Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 21 Sep - 12:02

ingat weekend ni nak pegi awana laa..
rasanya dah tiba masa utk den turunkan ilmu leper den ni...
rasa2 ada sesapa tak nk jadi anak murid den?... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ariff908 on Tue 21 Sep - 12:04

jimf wrote:ingat weekend ni nak pegi awana laa..
rasanya dah tiba masa utk den turunkan ilmu leper den ni...
rasa2 ada sesapa tak nk jadi anak murid den?... scratch

hah?tok guru lastmen nak turun awana?ni saat diidamkan nih....den follow...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Dinz on Tue 21 Sep - 12:08

hi-wayMAN wrote:

ada, tapi x se best pakcik depan telekom punya pau...yik mun pun kalah...
tapi dia meniaga tiap hari start jam 3 ptg kecuali hari sabtu...huhuhu

Aku dah test ari tu , beli kat depan telekom tapi dia jual atas kereta sorong. Tak boleh lepak minum.


Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by nawza on Tue 21 Sep - 12:09

Dinz wrote:
hi-wayMAN wrote:salam juge....

Org Tg malim,
selain dr pau Yik Mun kat spg 4 tu, ada lain lain kedai atau restoren yg juai pau tak?

ada ..kat smpg 4 alorg gajah.... Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 21 Sep - 12:20

Dinz wrote:
hi-wayMAN wrote:

ada, tapi x se best pakcik depan telekom punya pau...yik mun pun kalah...
tapi dia meniaga tiap hari start jam 3 ptg kecuali hari sabtu...huhuhu

Aku dah test ari tu , beli kat depan telekom tapi dia jual atas kereta sorong. Tak boleh lepak minum.


ya btol...pakcik tu le....
kalu nak lepak, kena beli pau tu pastu lepak kat mamak cendol depan kfc...huhuhu

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Amm on Tue 21 Sep - 12:23

I polow...tapi nak polow sape yek

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by kamalia on Tue 21 Sep - 12:27

jimf wrote:ingat weekend ni nak pegi awana laa..
rasanya dah tiba masa utk den turunkan ilmu leper den ni...
rasa2 ada sesapa tak nk jadi anak murid den?... scratch

lol!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Raziskov on Tue 21 Sep - 12:28

den tak dapek nak polo Awana minggu ni..
rasa trauma kena tinggal ngan arip masa pergi dan dgn ni juan masih tak hilang lagi..
dah seminggu tak bwk motor ni sbb fobia kena tinggal... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
ok la..nak pegi welly jap...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 21 Sep - 12:36

kamalia wrote:
jimf wrote:ingat weekend ni nak pegi awana laa..
rasanya dah tiba masa utk den turunkan ilmu leper den ni...
rasa2 ada sesapa tak nk jadi anak murid den?... scratch

lol!

nyampah laaa... den serius pon xdo sapo nak layan...
den simpan lik kuku leper ni laa...
nk gi endah parade jap lunch dgn ajis...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by syd on Tue 21 Sep - 12:46

Bang Jimf nk gi Awana yer.. Mgu ni geng 'bunga raye' nak repeat lagi cam last week. Tapi ari sabtu laaa. Sbb sabtu agak tenang sket... Rasa2 nak 'berkawan2' mehle join skali. hik hik!

Apa2pun derang lum confirm lagi...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by fie on Tue 21 Sep - 13:12

salam....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Bongxz on Tue 21 Sep - 13:29

Ariff, nanti aku kompomkan. Kita pegi Seberang takir, kuale terangganu.
Sapa2 lagi nak ikut........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Wan@Blakepare on Tue 21 Sep - 13:43

Salam................

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Bongxz on Tue 21 Sep - 13:52

Waa'laikummussalam.........

- jgn jawab mua'laikummussalm sebab 'mu' kat depat itu tidak membawa maksud yg betul....... sebutan 'wa' dihadapan membawa maksud 'dan sejahtera juga ke atas kamu'.
- kalau waa'laikummussam pula membawa maksud 'dan celakalah ke atas kamu'. Orang2 Yahudi dan Nasrani selalunya akan membalas salam orang2 muslim sebegitu.


Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by adambikers on Tue 21 Sep - 14:04

ariff908 wrote:
jimf wrote:ingat weekend ni nak pegi awana laa..
rasanya dah tiba masa utk den turunkan ilmu leper den ni...
rasa2 ada sesapa tak nk jadi anak murid den?... scratch

hah?tok guru lastmen nak turun awana?ni saat diidamkan nih....den follow...

ko yakin ke nak ikut bang long jim ke awana.. kalau weekend mmg dia jadi racer la rip, bukan lastmen

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Tue 21 Sep - 14:08

adambikers wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:ingat weekend ni nak pegi awana laa..
rasanya dah tiba masa utk den turunkan ilmu leper den ni...
rasa2 ada sesapa tak nk jadi anak murid den?... scratch

hah?tok guru lastmen nak turun awana?ni saat diidamkan nih....den follow...

ko yakin ke nak ikut bang long jim ke awana.. kalau weekend mmg dia jadi racer la rip, bukan lastmen

btol tu dewata....
ada bran ke rip? Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ariff908 on Tue 21 Sep - 14:18

hi-wayMAN wrote:
adambikers wrote:
ariff908 wrote:
jimf wrote:ingat weekend ni nak pegi awana laa..
rasanya dah tiba masa utk den turunkan ilmu leper den ni...
rasa2 ada sesapa tak nk jadi anak murid den?... scratch

hah?tok guru lastmen nak turun awana?ni saat diidamkan nih....den follow...

ko yakin ke nak ikut bang long jim ke awana.. kalau weekend mmg dia jadi racer la rip, bukan lastmen

btol tu dewata....
ada bran ke rip? Razz

hah? ye ke?alamak....takpo la..aku gant dia je la jd lastmen.fobia kena tinggal berkilo2 ngan adam and ali pun tak abis lagi nih...mmg campien la lu dua olang.....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 21 Sep - 14:36

syd wrote:Bang Jimf nk gi Awana yer.. Mgu ni geng 'bunga raye' nak repeat lagi cam last week. Tapi ari sabtu laaa. Sbb sabtu agak tenang sket... Rasa2 nak 'berkawan2' mehle join skali. hik hik!

Apa2pun derang lum confirm lagi...

ahemmm... menarik ni... den ajo laa jadi anak murid ket geng bungo rayo ni... lai best hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ariff908 on Tue 21 Sep - 14:52

Raziskov wrote:den tak dapek nak polo Awana minggu ni..
rasa trauma kena tinggal ngan arip masa pergi dan dgn ni juan masih tak hilang lagi..
dah seminggu tak bwk motor ni sbb fobia kena tinggal... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
ok la..nak pegi welly jap...Very Happy

sekian

aik?nama aku jugak yg ko petik...adam ngan ali la yang tinggalkn kita berkilo2.aku rider slow kan tunggu ko...asal naik je ko kena tinggal berkilo2 pun masih bole kejar jugak...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ariff908 on Tue 21 Sep - 14:53

jimf wrote:
syd wrote:Bang Jimf nk gi Awana yer.. Mgu ni geng 'bunga raye' nak repeat lagi cam last week. Tapi ari sabtu laaa. Sbb sabtu agak tenang sket... Rasa2 nak 'berkawan2' mehle join skali. hik hik!

Apa2pun derang lum confirm lagi...

ahemmm... menarik ni... den ajo laa jadi anak murid ket geng bungo rayo ni... lai best hehehe

err..den join skali bole? Twisted Evil

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by jimf on Tue 21 Sep - 15:55

arip...ko belum bangun dari sommersault ke?
tolong laa cepat bangun kasi unlock porum ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by mat zzr on Tue 21 Sep - 15:56

BUKIT JALIL hujan sgt lebat sekarang...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Raziskov on Tue 21 Sep - 16:10

mat zzr wrote:BUKIT JALIL hujan sgt lebat sekarang...

ye ke boss..
tak pasan hujan sbb sibuk ngan sexitery aku ni...Razz
pergghhh...mmg best laaaaaaaaaaaaa....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by ariff908 on Tue 21 Sep - 16:10

jimf wrote:arip...ko belum bangun dari sommersault ke?
tolong laa cepat bangun kasi unlock porum ni...

Lum lagi la unkel.moto ni berat nak mampus....tak terangkat sorg2...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by mat zzr on Tue 21 Sep - 16:13

ariff908 wrote:
jimf wrote:arip...ko belum bangun dari sommersault ke?
tolong laa cepat bangun kasi unlock porum ni...

Lum lagi la unkel.moto ni berat nak mampus....tak terangkat sorg2...

baik baik angkat...pinggang nak pakai lama...aku angkat zzr5 aku berat 192kg masa raya hingga sekarang pinggang ada sakit.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 45 - Openg haus la pulak... (20/9/10)

Post by Sponsored content Today at 5:56


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum