Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by kamalia on Wed 1 Sep - 11:54

salam,
mlm ni tgk berita. pelancaran ops sikap.
Amm jadi model salam ngan IGP.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Wed 1 Sep - 11:56

kamalia wrote:salam,
mlm ni tgk berita. pelancaran ops sikap.
Amm jadi model salam ngan IGP.

laaa...amm kena tangkap polis?...merempit malam merdeka ke?.... pirat

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Wed 1 Sep - 12:19

gilababan wrote:Sonoknyer g tehran... InsyaAllah, takde aral den cr bro nnti la rayo keduo...

Seronok...??? Temperature 44 Degree bro......mungkin lepas raya ada rezeki mutaah kot...kalau pergi seminggu selalu bila sampai airport ada agent offer nikah mutaah. Last visit yang aku tahu nikah dalam kereta jee....then boleh bawak hotel......tak salah rm 2,000 untuk seminggu....tapi aku tak berani laaa...kawan aku jeee....statement biasa.......

Kalau ada rezeki kita jumpa kat Mersing....raya ke dua....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Amm on Wed 1 Sep - 12:35

kamalia wrote:salam,
mlm ni tgk berita. pelancaran ops sikap.
Amm jadi model salam ngan IGP.

Cittt...mentang mentang la Cik kam siap bergambo lagi ngan IGP dan Timbalan menteri dalam negeri..Model ops sikap tu....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ziex69 on Wed 1 Sep - 12:39

Amm wrote:
kamalia wrote:salam,
mlm ni tgk berita. pelancaran ops sikap.
Amm jadi model salam ngan IGP.

Cittt...mentang mentang la Cik kam siap bergambo lagi ngan IGP dan Timbalan menteri dalam negeri..Model ops sikap tu....

Cik Kam jadi model kena tangkap ngan polis tu ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ariff908 on Wed 1 Sep - 12:43

ari ni mc...demam..brrrr..brrr...brrrr

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ziex69 on Wed 1 Sep - 13:03

ariff908 wrote:ari ni mc...demam..brrrr..brrr...brrrr

demam rindu kat LC ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by fie on Wed 1 Sep - 13:46

ziex69 wrote:
ariff908 wrote:ari ni mc...demam..brrrr..brrr...brrrr

demam rindu kat LC ke?
heheheh....
rip ko kene cari penganti

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Wed 1 Sep - 14:31

Salam....

Alhamdulillah....ada duit raya RM 500. Boleh beli mercun....opssss....bunga api....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by adambikers on Wed 1 Sep - 15:45

bistana,

helmet yg man pakai tu brapa duit kalau beli kat phuket?

cantik la plak tgk, kena ngan moto mercik si man tu

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Wed 1 Sep - 16:06

adambikers wrote:bistana,

helmet yg man pakai tu brapa duit kalau beli kat phuket?

cantik la plak tgk, kena ngan moto mercik si man tu

Beli kat Haat Yai...RM 150 ...kat mudah ada orang jual rm 250....tapi berat sikit laaa...

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by adambikers on Wed 1 Sep - 16:20

RM 150 tu ko dah ckp siam ke belum?

bole kirim kt ko ni

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Wed 1 Sep - 16:22

adambikers wrote:RM 150 tu ko dah ckp siam ke belum?

bole kirim kt ko ni

Nak kee??... Bulan puasa ni nak masuk sana takut jadi terbeli daging mentah pulak??

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by adambikers on Wed 1 Sep - 16:27

pas raya la aku kirim...

kang kirim kat ko helmet sekang, ko pegi beli kebab plak.. pastu ckp helmet dah abis jual.. kih kih kih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Wed 1 Sep - 16:28

adambikers wrote:RM 150 tu ko dah ckp siam ke belum?

bole kirim kt ko ni

Adam...pasal motor yang kita sembang hari tu.....aku rasa budak ni x mau layan aku laaaa....call x mau jawab pun....sorry laa ...x ada rezeki kot....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by kudud on Wed 1 Sep - 16:29

ok kawan2,berhati menuggang pulang yer,ingat yg dsayangi...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by kudud on Wed 1 Sep - 16:31

adam,mlm ni mgkin aku sggah umah ko amik brg tu..
pape pun nnti aku inform yer..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jipjo71 on Wed 1 Sep - 16:34

adam, mana gambar helmet tu? bak tengok kalau aku gi sana raya ni...
p/s...sori ekk tgh makan ni...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Wed 1 Sep - 17:06

jipjo71 wrote:adam, mana gambar helmet tu? bak tengok kalau aku gi sana raya ni...
p/s...sori ekk tgh makan ni...

jipjo...hebat lah avatar ko...ko ni juara makan ke?...baik punya balun...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Wed 1 Sep - 17:13

amjalllllll sekaranggggggggggggggg

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Wed 1 Sep - 17:19

ini kompon iklan tipu...motor lama unos pun jadi mangsa...dia lego kat kedai RM14K...tapi mamat ni jual RM6900...pastu mengikut kata Unos..gambar yg dlm mudah.com ni gambar rumah owner lama sebelum unos beli..aku dah suruh unos inform owner lama mengatakan gambar motor dirumahnya telah di guna oleh pihak lain...

[You must be registered and logged in to see this image.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by gilababan on Wed 1 Sep - 17:21

Vistana1 wrote:
gilababan wrote:Sonoknyer g tehran... InsyaAllah, takde aral den cr bro nnti la rayo keduo...

Seronok...??? Temperature 44 Degree bro......mungkin lepas raya ada rezeki mutaah kot...kalau pergi seminggu selalu bila sampai airport ada agent offer nikah mutaah. Last visit yang aku tahu nikah dalam kereta jee....then boleh bawak hotel......tak salah rm 2,000 untuk seminggu....tapi aku tak berani laaa...kawan aku jeee....statement biasa.......

Kalau ada rezeki kita jumpa kat Mersing....raya ke dua....

Pergh.. RM2000 jo... hehehe... mcm besa jer... hehehehe... Razz

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by adambikers on Wed 1 Sep - 17:24

jipjo71 wrote:adam, mana gambar helmet tu? bak tengok kalau aku gi sana raya ni...
p/s...sori ekk tgh makan ni...

gamba takde la joe.. kot2 JERman rajin nak upload kat sini ok gak..

helmet tu ingat nak beli wat spare, kot2 ada skandal nak naik moto ngan aku, takde la kalut nak pinjam helmet ngan bang long jep.. Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by adambikers on Wed 1 Sep - 17:29

kudud wrote:adam,mlm ni mgkin aku sggah umah ko amik brg tu..
pape pun nnti aku inform yer..

wokes kudud...

eh! ko dah tunang ekk kudud?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by adambikers on Wed 1 Sep - 17:30

Vistana1 wrote:
adambikers wrote:RM 150 tu ko dah ckp siam ke belum?

bole kirim kt ko ni

Adam...pasal motor yang kita sembang hari tu.....aku rasa budak ni x mau layan aku laaaa....call x mau jawab pun....sorry laa ...x ada rezeki kot....

takpe la vistana.. kita carik moto dgn org lain, harap2 dapat rege rm500

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Sponsored content Today at 4:23


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum