Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 23:02

adambikers wrote:takkan beruang sarkis tak larat nak tolak anak badak? Razz

beruang tu kecik & cute...anak badak tu berat nak mampos...manakan daya...susah susah ko je lah yg jagakan...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 23:03

Raziskov wrote:
adambikers wrote:takkan beruang sarkis tak larat nak tolak anak badak? Razz

ko ni dam..
terbatal terawih aku baca ni... Razz Razz

sekian

best lah..kat surau otromen nexus ada wifi...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 23:16

ayamak..!! teringat niat puasa esok lah.
apa alasan nak bagi kat mamak nih..
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 23:17

cakap arr tgh 'uzur'....
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 23:18

hari genap 2 minggu dah pose...lagi 2 minggu nak raya...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 23:24

mat zzr wrote:cakap arr tgh 'uzur'....

alasan tu dh pakai la last week ..!!
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Wed 25 Aug - 0:49

dah abis imsak ko... scratch
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 39
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by nawza on Wed 25 Aug - 1:22

syyyy.....tgh tido....zzzzzzz.................... Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

cheers ... Twisted Evil ...
avatar
nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 33
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Wed 25 Aug - 1:41

ManCAL wrote:dah abis imsak ko... scratch

Blom pose lgla... br bln rejab...
avatar
gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Wed 25 Aug - 1:54

Salam Supper...
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 35
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Raziskov on Wed 25 Aug - 6:08

Ohaiyo,
Tersahur pulak ari ni...Very Happy

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Wed 25 Aug - 6:29

mlm tadi ado niat poso ke dok?
tak ingat plak... scratch
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Amm on Wed 25 Aug - 8:34

As salam dan pagi sumer.....
Tengah bekpes ngan kat Amjal ni......
Kak Kam,suh la orang umah bawak keter....
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 9:04

salam pagi...
ado amjal ko pagi ni? ...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kudud on Wed 25 Aug - 9:05

ariff908 wrote:report dah buat.esok nak mintak adik ipar aku amik salinan insurans kat JPJ.then nak antar geran ngan salinan insurans kat balai esok.terima kasih kawan2 atas sokongan moral.InsyaAllah kot panjang jodoh motor tu jumpa la balik.kot tak aku redha je la.Allah maha mengetahui...

en.yg bijaksana,cuba story skit cana ye blh ilang(mmg la da takdir,hee)..ade lock,solex suma ker?kat tmpt keje kena rembat? bdk mana la bulan baik ni wat keje x baik ceni..ape2 kita doakan jela yer yg terbaik utk en,aripp kiter nie..
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Vistana1 on Wed 25 Aug - 9:07

Amm wrote:Kak kam, bawak balik la motot.....Teman cadang nak bawak balik la..Cuti 13 hari....Nanti bolej kite TTS kat geng rawa di ipoh....He..he..

Jom makan satay Endut.......malam raya or malam raya ke dua??? Ok tak??
avatar
Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 45
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ariff908 on Wed 25 Aug - 9:10

kudud wrote:
en.yg bijaksana,cuba story skit cana ye blh ilang(mmg la da takdir,hee)..ade lock,solex suma ker?kat tmpt keje kena rembat? bdk mana la bulan baik ni wat keje x baik ceni..ape2 kita doakan jela yer yg terbaik utk en,aripp kiter nie..

moto aku parking dr pagi kat parking basement opis aku.dah kunci depan.ada CCTV lagi.tp tu la.rasanya diaorg ni tak takut kot.guard pun kenal moto aku tp nak dijadikan cerita ilang masa dia meronda.dia ingat aku bawak g mendespatch...tghari ni nak g tgk cctv tu mana la tau bole nampak muka malaun yg rembat moto aku tuh...kot dpt gambar nanti aku upload...jumpa kita wat pekasam ramai.pantang tul aku org mencurik nih
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Vistana1 on Wed 25 Aug - 9:12

ariff908 wrote:
kudud wrote:
en.yg bijaksana,cuba story skit cana ye blh ilang(mmg la da takdir,hee)..ade lock,solex suma ker?kat tmpt keje kena rembat? bdk mana la bulan baik ni wat keje x baik ceni..ape2 kita doakan jela yer yg terbaik utk en,aripp kiter nie..

moto aku parking dr pagi kat parking basement opis aku.dah kunci depan.ada CCTV lagi.tp tu la.rasanya diaorg ni tak takut kot.guard pun kenal moto aku tp nak dijadikan cerita ilang masa dia meronda.dia ingat aku bawak g mendespatch...tghari ni nak g tgk cctv tu mana la tau bole nampak muka malaun yg rembat moto aku tuh...kot dpt gambar nanti aku upload...jumpa kita wat pekasam ramai.pantang tul aku org mencurik nih

Tak ada rezeki Arip.....mungkin Allah bagi kita rezeki lain....tak apa laaa kita doakan yang terbaik....

Tak ada rezeki and tak ada jodoh panjang
avatar
Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 45
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Amm on Wed 25 Aug - 9:18

Vistana1 wrote:Tak ada rezeki Arip.....mungkin Allah bagi kita rezeki lain....tak apa laaa kita doakan yang terbaik....

Tak ada rezeki and tak ada jodoh panjang

Tak pe le yang ariff, jodoh mike ngan oghang ghumah mike je yang panjang..Aminnnn

Paman Vistana, teman ghaye pertame dan kedue kat perelis le....petang ghaye 3 baghu kat peghak..,,
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Vistana1 on Wed 25 Aug - 9:32





Paman Vistana, teman ghaye pertame dan kedue kat perelis le....petang ghaye 3 baghu kat peghak..,,[/quote]

Bila mike nak lalu Sungai Petani.....??? Nak bayor Tol...sungai Petani Utara
avatar
Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 45
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Wed 25 Aug - 10:43

Vis...ate kalu ye pun jgn laa lock pehtu bawa lari kunci tu weii...
teman nak berborak sini payah bebenor xleh nk post ni...
isshhh...jentik telo tu kaanngg..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kudud on Wed 25 Aug - 11:00

toing...toingg...toingg... (membazir post jaa)
avatar
kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Wed 25 Aug - 11:19

kamalia wrote:
mat zzr wrote:cakap arr tgh 'uzur'....

alasan tu dh pakai la last week ..!!
kau cakap lah kat mamak tu kau org siyam...kau kata kap khun kap...ikan siakap dan ikan kap...kena tangkap masuk lokap...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Wed 25 Aug - 11:20

jimf wrote:salam pagi...
ado amjal ko pagi ni? ...

amjal dah pindah ko?
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by hi-wayMAN on Wed 25 Aug - 11:25

ariff908 wrote:
kudud wrote:
en.yg bijaksana,cuba story skit cana ye blh ilang(mmg la da takdir,hee)..ade lock,solex suma ker?kat tmpt keje kena rembat? bdk mana la bulan baik ni wat keje x baik ceni..ape2 kita doakan jela yer yg terbaik utk en,aripp kiter nie..

moto aku parking dr pagi kat parking basement opis aku.dah kunci depan.ada CCTV lagi.tp tu la.rasanya diaorg ni tak takut kot.guard pun kenal moto aku tp nak dijadikan cerita ilang masa dia meronda.dia ingat aku bawak g mendespatch...tghari ni nak g tgk cctv tu mana la tau bole nampak muka malaun yg rembat moto aku tuh...kot dpt gambar nanti aku upload...jumpa kita wat pekasam ramai.pantang tul aku org mencurik nih

kalu dah jumpa, kabo kat aku yob...
boleh layan 'taboh' mamat tu...lama gak x 'taboh' org ni...huhuhu Twisted Evil
avatar
hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum