Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by mat zzr on Mon 27 Sep - 12:26

nawza wrote:salam...

Man..awat trun melake x roger....kan dah dokek kat ghumah den tue....!! tauuu laaa moto 500cc...mano nak singgah org yg x do moto...huhhh...lenkali klau msuk kws den x bgtau..mau den cabut pluggg....huaa..haa...!

Pak dinz..tahniah dah hupgred....!!

Jis...agak ehh hari nie mmg hari sekutuk kooo leee...kat fb pun kena..kek porum pun kena....huaa..haaa...huaa..haa..redhooo joo laaa....!

Bukan aku tak mau singgah...lepas aku ambik skendel aku kat hotel EQ...dia terus nak balik KL...skendel aku ni pemalu...lagi pun skendel aku ni ada open haus kawan dia ...aku pun terus shoot ke KL...

sekian

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Mon 27 Sep - 12:40

jimf wrote:
adusss letih camni... kalu berani jom settle kat amjal laaaa.....

dah tau bangko nak ajak race jugak... Razz Razz cheers hahahaha, tunggu runner stiker dulu, kalo siap ptg ni aku bawak, kita setel kat amjal...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Bongxz on Mon 27 Sep - 12:49

salam..........
Amjal jom petang ni:

1.highwayman
2.blakepare
3.tok misai
4.tok janggut
5.wani.
6.wana.
7.wanu.
8.mat fulatzzz........

Kalau sempat aku singgah..... heheheehe

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by furqaan on Mon 27 Sep - 12:50

Buruk bebenor .. orang tua berbalah ...nieeee sapa brani race la ...jln duta ................padang besar sapa lambat menang ... teman nunggu kat sana ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Mon 27 Sep - 12:51

iskh mak neng... dah umor 65 pun tak sedar diri lagi nak ajak race... Razz

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by furqaan on Mon 27 Sep - 13:08

Mak neng race sensorang jer .. kona tegak pun tak der orang gelakkan

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by eddy 250 on Mon 27 Sep - 13:17

Bongxz wrote:salam..........
Amjal jom petang ni:

1.highwayman
2.blakepare
3.tok misai
4.tok janggut
5.wani.
6.wana.
7.wanu.
8.mat fulatzzz........

Kalau sempat aku singgah..... heheheehe

huh stakat 3 orng je baik x payah..

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Bongxz on Mon 27 Sep - 13:24

Cis,
Saya tolong upkan je....... yg lain tak respond lagi tu.........

Lai,lai,lai......... ada player hoki pompuan ramai hari ni...........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 13:54

furqaan wrote:Buruk bebenor .. orang tua berbalah ...nieeee sapa brani race la ...jln duta ................padang besar sapa lambat menang ... teman nunggu kat sana ...

kompom eden monang....hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Bongxz on Mon 27 Sep - 13:59

Lambat apa ni???

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Mon 27 Sep - 14:09

Kalau den sempat tukar baju otoromen potang ni den datang amjal..
ado perhitungan yg bolum selosai ngan Pot...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by syd on Mon 27 Sep - 14:23

ariff908 wrote:
jimf wrote:sya mano ni...baco berito ko...??
mmg power tul minah ni bawa moto...
leper semacam ajo... habis semuo kono tinggal... dongan cb4 pun makan asap jo...

setuju...mmg mantap la minah ni meleper...z7 pun dio kitai sambil senyum jo...teringat awek yg pakai helmet pink yg kitai adam dulu....tak lamo sya jd mcm tu la...tu yg dengar2 nak angkat cbr600 tuh

Salam, Baru balik berjoget jamuan raya kat Wisma Radio.

uiii...mana ada laju slow laa..dah laa slow siap over shoot laak tuh. Korang jer yg sajer slow, sebab prihatin kat rider tino ni....
Ado ajo bang pot ni teropong sya ngn nijuan. kat hiway pun sompek dio tropong kitorg. Bahaya butul........

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Mon 27 Sep - 14:27

burrkkk...kenyang nya layan kambing bakar bersama2 sos black paper,nyum2...ade sate ayam n dagin lg tu.. (ckupla bg menu ni jaa,kang byk2 wat sakit ati org len jaa Very Happy )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Mon 27 Sep - 14:29

kudud wrote:burrkkk...kenyang nya layan kambing bakar bersama2 sos black paper,nyum2...ade sate ayam n dagin lg tu.. (ckupla bg menu ni jaa,kang byk2 wat sakit ati org len jaa Very Happy )

en.salleh makan tak ajak pun..
en.salleh pegi amjal tak petang ni?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 14:33

Raziskov wrote:Kalau den sempat tukar baju otoromen potang ni den datang amjal..
ado perhitungan yg bolum selosai ngan Pot...

sekian

takpo ajis... kasi eden battle dongan dio dulu...
nti dah lunyai ko kasi "pancaran alpha " level 7 ko....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Mon 27 Sep - 15:01

baik jugak ni kalo pkena amjal ptg ni..(sbb ajiss cam nak belanjo salleh ja munyinya,lamo xpkena ajiss punya air poket Razz ) ok,amjal ptg niee!! (poyo la plak)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 15:02

ada TTS ke minggu ni?
lama betol tak toron.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Mon 27 Sep - 15:15

jagung cincau...
here i comeeee!!!!! Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Mon 27 Sep - 15:16

bancauuu taburrrr satuuuuu.....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by syd on Mon 27 Sep - 15:18

kamalia wrote:ada TTS ke minggu ni?
lama betol tak toron.

turun amjal la che kam..lama betul x nmpak kat amjal.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Mon 27 Sep - 15:24

stlh didiagnosis(betui ka ejaan ni) ayaq tu,ddapati airnya terlalu manis ya..jd kurg dsyorkan pd yg agak sensitip mende manis2 ni,nnti bersemuat plak,aihh..
(baru minum skali da memandai nak wat andaian)..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ni_juan82 on Mon 27 Sep - 15:28

ha...amjal eh petang nih...ajis dah siap collect rm5 td..

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by syd on Mon 27 Sep - 15:31

ni_juan82 wrote:ha...amjal eh petang nih...ajis dah siap collect rm5 td..

iyoko...dah collect? Cemano bang jauh tuuuu. Takpola, saya tolong wakil kan awak petang ni...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 15:32

syd wrote:
kamalia wrote:ada TTS ke minggu ni?
lama betol tak toron.

turun amjal la che kam..lama betul x nmpak kat amjal.

pergh... !! terharu.
Insya Allah toron ptg ni.

sblm ni tak toron amjal / TTS sbb emosi tak berapa nak stabil la sya.
skang tanduk dah mula tumbuh semula sikit2.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Mon 27 Sep - 15:35

kamalia wrote:
syd wrote:
kamalia wrote:ada TTS ke minggu ni?
lama betol tak toron.

turun amjal la che kam..lama betul x nmpak kat amjal.

pergh... !! terharu.
Insya Allah toron ptg ni.

sblm ni tak toron amjal / TTS sbb emosi tak berapa nak stabil la sya.
skang tanduk dah mula tumbuh semula sikit2.

1st time tgk wat pengakuan ikhlas,caiyoklah!!! *len kali jgn wat lagi taw!! Razz Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Sponsored content Today at 9:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum