Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by jimf on Fri 20 Aug - 0:09

ziex69 wrote:stok moto gadang borak borak borak borak sesama sendiri jer..... moto kapchai tegur pun wat x tau jer... huhuhu....

Ekau kan ego...xdo sapo berani tegur...hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by Amm on Fri 20 Aug - 0:28

Hai......
Selamat malam.....
Ado TTS ke?

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by adambikers on Fri 20 Aug - 1:43

ManCAL wrote:Salam, nampk sgt Tok misal xpegi terawih Very Happy sbb masuk furum time 9:16PM..ehehehe sama lr dgn den...bila nk ajar ilmu meleper kat den nih.. Laughing

pehhh tok misai dah ada murid baru...
mantapppp ah tok guru diamond nih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by kamalia on Fri 20 Aug - 8:00

ada bekfes nasik lemat kat pejabat pos ke ahad ni??

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by ziex69 on Fri 20 Aug - 8:21

jimf wrote:
ziex69 wrote:stok moto gadang borak borak borak borak sesama sendiri jer..... moto kapchai tegur pun wat x tau jer... huhuhu....

Ekau kan ego...xdo sapo berani tegur...hehehe

camner bleh luper plak... Smile

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 20 Aug - 9:16

jipjo71 wrote:bulan posa ni kan setan dah kena tambat.....yg tu si atan kot...

Isetan masih tak kena tambat...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 20 Aug - 9:17

ziex69 wrote:stok moto gadang borak borak borak borak sesama sendiri jer..... moto kapchai tegur pun wat x tau jer... huhuhu....

sama lah kita...kalau motor gadang sembang kita pakat nyuruk arrrr....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Fri 20 Aug - 9:18

Ohaiyo,

AKTIVITI : TTS sampai sahur.
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN SEK 13 SHAH ALAM
TARIKH: JUMAAT 20 AUGUST 2010
TIME : 11:30 PM - SAHURRRR..


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 20 Aug - 9:19

ManCAL wrote:Salam, nampk sgt Tok misal xpegi terawih Very Happy sbb masuk furum time 9:16PM..ehehehe sama lr dgn den...bila nk ajar ilmu meleper kat den nih.. Laughing

kat rumah aku terawih start jam 9.25 mlm...habis jam 9.55 mlm...laju mcm ZXR250.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by jimf on Fri 20 Aug - 9:23

mat zzr wrote:kat rumah aku terawih start jam 9.25 mlm...habis jam 9.55 mlm...laju mcm ZXR250.

mak aiii.... lajunyaa cam errrsix auntie amm...
ni terawih ke ilmu tawarikh?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 20 Aug - 9:24

jimf wrote:
mat zzr wrote:kat rumah aku terawih start jam 9.25 mlm...habis jam 9.55 mlm...laju mcm ZXR250.

mak aiii.... lajunyaa cam errrsix auntie amm...
ni terawih ke ilmu tawarikh?

tok imam nya org muda..umur 21 thn dari sekolah pondok di Indonesia...jgn tak caya....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 20 Aug - 9:26



ini kena percaya...pagi ni aku kena cucuk dgn LC135 kat jalan nak ke Bukit Jalil...tapi sebab bulan pose...aku sabar lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by jimf on Fri 20 Aug - 9:30

mat zzr wrote:

ini kena percaya...pagi ni aku kena cucuk dgn LC135 kat jalan nak ke Bukit Jalil...tapi sebab bulan pose...aku sabar lah...

rider lc135 tu mesti tak posa kan.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 20 Aug - 9:36

jimf wrote:
mat zzr wrote:

ini kena percaya...pagi ni aku kena cucuk dgn LC135 kat jalan nak ke Bukit Jalil...tapi sebab bulan pose...aku sabar lah...

rider lc135 tu mesti tak posa kan.... Very Happy

rider LC tu tak sabar sebab aku bawak slow...dah jalan jem...bawak 40kmh saja lah...kalau tak jem bawak lah 180kmh...tak sapa pun marah....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by ariff908 on Fri 20 Aug - 9:38

jimf wrote:
kudud wrote:botui2 otai ni..
meter pkai mph,baten choke kat bwh meter jer,kemas giler,xpadan dgn umur..

[You must be registered and logged in to see this link.]

bang..leh tanya... top speed berapa leh dapat? 0-quater miles bape second?
finally...moto ni leh kitai zeksebenpaioo putih tu tak? kalu xleh, maaf tak minat...

huh?den nak hupgred KIPS900 la...nak wat iklan top gun

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Fri 20 Aug - 9:40

mat zzr wrote:

ini kena percaya...pagi ni aku kena cucuk dgn LC135 kat jalan nak ke Bukit Jalil...tapi sebab bulan pose...aku sabar lah...

aku hari2 kena tapau ngan ZX14 kat kesas..ok jer...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by ManCaL on Fri 20 Aug - 9:42

mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:

ini kena percaya...pagi ni aku kena cucuk dgn LC135 kat jalan nak ke Bukit Jalil...tapi sebab bulan pose...aku sabar lah...

rider lc135 tu mesti tak posa kan.... Very Happy

rider LC tu tak sabar sebab aku bawak slow...dah jalan jem...bawak 40kmh saja lah...kalau tak jem bawak lah 180kmh...tak sapa pun marah....

mana x nye rider LC tu nk nengok muka owner nmpk cm awie tu yg kasi potong sambil nengok kat side mirror betul ke x.. rabbit

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 20 Aug - 9:42

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

ini kena percaya...pagi ni aku kena cucuk dgn LC135 kat jalan nak ke Bukit Jalil...tapi sebab bulan pose...aku sabar lah...

aku hari2 kena tapau ngan ZX14 kat kesas..ok jer...Razz

sekian

mmg lah kau selalu kena tapau...sebab kau selalu berenti tepi jalan minum air soya Bunos ...semalam masa balik kerja pun kau minum kat tempat yg sama kan?....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 20 Aug - 9:43

ManCAL wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:

ini kena percaya...pagi ni aku kena cucuk dgn LC135 kat jalan nak ke Bukit Jalil...tapi sebab bulan pose...aku sabar lah...

rider lc135 tu mesti tak posa kan.... Very Happy

rider LC tu tak sabar sebab aku bawak slow...dah jalan jem...bawak 40kmh saja lah...kalau tak jem bawak lah 180kmh...tak sapa pun marah....

mana x nye rider LC tu nk nengok muka owner nmpk cm awie tu yg kasi potong sambil nengok kat side mirror betul ke x.. rabbit

rider LC tu angkat jari tengah kat aku masa dia potong....hishhhhh.....sabar...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by ManCaL on Fri 20 Aug - 9:44

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

ini kena percaya...pagi ni aku kena cucuk dgn LC135 kat jalan nak ke Bukit Jalil...tapi sebab bulan pose...aku sabar lah...

aku hari2 kena tapau ngan ZX14 kat kesas..ok jer...Razz

sekian

kena tapau ngan ZX14 ke atau kena suruh beli tapau pagi2..huhuhu.. Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by ManCaL on Fri 20 Aug - 9:47

mat zzr wrote:
ManCAL wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:

ini kena percaya...pagi ni aku kena cucuk dgn LC135 kat jalan nak ke Bukit Jalil...tapi sebab bulan pose...aku sabar lah...

rider lc135 tu mesti tak posa kan.... Very Happy

rider LC tu tak sabar sebab aku bawak slow...dah jalan jem...bawak 40kmh saja lah...kalau tak jem bawak lah 180kmh...tak sapa pun marah....

mana x nye rider LC tu nk nengok muka owner nmpk cm awie tu yg kasi potong sambil nengok kat side mirror betul ke x.. rabbit

rider LC tu angkat jari tengah kat aku masa dia potong....hishhhhh.....sabar...

ni sudah lebey bole tergugat iman ni..di bln pose

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by ariff908 on Fri 20 Aug - 10:09

mat zzr wrote:

ini kena percaya...pagi ni aku kena cucuk dgn LC135 kat jalan nak ke Bukit Jalil...tapi sebab bulan pose...aku sabar lah...

eh..ko ke yg aku cucuk td?sori2

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 20 Aug - 10:49

ariff908 wrote:
mat zzr wrote:

ini kena percaya...pagi ni aku kena cucuk dgn LC135 kat jalan nak ke Bukit Jalil...tapi sebab bulan pose...aku sabar lah...

eh..ko ke yg aku cucuk td?sori2

bukan kau sebab mamat tu tinggi orangnya....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by jimf on Fri 20 Aug - 12:05

pot.... ko lock ke? ego tul laa mamat ni.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by kudud on Fri 20 Aug - 12:14

menarik tertarik...banglongjepp mesti suker...

murah tueee - [You must be registered and logged in to see this link.]

(yeke murah scratch )


Last edited by kudud on Fri 20 Aug - 12:16; edited 1 time in total

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 41: Bulan Pose Pun Ade org Hupgrade..aku bila lagi?!!!!!!!!

Post by Sponsored content Today at 4:25


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum