo ni xleh gi tts, ride, hatyai, krabi semua...
leh gi main futsal aje... tu pun xleh "heading" bola... pasal serban xleh buka....

mmg la alasan tu yg selalu bagi kat bini
walaupun gi dangdut...

dengar citer gi ronggeng lagi best...
tak tau laaa.. x pernah pegi... auntie amm yg cakap...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Mon 27 Sep - 16:43

ujan2 ni khabarnya pemandangan bertambah indah kat depan stadium hoki tu...huhuhu
lol!

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 16:45

Pot..
hepi besday... moga panjang umur dan murah rezki hasil jualan sticker..

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Mon 27 Sep - 16:45

ayam penyek ade x kat amjal ni,grr...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 16:48

kudud wrote:ayam penyek ade x kat amjal ni,grr...

dud...adam tanya ko dah bertunang ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 16:55

jimf wrote:
kudud wrote:ayam penyek ade x kat amjal ni,grr...

dud...adam tanya ko dah bertunang ke?

nama dia saleh la!
bukan dud la dude!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Mon 27 Sep - 16:58

asek soklan berbangkit jer,nyampah la ceni,xnak kawan suma laa..
hmm..nak buka 1 tread baru la,tajuk-ahli2 zzrianz yg bertunang, berkahwin satu dstrusnya n yg masih bujang.. Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ManCaL on Mon 27 Sep - 16:58

Salam ptg semua..
ushhh...teraso rugi berbenor x trn awana smlm..mcm2 cite ado korang citekan..
Ujan lr pulok kt area PWTC nih,,,mcm mano nk g amjal..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Bongxz on Mon 27 Sep - 16:59

HUJAN AMJAL TUTUP KE???

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 17:01

oooo salleh.... sori laaa dude...
wa tak tau... maaf ye dude...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 17:02

nama dia dude la jimf,
bukan saleh.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Mon 27 Sep - 17:04

hujan pulak kek bkt jalil ni..
minum bancau ngan sexitery boss aku jer la...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Mon 27 Sep - 17:18

cheras lrt hujan sudahhhh...... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by furqaan on Mon 27 Sep - 17:19

kamalia wrote:nama dia dude la jimf,
bukan saleh.

kremmm... perot mak neng ... cam hareeemmm..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 17:19

kamalia wrote:nama dia dude la jimf,
bukan saleh.

timakacih dude...
dalam suar ko dah hujan ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Bongxz on Mon 27 Sep - 17:21

cis, baru baca dah hujan ka, belum sentuh lagi...........
kena berubat dgn dr Lan ni...........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Bongxz on Mon 27 Sep - 17:38

Dah ada orang ka kat Amjal...........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by adambikers on Mon 27 Sep - 17:39

tunggu ujan benti laaa baru gerak..

ok!! bergerak sekang!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Mon 27 Sep - 17:40

Start lambat sikit pun ok...Razz
den tak kisah..lapaq ayaq ni....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Sponsored content Today at 14:03


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum