Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 17:40

nasib baik kat sini terang benderang...
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Mon 27 Sep - 17:43

kamalia wrote:nasib baik kat sini terang benderang...

ceeettttt....ptuuii...yena tangki mapudell kilometer kallaala....:p

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 17:44

ok...nti kalu hujan dah bergerak, aku berhenti laa...

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Bongxz on Mon 27 Sep - 17:46

Tok misai dah sampai, dia redah hujan, misai je yg kering.
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 17:49

Bongxz wrote:Tok misai dah sampai, dia redah hujan, misai je yg kering.

dio simpan misai dlm plastik kot...
pehtu leh koyak plastik...woowww

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 17:49

Bongxz wrote:Tok misai dah sampai, dia redah hujan, misai je yg kering.

misai dia simpan dlm wallet la tu masa bwk mto.
tau sgt la taktik tok misai misai kering.
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 17:50

kamalia wrote:
Bongxz wrote:Tok misai dah sampai, dia redah hujan, misai je yg kering.

misai dia simpan dlm wallet la tu masa bwk mto.
tau sgt la taktik tok misai misai kering.

org nk jawab...dia pun sibukkkk nk jawab...
nyamppaaaahhh..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 17:51

Raziskov wrote:
kamalia wrote:nasib baik kat sini terang benderang...

ceeettttt....ptuuii...yena tangki mapudell kilometer kallaala....:p

sekian

aku ckp terang kat dlm opis aku daa ..
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 18:03

pasal po kito berduo ajo posting kamal?
diaorg semuo dah poi amjal ke?
tolong intai sikit dari opis...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Mon 27 Sep - 18:06

den ado laie ni...
masih dok dalam store ngan neng..kandas sbb hujan kek luar...Very Happy

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Mon 27 Sep - 18:12

Raziskov wrote:den ado laie ni...
masih dok dalam store ngan neng..kandas sbb hujan kek luar...Very Happy

sekian

habis... nk wat pe ni?
jom main game online...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 18:15

Gerak sekarang..!!!!
akubikin ckp hujan dah seriyat!!
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by syd on Mon 27 Sep - 18:17

datang lmbt sket, kul 7 lebih...ari ni dtg ngn bas skola.
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Mon 27 Sep - 18:19

jaidk ke amjal ni? bak pepatah melayu mengatakan,nak seribu daya xnak berdalih2..kalo berdasarkn pepatah ni,den nak gagahkan jugaklah,BALIKK UMAH!!! Very Happy
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 18:23

saleh,
ko ingat ko sorang je dah bertunang ke?
aku pun dah, tapi boleh je lefark amjal.
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Mon 27 Sep - 18:26

scratch ade kaitan ke ngan tajuk perbualan kite rini Razz
den gorak p mesjid dulu la,da lama x solat asar ni,sejak msuk waktu td lg..
kalo ado sesapo yg nak ajak den amjal,msg la no den yor..tu pun sbolom den smpi uma laa,kalo dak kalu mmg xdapek laa Laughing
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Mon 27 Sep - 18:31

saleh,
aku mesej ko ni
aku nak toron amjal sekarang!
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by syd on Mon 27 Sep - 18:32

syd wrote:datang lmbt sket, kul 7 lebih...ari ni dtg ngn bas skola.

Alamak lum mintak restu lagi!!
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Mon 27 Sep - 18:50

den tak dapek join..
hujan masih berdentam dentum munyi mercun kek Bkt.Jalil..

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by mat zzr on Mon 27 Sep - 19:18

masih hujan di bukit jalil....aku dah selamat sampai rumah...siap tapau makanan belen dari open haus di opis...beriyani kismis dgn kambing...

aku msg ajis tapi dia tak reply...ajak mkn ....mungkin sibuk dgn ning kot?..
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Mon 27 Sep - 19:41

mat zzr wrote:masih hujan di bukit jalil....aku dah selamat sampai rumah...siap tapau makanan belen dari open haus di opis...beriyani kismis dgn kambing...

aku msg ajis tapi dia tak reply...ajak mkn ....mungkin sibuk dgn ning kot?..

credit abis la boss,
takde duit nak topap..
bonus ciput..makan tghari ngan ning abis dah.. [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Amm on Mon 27 Sep - 19:56

Baru balik dari Amjal....
Hujan lebat oooo.
Kudud,walaupun aku dah bertunang,aku redah jer hujan....
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Mon 27 Sep - 20:21

Huajn pulak..
camne nak balik ni..
kena tidor kat endah parada la jawabnya malam ni..Very Happy

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Mon 27 Sep - 20:45

den pun kat opis laei ni ha...
cemano nak balik ni....huhuhuhuuuu
avatar
hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Amm on Mon 27 Sep - 20:48

hi-wayMAN wrote:den pun kat opis laei ni ha...
cemano nak balik ni....huhuhuhuuuu

Yop,cari la pemanas... Smile
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum