Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by hi-wayMAN on Mon 6 Sep - 13:52

terasa diri ini slow sgt bila senang2 je kena potong dgn 'pak belang' pagi ni...
kompom blom katam mnuntut dgn dewa2 langit ke-7...huhuhu Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 14:10

tak payah lah laju laju...ops sikap dah start dah ni...over speed limit..terus kena RM300..tak de rayuan...

peringatan..kat PLUS...ada speed limit 90kmj dan ada 110mkj..bukan al the way sama speed limit...biasa polis tunggu kat 90kmj...sebab driver akan bawak 110kmj.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by hi-wayMAN on Mon 6 Sep - 14:13

aku mana de laju mat zzr...stendet kelajuan kebangsaan je...'pak belang' tu yg laju x henggat...kalu ko nak cari muto kecik tapi powwa, bole consider gak muto nih....(tapi x tau la adam panggil apa plak ko lpas ni...ok sket dari AR80 kot...huhuhu)

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Mon 6 Sep - 14:16

Salam......

Nak tanya kawan2....motor kena speed trap tak?? Yang pasti Furqaan kata dia pernah kena??

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 14:17

hi-wayMAN wrote:aku mana de laju mat zzr...stendet kelajuan kebangsaan je...'pak belang' tu yg laju x henggat...kalu ko nak cari muto kecik tapi powwa, bole consider gak muto nih....(tapi x tau la adam panggil apa plak ko lpas ni...ok sket dari AR80 kot...huhuhu)

suzuki belang 150 cc ke?..kalau aku naik motor ni rupa mcm beruang naik mentadak....aku beli EX5 atau GT128 jer lah....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 14:18

Vistana1 wrote:Salam......

Nak tanya kawan2....motor kena speed trap tak?? Yang pasti Furqaan kata dia pernah kena??

kalau ada operasi ...motor atau kereta semua kena...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Mon 6 Sep - 14:27

mat zzr wrote:
Vistana1 wrote:Salam......

Nak tanya kawan2....motor kena speed trap tak?? Yang pasti Furqaan kata dia pernah kena??

kalau ada operasi ...motor atau kereta semua kena...

Saman ekor bro?? Sama jugak??

Dari Insan yang x reti

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Mon 6 Sep - 14:32

Vistana1 wrote:
mat zzr wrote:
Vistana1 wrote:Salam......

Nak tanya kawan2....motor kena speed trap tak?? Yang pasti Furqaan kata dia pernah kena??

kalau ada operasi ...motor atau kereta semua kena...

Saman ekor bro?? Sama jugak??

Dari Insan yang x reti

kalu xnak kena saman ekor... plet er6 tu ko letak laa no auntie amm...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 14:41

saman kompom RM 300.

a. speedtrap.
b. langgar lampu merah.
c. potong dabel line.
d. guna emergency lane.

saman boleh rayuan.

a. guna henpon masa memandu.
b. tak pakai tali pinggang keledar.

kalau salah tolong jolokkan...betulkan..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Mon 6 Sep - 14:46

jimf wrote:
Vistana1 wrote:
mat zzr wrote:
Vistana1 wrote:Salam......

Nak tanya kawan2....motor kena speed trap tak?? Yang pasti Furqaan kata dia pernah kena??

kalau ada operasi ...motor atau kereta semua kena...

Saman ekor bro?? Sama jugak??

Dari Insan yang x reti

kalu xnak kena saman ekor... plet er6 tu ko letak laa no auntie amm...

Memang nak tukar no plate.....pagi 2 tadi isi minyak ada orang tegur........5595 semalam naik first prize magnum.....kantoi...........bini pergi pasar naik kete pulak....orang tegur no kete....benda yang sama jugak.......hishhhh....mengarut betul depa ni......

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Mon 6 Sep - 14:50

Vistana1 wrote:Memang nak tukar no plate.....pagi 2 tadi isi minyak ada orang tegur........5595 semalam naik first prize magnum.....kantoi...........bini pergi pasar naik kete pulak....orang tegur no kete....benda yang sama jugak.......hishhhh....mengarut betul depa ni......

tahniah... laki bini menang ekor...
kompom raya lik naik GTR14...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Mon 6 Sep - 14:52

jimf wrote:
Vistana1 wrote:Memang nak tukar no plate.....pagi 2 tadi isi minyak ada orang tegur........5595 semalam naik first prize magnum.....kantoi...........bini pergi pasar naik kete pulak....orang tegur no kete....benda yang sama jugak.......hishhhh....mengarut betul depa ni......

tahniah... laki bini menang ekor...
kompom raya lik naik GTR14...

Adoi......jangan laa cakap camtu......lama tak berkecimpung dalam arena ekor ni...

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jipjo71 on Mon 6 Sep - 14:53

bang nak tanya, ekjos kerker ada lagi x??

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Mon 6 Sep - 14:54

Vistana1 wrote:Adoi......jangan laa cakap camtu......lama tak berkecimpung dalam arena ekor ni...

awat??? laaa ni pandai main cak lik pung aje ko?... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Mon 6 Sep - 15:08

mendung tul hari ni....
sapa yg dah lik kpg ni?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Mon 6 Sep - 15:22

ajis...
eden sodar siapo eden...
jadi di kesempatan bulan yg mulio ni, eden minta ekau sempornakan laa simpan pam beskal den tu...
insyallah lopiah rayo den poi ambik..

wassallam...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 15:32

ajis MC 3 hari lah...takde kat kebun ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Adik Kecil on Mon 6 Sep - 15:49

Vistana1 wrote:Salam......

Nak tanya kawan2....motor kena speed trap tak?? Yang pasti Furqaan kata dia pernah kena??


moto den ada 8 saman...semua kat speed limit 60,70,80...

Tapi takyah risau dah sebab lepas ni dah takyah renew roadtax dia

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by gilababan on Mon 6 Sep - 15:59

Vistana1 wrote:Salam......

Nak tanya kawan2....motor kena speed trap tak?? Yang pasti Furqaan kata dia pernah kena??

Salam... kena bro kalau bwk moto pun... masa aku dr mersing pg melaka sblm gerak balik kb kat hiway tangkak kena tahan roadblock... ghupenya depa da target da... "maaf ye cik, cik bwk 174 kmj... minta kuarkan lesen...".. Seb bek tak kena saman ... hehehehehe.... Twisted Evil

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Mon 6 Sep - 16:05

gilababan wrote:Salam... kena bro kalau bwk moto pun... masa aku dr mersing pg melaka sblm gerak balik kb kat hiway tangkak kena tahan roadblock... ghupenya depa da target da... "maaf ye cik, cik bwk 174 kmj... minta kuarkan lesen...".. Seb bek tak kena saman ... hehehehehe.... Twisted Evil

salam..baban...
nti pinjam korbau tu..den nk lik kpg...
kompom tak kena saman... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by gilababan on Mon 6 Sep - 16:14

jimf wrote:
gilababan wrote:Salam... kena bro kalau bwk moto pun... masa aku dr mersing pg melaka sblm gerak balik kb kat hiway tangkak kena tahan roadblock... ghupenya depa da target da... "maaf ye cik, cik bwk 174 kmj... minta kuarkan lesen...".. Seb bek tak kena saman ... hehehehehe.... Twisted Evil

salam..baban...
nti pinjam korbau tu..den nk lik kpg...
kompom tak kena saman... Very Happy

Maila ambik kek KB ni ha... Razz

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Raziskov on Mon 6 Sep - 16:18

jimf wrote:ajis...
eden sodar siapo eden...
jadi di kesempatan bulan yg mulio ni, eden minta ekau sempornakan laa simpan pam beskal den tu...
insyallah lopiah rayo den poi ambik..

wassallam...

insyallah jimf,
akan den gunokan sebaik2 nya pam beskal bmx ko tu..
akan den gunokan masa den poie Endah Parade maso hari gayo pertamo tu nnt..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Mon 6 Sep - 16:46

jimf wrote:
gilababan wrote:Salam... kena bro kalau bwk moto pun... masa aku dr mersing pg melaka sblm gerak balik kb kat hiway tangkak kena tahan roadblock... ghupenya depa da target da... "maaf ye cik, cik bwk 174 kmj... minta kuarkan lesen...".. Seb bek tak kena saman ... hehehehehe.... Twisted Evil

salam..baban...
nti pinjam korbau tu..den nk lik kpg...
kompom tak kena saman... Very Happy

X mau pinjam korbau......pinjam kad kuasa boleh???? Kena saman tak???

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Mon 6 Sep - 16:59

Vistana1 wrote:X mau pinjam korbau......pinjam kad kuasa boleh???? Kena saman tak???

tak kena saman...dongan syarat ekau kono torbang... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by gilababan on Mon 6 Sep - 17:01

jimf wrote:
Vistana1 wrote:X mau pinjam korbau......pinjam kad kuasa boleh???? Kena saman tak???

tak kena saman...dongan syarat ekau kono torbang... Very Happy

Boto 3X...

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Sponsored content Today at 8:25


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum