Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by mat zzr on Tue 21 Sep - 16:14

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:BUKIT JALIL hujan sgt lebat sekarang...

ye ke boss..
tak pasan hujan sbb sibuk ngan sexitery aku ni...Razz
pergghhh...mmg best laaaaaaaaaaaaa....

sekian

hari sabtu ni tak dpt plak...aku pun takde idea...ckp tukar tukar..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ariff908 on Tue 21 Sep - 16:15

mat zzr wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:arip...ko belum bangun dari sommersault ke?
tolong laa cepat bangun kasi unlock porum ni...

Lum lagi la unkel.moto ni berat nak mampus....tak terangkat sorg2...

baik baik angkat...pinggang nak pakai lama...aku angkat zzr5 aku berat 192kg masa raya hingga sekarang pinggang ada sakit.

baik boss!! Wink

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by kudud on Tue 21 Sep - 16:30

nak tanya soklan siye skit-kalo kena saman,kan ade mengatakan yg kiter kena dtg mahkamah pd sekian2 hari,tarik n msa dtentukan..tp kalao msa tu da terlepas,future ade effect pape x,blh x kiter tros ja p balai baya saman tu besa2 kat kaunter..

maaf kalo x paham ape yg dtulis..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ariff908 on Tue 21 Sep - 16:32

kudud wrote:nak tanya soklan siye skit-kalo kena saman,kan ade mengatakan yg kiter kena dtg mahkamah pd sekian2 hari,tarik n msa dtentukan..tp kalao msa tu da terlepas,future ade effect pape x,blh x kiter tros ja p balai baya saman tu besa2 kat kaunter..

maaf kalo x paham ape yg dtulis..

Kalau ko tak g mahkamah tu maknanya ko stuju la disaman...so ko bole je la g bayar kat mana2 balai trafik terdekat...kot g court tu kot nak merayu je tak salah aku........tp skang saman tak leh rayu la...full payment required

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by syd on Tue 21 Sep - 16:32

ariff908 wrote:
jimf wrote:arip...ko belum bangun dari sommersault ke?
tolong laa cepat bangun kasi unlock porum ni...

Lum lagi la unkel.moto ni berat nak mampus....tak terangkat sorg2...

Kepada Abe Arif...Sya ingin meminta maaf (Selamat Hari Raya) sebab tergelakkan abang dengan spontan masa kat TTS aritu. Ditambah pulak dengan jeritan batin Sya yg nyaring mlm tu.. sorry ye bang.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Amm on Tue 21 Sep - 16:44

kudud wrote:nak tanya soklan siye skit-kalo kena saman,kan ade mengatakan yg kiter kena dtg mahkamah pd sekian2 hari,tarik n msa dtentukan..tp kalao msa tu da terlepas,future ade effect pape x,blh x kiter tros ja p balai baya saman tu besa2 kat kaunter..

maaf kalo x paham ape yg dtulis..

Tunggu la waran tangkap...he..he...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Dinz on Tue 21 Sep - 16:49

syd wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:arip...ko belum bangun dari sommersault ke?
tolong laa cepat bangun kasi unlock porum ni...

Lum lagi la unkel.moto ni berat nak mampus....tak terangkat sorg2...

Kepada Abe Arif...Sya ingin meminta maaf (Selamat Hari Raya) sebab tergelakkan abang dengan spontan masa kat TTS aritu. Ditambah pulak dengan jeritan batin Sya yg nyaring mlm tu.. sorry ye bang.

Abg Arif soh cakap, kalau nak dia maafkan, sila buat Open Haus bersama dgn geng bunga raya
Smile

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 21 Sep - 16:58

syd wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:arip...ko belum bangun dari sommersault ke?
tolong laa cepat bangun kasi unlock porum ni...

Lum lagi la unkel.moto ni berat nak mampus....tak terangkat sorg2...

Kepada Abe Arif...Sya ingin meminta maaf (Selamat Hari Raya) sebab tergelakkan abang dengan spontan masa kat TTS aritu. Ditambah pulak dengan jeritan batin Sya yg nyaring mlm tu.. sorry ye bang.

berani tul ko sya ungkit pasal arip jatuh malam tu.... kitaorg semua takut nak sebut... takut kena pukul dgn arip.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Raziskov on Tue 21 Sep - 17:00

arip dah balas dendam ngan aku awana ari tu....
pasni sape la agaknya mangsa dia..... [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 21 Sep - 17:04

ariff908 wrote:
kudud wrote:nak tanya soklan siye skit-kalo kena saman,kan ade mengatakan yg kiter kena dtg mahkamah pd sekian2 hari,tarik n msa dtentukan..tp kalao msa tu da terlepas,future ade effect pape x,blh x kiter tros ja p balai baya saman tu besa2 kat kaunter..

maaf kalo x paham ape yg dtulis..

Kalau ko tak g mahkamah tu maknanya ko stuju la disaman...so ko bole je la g bayar kat mana2 balai trafik terdekat...kot g court tu kot nak merayu je tak salah aku........tp skang saman tak leh rayu la...full payment required

setahu aku laaa...(ni contoh)
1. katakan ko kena saman 1hb Aug 2010... dia kasi tempoh smpi 31hb Dis 2010 utk bayar saman..
2. tapi ada gak tulis, kalu tak bayar saman, kena naik mahkamah pada 1hb Jan 2011
3. so...ko leh bayar saman dlm tempoh tu (hingga 31hb dis)...
4. tapi ko tak bayar... so kena laa naik mahkamah pada 1hb Jan 2011.. ni selalunya kena charge lebih...tp cam kata arip ko leh rayu laa...
5. tapi dua2 pun ko tak buat... so, setahu aku (cam cakap amm).. tunggu surat reman laa utk naik mahkamah lik
6. tapi selagi ko tak "sign" surat reman tu, x apa la.. kalu dah sign, wajib pegi...
7. sebab kalu tak pegi jugak... tunggu operasi "gari" dari umah ke umah...pandai2 laa ko nyorok masa tu...

panjang aku tulis.. tp mungkin semua tak betul... kono tunggu otai chelan laaa...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by syd on Tue 21 Sep - 17:05

jimf wrote:
syd wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:arip...ko belum bangun dari sommersault ke?
tolong laa cepat bangun kasi unlock porum ni...

Lum lagi la unkel.moto ni berat nak mampus....tak terangkat sorg2...

Kepada Abe Arif...Sya ingin meminta maaf (Selamat Hari Raya) sebab tergelakkan abang dengan spontan masa kat TTS aritu. Ditambah pulak dengan jeritan batin Sya yg nyaring mlm tu.. sorry ye bang.

berani tul ko sya ungkit pasal arip jatuh malam tu.... kitaorg semua takut nak sebut... takut kena pukul dgn arip.... Very Happy

Abg Arip jatuh ker mlm tu? Apsal Sya tak prasan yee... Yang Sya ingat, sya termenjerit kt abg arip dgn tiba2...tu jer..hehe! [You must be registered and logged in to see this image.]

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ziex69 on Tue 21 Sep - 17:13

syd wrote:
jimf wrote:pukul dgn arip.... Very Happy

Abg Arip jatuh ker mlm tu? Apsal Sya tak prasan yee... Yang Sya ingat, sya termenjerit kt abg arip dgn tiba2...tu jer..hehe! [You must be registered and logged in to see this image.]

Patutla abg halim tanye kat mana umah sya aritu...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by syd on Tue 21 Sep - 17:15

ziex69 wrote:
syd wrote:
jimf wrote:pukul dgn arip.... Very Happy

Abg Arip jatuh ker mlm tu? Apsal Sya tak prasan yee... Yang Sya ingat, sya termenjerit kt abg arip dgn tiba2...tu jer..hehe! [You must be registered and logged in to see this image.]

Patutla abg halim tanye kat mana umah sya aritu...


woitt...sudah putar kaa?!!

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ziex69 on Tue 21 Sep - 17:19

Adam...ada Amjal ke ptg ni?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ziex69 on Tue 21 Sep - 17:20

syd wrote:

woitt...sudah putar kaa?!!

ya la sudah putar, x nampak ka?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ariff908 on Tue 21 Sep - 17:20

syd wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:arip...ko belum bangun dari sommersault ke?
tolong laa cepat bangun kasi unlock porum ni...

Lum lagi la unkel.moto ni berat nak mampus....tak terangkat sorg2...

Kepada Abe Arif...Sya ingin meminta maaf (Selamat Hari Raya) sebab tergelakkan abang dengan spontan masa kat TTS aritu. Ditambah pulak dengan jeritan batin Sya yg nyaring mlm tu.. sorry ye bang.

takpe..dah lumrah moto tu moto tumbang....harta dunia la katakan....dah nak tumbang kali ke 6.takpe...sbb sya gelakkan abang sila bagi abang duit downpayment nak beli zx6...pas ni kompom tak tumbang.....dia corner baring aje...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ariff908 on Tue 21 Sep - 17:22

syd wrote:

Abg Arip jatuh ker mlm tu? Apsal Sya tak prasan yee... Yang Sya ingat, sya termenjerit kt abg arip dgn tiba2...tu jer..hehe! [You must be registered and logged in to see this image.]

abg tak jatuh la...moto tumbang sbb tongkat tak turun abis....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Raziskov on Tue 21 Sep - 17:22

den dah 2 kali naik makhamah Putrajaya sobab kesalahan maso lampau..Very Happy
lopeh peguam bacokan kesalahan2 kito..
hakim akan tanyo nak merayu ko tidak...
maso ni la kito merayu cakap tak mampu..sobab anak bini gamai...toruih dapek diskaun..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 21 Sep - 17:37

teringin eden nak nengok ottomen taro perkaso merayu...
camno laaa gayo ek... ado smpi lip lap lampu ket dado tu?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by adambikers on Tue 21 Sep - 17:37

ziex69 wrote:Adam...ada Amjal ke ptg ni?

amjal ada petang ni, sila bergerak sekarang..

harap maklonggg...

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by syd on Tue 21 Sep - 17:41

sure ada....Sya turun solo jer ni..buleh ka?

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by kudud on Tue 21 Sep - 17:53

okey!!! timakasih pd yg respon,nyiauuu!!!
selamat pulang dgn hati2 yer..salam

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 21 Sep - 17:53

syd wrote:sure ada....Sya turun solo jer ni..buleh ka?

bole aje.... tp jgn lupa minta izin abe tuu.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by kudud on Tue 21 Sep - 17:55

tp kalo abe tu ade,bwk je skali abe tu!!! cheers baru meghiahh

*eh,aku da blk laaa (sent via nokia 3210)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 21 Sep - 18:09

[You must be registered and logged in to see this link.]

untuk perhatian bang long jimf.... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Sponsored content Today at 18:50


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum