Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Sat 28 Aug - 17:13

Salam selamat pagi..
Hari ni ada forum ke?

Wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by nawza on Sat 28 Aug - 17:17

sapo pegang kunci weiii.....buka laaa blik ..! org nak masukk nak buko dlm forum...nie... Laughing

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Wan@Blakepare on Sat 28 Aug - 17:32

Salam......jom pi bazar ramadan.....cari lauk wat bukak pose.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by UnoS on Sat 28 Aug - 17:51

den pun nak gi bzar ramadan kat sri manjung ni

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Sat 28 Aug - 18:23

Boringnyer kat ofis. Hari yang cukup slow.......

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by furqaan on Sat 28 Aug - 19:03

adambikers wrote:selamat pagi sume drunken

selamat pagi incik fur, pagi2 sabtu ni ramai awek turun ke bandar.. incik fur tak turun ke kb mall ke? Laughing

Laa oncik Adam .... tak yah gi KB Mall .. kat Pengkalan Chepa ramai awek Universiti Malaysia Kelantan... taman
Bendahara ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Amm on Sat 28 Aug - 19:04

Kak Fur, cari sorang nanti teman gi pengkalan chepa ada bantal pemeluk... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Sat 28 Aug - 19:09

Amm wrote:Kak Fur, cari sorang nanti teman gi pengkalan chepa ada bantal pemeluk... Smile
Ngeh ngeh ngeh... Jgn x cr, cr kak fur.. (minggu ni jom buko pose sesama, den tak sampai hajat lg ni)

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Sun 29 Aug - 0:38

salam ramadham ke 20. Sepuluh hari terakhir ramadhan jom kita bertawal bertawaduk kot dpt bertemu dgn mlm 1001 malam lalatul qadar..insyaallah..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by furqaan on Sun 29 Aug - 8:10

Amm wrote:Kak Fur, cari sorang nanti teman gi pengkalan chepa ada bantal pemeluk... Smile

Amm ... kamu orang muda cari la budak skola..teman cari yg sebaya jer ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by furqaan on Sun 29 Aug - 8:12

gilababan wrote:
Amm wrote:Kak Fur, cari sorang nanti teman gi pengkalan chepa ada bantal pemeluk... Smile
Ngeh ngeh ngeh... Jgn x cr, cr kak fur.. (minggu ni jom buko pose sesama, den tak sampai hajat lg ni)


Tengah dok cari laa nie .. ramai sangat looo... tambah petang2 pi bazar ramadan..Buka puasa jadual ketat la ... bebudak UMK... hari2 ajak ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Amm on Sun 29 Aug - 12:24

Anti Fur kalo nak makan pun jgn la bawak kunci ini porem..........

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by UnoS on Sun 29 Aug - 15:01

ustaz yg aja kuliah tgh hari kat kilang den kata, kalau ikut congak para ulama mlm merdaka tu kemungkinan besar lailatul kadar, jadi boleh le buat full swing ibadah malam tu. jadi malam tu x yah le turun datarn utk countdown elok lepak iktiqaf dlm masjid

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Sun 29 Aug - 15:47

Mlm merdeka tu sama dgn mlm 21 ramadan... Mmg harapkan lailatul qadar lebih elok dari tggu jam tu smpi 12 tghmlm... Salammm

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by farislan on Sun 29 Aug - 17:03

Salam smua....laei 2 jam 33 minit.....

Hepi belated bday Goleng...

Mat ZZR....maso den bawa ZZR5 pun den kono kitaii ngan gen ZZRian yg laju2 ni..apatah laei kalu den bawa SYM250...kompem kono tinggai berpokan pokan punyo....

YB Jimf...setakat panas enjin je ari2..den pun boleh...nanti isi minyak ari2 yg den x mampu...he..he...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Amm on Sun 29 Aug - 17:56

Salam takziah buat keluarga Kamal aka Cik Kam diatas kepulangan kekanda yang tercinta ke pangkuan Ilahi.Alfatihah....
Semoga arwah ditempatkan bersama golongan orang yang beriman.Amin....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Sun 29 Aug - 22:14

Amm wrote:Salam takziah buat keluarga Kamal aka Cik Kam diatas kepulangan kekanda yang tercinta ke pangkuan Ilahi.Alfatihah....
Semoga arwah ditempatkan bersama golongan orang yang beriman.Amin....

Salam tahziah,,,buat keluarga Cik Kam..
Al-Fatihah....

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ali@kudid on Sun 29 Aug - 23:20

takziah buat keluarga kamal...
al-fatihah..

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by adambikers on Sun 29 Aug - 23:34

~al fatihah~ utk kak miza.. semoga tabah menghadapi dugaan incik kamal.. berat mata memandang, berat lagi bahu yg memikul..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by nawza on Mon 30 Aug - 0:00

salam...

Salam takziah buat kamal sekeluarga diatas pemergian kakak beliau..kak miza..semoga roh arwah ditempatkan bersama2 org yg beriman...di bulan yg mulia ini...al fatihah....

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Mon 30 Aug - 0:29

Assalamualaikum...

Kepada Kamal dan keluarga semoga tabah menghadapi pemergian Kak Miza tersayang. Salam takziah dari Sya dan Nijuan...Al-Fatihah...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Mon 30 Aug - 1:21

Salam takziah dr sy n wakil kuntum pd kamal sekeluarga. Moga arwah dtempatkan d klgn org yg beriman. Al Fatihah..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by farislan on Mon 30 Aug - 1:55

Salam takziah dari saya dan keluarga buat Kamal dan keluarga. Al-Fatihah

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by eddy 250 on Mon 30 Aug - 5:49

salam subuh sume!!!!

takziah dr sya sekluarga untuk kamal atas pemergian kakak nye yg tercinta semoga roh arwah dicucri rahmat..amin...

p/s..che lan apa kabor kaki dh sihat ke???

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ziex69 on Mon 30 Aug - 8:06

Salam takziah buat kamal sekeluarga.... semoga roh arwah ditempatkan bersama2 org yg beriman... al fatihah

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Sponsored content Today at 4:26


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum