Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Vistana1 on Mon 6 Sep - 8:47

Salam.......

Semua dah balik kampung??

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 9:05

ZAM@GHIMEH wrote:Sayu betul la raya kali ni.... org lain semua sibuk cite pasal raya...beli baju anak.... oder kueh raya...aku kat sini mcm takde perasan jerk... cila*o betul punya kompeni...pegi beli tiket pagi raya buat hape... orangg makan lemang pagi raya... aku makan asparagus celup krim....sayu waaaaa

salam perantauan ghimeh..

hati kena kental mcm kata adam...

kau tak hantar gambar raya diperantauan ke surat khabar ke? What a Face

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by furqaan on Mon 6 Sep - 9:08

Selamat Hari Raya buat kengkawan .. jka ada salah dan silap... tingkahlaku.. perbuatan tanpa disengajakan.. mohon kemaafan...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Mon 6 Sep - 9:49

salam pagi...
syawal makin datang
ramadan makin pergi..
hati berbelah bagi... makin ceria pun ada... mkn sayu pun ada...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Amm on Mon 6 Sep - 10:16

furqaan wrote:Selamat Hari Raya buat kengkawan .. jka ada salah dan silap... tingkahlaku.. perbuatan tanpa disengajakan.. mohon kemaafan...

kenape orang tuo ni dah nak mintak mahap? Poning den...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 10:19

apasal aku malas nak berporem ni?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Amm on Mon 6 Sep - 10:22

mat zzr wrote:apasal aku malas nak berporem ni?...

tu mesti aura raye dah masuk dalam diri Mat ZZR...
Malas porem tapi rajin kerja takpe...mando ko tengah peratikan ko tu...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Raziskov on Mon 6 Sep - 10:28

salam MC..
dah nak raya ni demam la pulak..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 10:38

Raziskov wrote:salam MC..
dah nak raya ni demam la pulak..

sekian

ko balun jer MC sampai rabu ni...keje cam kingkung pun buat apa....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 10:39

Amm wrote:
mat zzr wrote:apasal aku malas nak berporem ni?...

tu mesti aura raye dah masuk dalam diri Mat ZZR...
Malas porem tapi rajin kerja takpe...mando ko tengah peratikan ko tu...

aura raye akan meresap bila aku harung jalang jem kat PLUS nanti...masa tu lah mood raya mari...
aku tak pernah pun rajin kerje...mando aku pun tido.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Raziskov on Mon 6 Sep - 10:41

mat zzr wrote:
Raziskov wrote:salam MC..
dah nak raya ni demam la pulak..

sekian

ko balun jer MC sampai rabu ni...keje cam kingkung pun buat apa....

oraiittt boss,
akan saya ayat nurse kat klinik tu sampai boleh MC 3 hari 3 malam...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by kamalia on Mon 6 Sep - 10:49

ajis,
aku bz gila ni tak sempat nak berporem.
klu sempat nanti aku nak reply posting ko tu.. (jaga kau!!)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 10:52

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:
Raziskov wrote:salam MC..
dah nak raya ni demam la pulak..

sekian

ko balun jer MC sampai rabu ni...keje cam kingkung pun buat apa....

oraiittt boss,
akan saya ayat nurse kat klinik tu sampai boleh MC 3 hari 3 malam...Razz

sekian

kalau klinik bamz tak bagi MC..ko sebut nama aku...dia kenal aku...ko ayat nurse tu buat apa...dia bukan boleh bagi MC...ko ayat doctor tu lah...buat lah muka toya...kompom dpt 3 hari...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 11:11

errrrr...aku pun nak MC jugak esok...alasan...sakit perut...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Mon 6 Sep - 11:18

salam...

Di kesempatan bulan yg mulia ini saya ingin memohon maaf kerna tak pandai berporum...

sekian terimakasih....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by kamalia on Mon 6 Sep - 11:27

sama la kita jimf,
avatar tu mcm jeffri din lah!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 11:35

malm tadi malam ganjil...malam ke 27 ramadan....pagi ni cuaca teduh...tak panas....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 12:03

raya tahun ni harap tak banyak lah kemalangan maut...risau gak aku nak guna PLUS...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Dinz on Mon 6 Sep - 12:46

Kamal, jadi ke kirim Sikolene Gel . Aku hampir terlupa pesanan kau...
Aku dah servey rega -RM35 je..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Mon 6 Sep - 13:02

kamalia wrote:sama la kita jimf,
avatar tu mcm jeffri din lah!

tak laa... jeffri din cam avatar tu...

p/s..kamal...xde sapa ke nk kasi duit raya kat kita?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by mat zzr on Mon 6 Sep - 13:03

duit raya..aku pun korek tabung sebab nak standby duit raya utk bebudak datang rumah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by ariff908 on Mon 6 Sep - 13:16

JOM BALIK!! dah bole balik ko?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by adambikers on Mon 6 Sep - 13:29

moto laju kena balik lambat la arip..

lain la kalau naik ksr, mmg kena balik awal..

balik dulu kawan2!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by hi-wayMAN on Mon 6 Sep - 13:45

salam muto slow tumpang lalu....

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by jimf on Mon 6 Sep - 13:50

hi-wayMAN wrote:salam muto slow tumpang lalu....

ishhh...bila lak aku lalu???... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 43 - Mencari Lailatulqadar...

Post by Sponsored content Today at 11:56


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum