Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by gilababan on Mon 27 Sep - 20:49

Salam mlm lapo .... adeh...

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Mon 27 Sep - 20:57

gilababan wrote:Salam mlm lapo .... adeh...

samo lah kito jib..
jom endah parade g makan...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by mat zzr on Mon 27 Sep - 21:45

Raziskov wrote:
gilababan wrote:Salam mlm lapo .... adeh...

samo lah kito jib..
jom endah parade g makan...Razz

sekian

keje cam king kung lah ajis ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Amm on Mon 27 Sep - 21:48

mat zzr wrote:
keje cam king kung lah ajis ni...

King Kung pun 5 bulan bones yop......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by adambikers on Mon 27 Sep - 23:41

sebak rasa hati sebab redah ujan gi amjal bila dengar tok misai + hiwayman turun.. tapi bila sampai hampaaa.. dua2 takde Sad

rasa cam kena siat2 hati ni, aku ada wat salah ke kat korang sampai tak sudi lepak dengan aku? ku harung hujan demi persahabatan tapi.....

ting ting ting ting!!! Sad Sad

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by nawza on Tue 28 Sep - 0:41

adambikers wrote:sebak rasa hati sebab redah ujan gi amjal bila dengar tok misai + hiwayman turun.. tapi bila sampai hampaaa.. dua2 takde Sad

rasa cam kena siat2 hati ni, aku ada wat salah ke kat korang sampai tak sudi lepak dengan aku? ku harung hujan demi persahabatan tapi.....

ting ting ting ting!!! Sad Sad

ada drama terbaru koo...? tajuk citer..." Hati ku di siat lagi...." ...huaaa...haaa..... "Pak Mat Laksa satu...kuahhh kasi taruk lebih yer...timun ngan bawang pun kasi lebih....!!...". Twisted Evil Twisted Evil Laughing ..........

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by eddy 250 on Tue 28 Sep - 6:42

adambikers wrote:sebak rasa hati sebab redah ujan gi amjal bila dengar tok misai + hiwayman turun.. tapi bila sampai hampaaa.. dua2 takde Sad

rasa cam kena siat2 hati ni, aku ada wat salah ke kat korang sampai tak sudi lepak dengan aku? ku harung hujan demi persahabatan tapi.....

ting ting ting ting!!! Sad Sad


salam kwn2 sume....

x leh tdo aku dibuatnya ats pengakuan adam....(sebenarnya aku bru bangun tdo ni)

maafknlh aku ..mmng aku ada pegi kt amjal tu ..
aku spai pkl 5.30pm sewaktu ujan lebat siap dgn kilat sambung menyambung
sampainya aku di ctu ..aku lihat hanya pakcik ngan makcik amjal je yg ada ..bersama 5-6 orng pelangan..
aku minum segelas teh tarik dn semangkok mee soup..perghh mmng masyukkk
abis je mkn ..aku pn kol bongz..dia ckp kt tmpat dia ujan masih lg lebat....
aku ckp x pa arr bongz kalu xdpt dtng pn xpa abis mkn ni aku belah lh psal aku tgk ujan cam x berenti je ..jam pn dh kol kol 6..
episod sedih pn bermula....dgn tenang aku sarong baju ujan MAS aku tu ..aku sarung sambil air ujan mata menitik sebab x de orng sudi dtng bila tau aku ada kt amjal..mmng sedih...
aku tau aku tabah..aku harung semula ujan dn petir menghala ke kajang...
dlm perjalan bongx kol aku..msa tu aku tgh menangis lg...sib baik dia x perasan..huhu...sory bongz aku dh balik arr..

wat adam...aku minta maaf lhhh sebab aku menggangu minum petang kau huhuhuh(spai skrng aku sedih lg ni )

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jefnoka1 on Tue 28 Sep - 8:01

eddy 250 wrote:
adambikers wrote:sebak rasa hati sebab redah ujan gi amjal bila dengar tok misai + hiwayman turun.. tapi bila sampai hampaaa.. dua2 takde Sad

rasa cam kena siat2 hati ni, aku ada wat salah ke kat korang sampai tak sudi lepak dengan aku? ku harung hujan demi persahabatan tapi.....

ting ting ting ting!!! Sad Sad


salam kwn2 sume....

x leh tdo aku dibuatnya ats pengakuan adam....(sebenarnya aku bru bangun tdo ni)

maafknlh aku ..mmng aku ada pegi kt amjal tu ..
aku spai pkl 5.30pm sewaktu ujan lebat siap dgn kilat sambung menyambung
sampainya aku di ctu ..aku lihat hanya pakcik ngan makcik amjal je yg ada ..bersama 5-6 orng pelangan..
aku minum segelas teh tarik dn semangkok mee soup..perghh mmng masyukkk
abis je mkn ..aku pn kol bongz..dia ckp kt tmpat dia ujan masih lg lebat....
aku ckp x pa arr bongz kalu xdpt dtng pn xpa abis mkn ni aku belah lh psal aku tgk ujan cam x berenti je ..jam pn dh kol kol 6..
episod sedih pn bermula....dgn tenang aku sarong baju ujan MAS aku tu ..aku sarung sambil air ujan mata menitik sebab x de orng sudi dtng bila tau aku ada kt amjal..mmng sedih...
aku tau aku tabah..aku harung semula ujan dn petir menghala ke kajang...
dlm perjalan bongx kol aku..msa tu aku tgh menangis lg...sib baik dia x perasan..huhu...sory bongz aku dh balik arr..

wat adam...aku minta maaf lhhh sebab aku menggangu minum petang kau huhuhuh(spai skrng aku sedih lg ni )
salam pagi zzrianz...
den pon sodeh gak sbb sampai amjal jam 5.30 pagi tapi pakcik ngan makcik amjal tu sorg pun tak nampak muko...

ten ten ten...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jefnoka1 on Tue 28 Sep - 8:08

R6 murah... Malaysian reg... RM23K sahaja... cepat woooiii..

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by don-zx2 on Tue 28 Sep - 8:23

salam sedihh sumerr...huhuuh Sad

YG, labedah pon sodapp..22k tuu!!
[You must be registered and logged in to see this link.]

don-zx2

Posts : 143
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by mat zzr on Tue 28 Sep - 9:18

salam pagi...aku pun mmg nak turun amjal semalam...tapi dah jam 6 hujan tak reda...balik rumah lah...rain rider lagi...sampai jam 10 malam baru hujan berenti...nak ke amjal mcm lewat plak....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Tue 28 Sep - 9:25

aku pun sedih gak,
masa kat opis, terang benderang.
sekali keluar opis, lebat giler rupanya...

kuredahkan jua hujan dgn baju melayu nipisku lengkap bersampin.
nmpk bra mak...!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by nawza on Tue 28 Sep - 9:34

tok misai...penulisan yg baik....! ceghito yg mantap..membuekkan den terharu membaco ehhh....! nie betui2 punyo drama nie....haa..haaa...

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Tue 28 Sep - 9:49

ohaiyo,
otromen melaporkan diri boss....[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Tue 28 Sep - 9:53

salam lembap..
besh gak jadik otomen ni,ikut suka ati ja bl nak lapo diri.. Razz boss pun baik..
(ape aku mrepek pg2 yg mamai ni)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 28 Sep - 10:20

salam...
pagi tadi eden buka pintu ajo, puas menggiiowww kucing den..
sedih den nengok dio lapo...den pun bagi laa lauk sikit...
smpi opis baca laak komen tok misai... tmbh2 sedih lak den...

ishhh...xleh nk keja camne....den masih bersedih mengenang nasib den yg tak tentu hala tuju ni....waaaaaaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by furqaan on Tue 28 Sep - 10:31

Drama sedey ari nie ...mak neng pun sedey nak ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by nawza on Tue 28 Sep - 10:40

bkan mak neng jo sodeh....pak cik moto pun tumpang sodeh....huh..huh...! botapo pilu ehh..mengonang kan nasib..org tuo2 nie.... Laughing ..yg sorang dah nak pencen...tapi kono campak kek tompek lain...! yg sorang laie....harap misaiii joo lobekk... Laughing tapi hati kuntummm.....harap2 klau den tuo..x dooo laaa mcm nie...huaa....haaa..... Twisted Evil ! .........

mamaaakkk.........teh tarik satuuu...susu kasi lebih...gula kasi kuranggg....ahhh.....! lol!

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 28 Sep - 11:00

tok sedang... kalu xnak cam den.. buek laa kojo tu elok2...
tekun dan rajin... jgn laa asyik nak ngular aje.. jgn nk benkeng kat bos...
kalu buek gak haaa jd laa cam den ni... mcm bola org duk tendang sano sini...

sapo kenal dealer kretek...den nak pencen pehtu jual kretek ket pasar mlm lagi baguih....waaaaaaaa (sambung nangis lai)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by mat zzr on Tue 28 Sep - 11:00

Raziskov wrote:ohaiyo,
otromen melaporkan diri boss....[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

ajis...lunch time kalau nak makan free datang ke audi jam 1.00 pm....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Tue 28 Sep - 11:15

nak gi ride ke langkawi lah hujung bulan depang..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 28 Sep - 11:18

adambikers wrote:sebak rasa hati sebab redah ujan gi amjal bila dengar tok misai + hiwayman turun.. tapi bila sampai hampaaa.. dua2 takde Sad

rasa cam kena siat2 hati ni, aku ada wat salah ke kat korang sampai tak sudi lepak dengan aku? ku harung hujan demi persahabatan tapi.....

ting ting ting ting!!! Sad Sad

sedih la plak aku dengan si adam ni...
kesal & rasa bersalah kerna tidak dapat menghadirkan diri seperti yang diminta...
bertambah sedih pabila aku hanya dapat meninggalkan ofis hanya pada jam 10 malam sambil dihujani hujan sepanjang jalan ke tg.malim...
lenjun& lencun tidak terperi...hanya diri ini yang mengerti...suka duka kehidupan seorang lelaki lebuhraya...namun, demi persahabatan yang telah lama terjalin,
ku menghimpun sepuluh jari memohon ampun & maaf, zahir & batin jika segala yang telah terjadi telah menyiat hatimu yang lembut lagi gebu itu...
kupohon doa kehadrat ilahi agar talian persahabatan kita terus kekal abadi selamanyaaaa.....


ishk...ishk...ishkkk.....
p/s: pagi ni kena ujan gak lagi kat ulu yam-bt.caves... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 28 Sep - 11:22

lelaki lebuhraya...

Kamal cakap... "Buat apa minta maaf??.. Tunggu aje laa bila raya"...

salammmm

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 28 Sep - 11:25

[quote="jimf"]lelaki lebuhraya...

Kamal cakap... "Buat apa minta maaf??.. Tunggu aje laa bila raya"...

salammmm[/quote

jiran aku cakap " raya sebulan "...
so masih boleh mintak maaf lagi le yob.... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 28 Sep - 11:25

kamalia wrote:nak gi ride ke langkawi lah hujung bulan depang..

nyammpahhhh...
gi krabi jom... ko, aku, zam...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Sponsored content Today at 8:21


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum