Eleben aka Kobau untuk dijual..

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Eleben aka Kobau untuk dijual..

Post by ManCaL on Sun 13 Feb - 23:00

gilababan wrote:Rasanya buat sementara ni (mungkin bertahun rasanya) quit riding dulu kot... Upgred...hmmmm.... maybe downgred... takpela lepas ni isi kekosongan jawatan GBS je la...

sama lr aku pun xlama lagi bakal jadi mcm ko..akan quit ride dulu wat smantara waktu smp dh cukup kumpul duit nk beli moto epal ehehehe

p;s: tahniah mr.baban

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Eleben aka Kobau untuk dijual..

Post by Apai on Mon 14 Feb - 10:22

furqaan wrote:Tak per ban .. nko ride dgn keta macam Apai ... teman pun ada gak rasa2 nak quit ride ... komitment banyak ...

Takpe...ride ngan family pun charaa gak!....Aku pun rase2 menten aje jekjekar nie...wat mase nie tak mau tambah bebanan!...Anak2 makin membesar dan mula mintak macam2....nak laptop la...PS2 la...KSR cam Adam pun anak aku dah mula nanya!... Shocked

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Eleben aka Kobau untuk dijual..

Post by furqaan on Mon 14 Feb - 10:34

Apai wrote:
furqaan wrote:Tak per ban .. nko ride dgn keta macam Apai ... teman pun ada gak rasa2 nak quit ride ... komitment banyak ...

Takpe...ride ngan family pun charaa gak!....Aku pun rase2 menten aje jekjekar nie...wat mase nie tak mau tambah bebanan!...Anak2 makin membesar dan mula mintak macam2....nak laptop la...PS2 la...KSR cam Adam pun anak aku dah mula nanya!... Shocked

sama la kita ... Sad Sad Sad

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Eleben aka Kobau untuk dijual..

Post by Sponsored content Today at 20:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum