Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Chef Bob on Fri 13 Aug - 15:25



gold wing main klawang....

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Fri 13 Aug - 15:27

Meleleh tgk ZX6 yang Adam nak beli ni..
Tapi aku hanya mampu beli KSR jer.. Sad Crying or Very sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 13 Aug - 15:28

jefnoka1 wrote:
mat zzr wrote:fairing headlamp ZX6 ni nampak mcm kepala lalat hijau jer...aku baru pikir nak buat fiber....
wekpo nak buek? boli jo yang ateh tu... RM51K sahaja tulih dokek cek tu... Laughing

aku nak buat fiber pasal aku pun teringin nak masukkan headlamp Benelli Kanchilli....mungkin aku akan guna fiber lama zzr250 yg mcm pak dinz tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 13 Aug - 15:29

soalan siyes...KSR tu boleh naik 2 org ke?...aku tengok mcm tak muat jer...serupa mcm beruang kutub naik beskal...

[You must be registered and logged in to see this image.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ariff908 on Fri 13 Aug - 15:46

mat zzr wrote:soalan siyes...KSR tu boleh naik 2 org ke?...aku tengok mcm tak muat jer...serupa mcm beruang kutub naik beskal...


Kutuk diri sendiri ko mat?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Fri 13 Aug - 15:48

rehat sejenak....

bagi yang ingin membuat sedikit amal jariah...

[You must be registered and logged in to see this link.]

semoga amalan tuan2 dan puan2 diberkati Allah swt...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 13 Aug - 15:49

ariff908 wrote:
mat zzr wrote:soalan siyes...KSR tu boleh naik 2 org ke?...aku tengok mcm tak muat jer...serupa mcm beruang kutub naik beskal...


Kutuk diri sendiri ko mat?

aku dah lama lupakan tragedi tu...setelah aku dikutuk bertalu talu oleh jimf tag team dgn ajis...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Fri 13 Aug - 16:04

mat zzr wrote:
ariff908 wrote:Kutuk diri sendiri ko mat?

aku dah lama lupakan tragedi tu...setelah aku dikutuk bertalu talu oleh jimf tag team dgn ajis...

usah risau ...bulan posa kami cuti...jadi bole laa kalu ko nk buat aksi beruang tu... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Amm on Fri 13 Aug - 16:27

Hai....Jom balik..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Fri 13 Aug - 16:34

mat zzr wrote:soalan siyes...KSR tu boleh naik 2 org ke?...aku tengok mcm tak muat jer...serupa mcm beruang kutub naik beskal...

[You must be registered and logged in to see this image.]

bole bang.. tapi kena tambah seat yakni aksesori tambahan utk ksr.. ada jual kat kedai..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 13 Aug - 16:38

adambikers wrote:
mat zzr wrote:soalan siyes...KSR tu boleh naik 2 org ke?...aku tengok mcm tak muat jer...serupa mcm beruang kutub naik beskal...

[You must be registered and logged in to see this image.]

bole bang.. tapi kena tambah seat yakni aksesori tambahan utk ksr.. ada jual kat kedai..

tambah seat?...yg selalu aku dengar potong seat...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Fri 13 Aug - 16:57

moto ado penyandar tu mantop laaaa... bleh bwk langkawi ride tu Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by farislan on Fri 13 Aug - 18:22

Salam smua...laei 1 jam 8 minit

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Amm on Fri 13 Aug - 18:25

Ado ride berbuko ko?

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by farislan on Fri 13 Aug - 18:32

Amm AA wrote:Ado ride berbuko ko?

Den cadang jaraknyo biar lo 2 marhalah...dah jatuh kategori musafir tu...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Amm on Fri 13 Aug - 18:36

Cik Lan pose ke? Dah lebih sebulan ni...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Fri 13 Aug - 20:29

farislan wrote:
Amm AA wrote:Ado ride berbuko ko?

Den cadang jaraknyo biar lo 2 marhalah...dah jatuh kategori musafir tu...
tu dah bukan berbuko poso... tu berbuko pusat Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Fri 13 Aug - 20:36

mat zzr,

potong seat aku tak penah dengar, tapi kalau potongkasimakananjeng selalu aku dengar Razz


adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Fri 13 Aug - 22:24

bergerak ke kedai makan ghulam kota damansara sekang!!
tts kat sana..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ManCaL on Fri 13 Aug - 22:57

ghulam tu dkat area mana bole bantu..sect brp? dkt area gaint ko..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by qiss on Fri 13 Aug - 23:07

hhhahaahaaaaa.. ttsssssss Very Happy Very Happy

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Fri 13 Aug - 23:22

Sec 6 dekat ngan mcD @ uptown.. Dtg la man, aku baru sampai ni.. Kasik call kalau sesat..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ManCaL on Fri 13 Aug - 23:25

betul ke dam da xder nih..TTS main2 ajo ko... scratch

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by qiss on Fri 13 Aug - 23:26

adambikers wrote:Sec 6 dekat ngan mcD @ uptown.. Dtg la man, aku baru sampai ni.. Kasik call kalau sesat..

amek saya kt campus bole bro ? geek

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by nawza on Fri 13 Aug - 23:41

salam...lopeh terawih....aik smuo sonyap jo...! ado tts ko...kek mano...???

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Sponsored content Today at 9:52


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum