Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Vistana1 on Wed 18 Aug - 14:19

syd wrote:
ManCAL wrote:Baru je balik dari jumpa En.Kupih di stadium bola cheras..nmpknya esok kuda den bertukar tangan. Alhamdulilah.... Laughing
nampak kena lanje Abe Mat ZZR nih...

Tahniah Bang ManCal! ALhamdulillah ....akhirnya bakal terjual jugak muto abang. Tahniah kerana akan menghapgred ke inline4.

Tahniah Man........
avatar
Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 45
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 14:20

ManCAL wrote:Baru je balik dari jumpa En.Kupih di stadium bola cheras..nmpknya esok kuda den bertukar tangan. Alhamdulilah.... Laughing
nampak kena lanje Abe Mat ZZR nih...

tak yah susah susah nak belanja aku...5% dah memadai as agreed...esok aku kena bukak kaunter pertanyaan masalah teknikal zzr250 kat opis aku ni...owner bekas motor aku dan bekas motor kau keje kat opis aku...

utk yg lain lain...lepas bulan pose aku open table kat amjalll....
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Wed 18 Aug - 14:26

bulan pose ni amjal bukak tak?

lama dah tak tgk awek main phoki...
avatar
adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Wed 18 Aug - 14:36

adambikers wrote:bulan pose ni amjal bukak tak?

lama dah tak tgk awek main phoki...

Dam,
kawe doh PM demo no tipon budok buat air tu..
dio oyak bukok bule poso ni..
pssstttt...demo kena masuk pintu tepi toilet.. [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Wed 18 Aug - 14:46

baek bang ngah!!
avatar
adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Amm on Wed 18 Aug - 14:47

ZAM@GHIMEH wrote:Jimf... Happy besday bro... moga panjang umur and murah rezeki.... moga sihat-sihat selalu so bole lead anak-2 muda mcm kita orang ni pegi ride...maklum la... org muda mcm kitaorg ni (ajis and Amm tidak temasuk dlm list org muda) mmg perlukan guidance org - org veteren mcm ko and YG... hehehehe.. jgn marah bro... nanti cepat tua...kekekekeke..

e

Hepi besday yang ke 41 buat Angkel Zam @ Ghimeh.... Smile Smile

Tahnaih Vistana..... Razz
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kudud on Wed 18 Aug - 14:50

salam petang..
1st at all - nak ucap dulu selamat hari melahir utk pacik jimf Razz
smoga bertambah2 sejahtera dan drahmati dlimpahi rahmatNYA..
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Wed 18 Aug - 14:52

kudud wrote:salam petang..
1st at all - nak ucap dulu selamat hari melahir utk pacik jimf Razz
smoga bertambah2 sejahtera dan drahmati dlimpahi rahmatNYA..

tq...
2nd at all???... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kudud on Wed 18 Aug - 14:54

ManCAL wrote:Baru je balik dari jumpa En.Kupih di stadium bola cheras..nmpknya esok kuda den bertukar tangan. Alhamdulilah.... Laughing
nampak kena lanje Abe Mat ZZR nih...

syukur,akhirnya niat suci murni bersih abg mancal termakbul,jdnyer kalo ade niat nak berbuat jamuan skit ke,jgn la malu2 nak jemput kami..

argghh,da xleh nak saing da la pasni...

p/s:aritu yg ikat pkai kain tu da tuka ke blom? (kupih xtgk kan forum ni Twisted Evil )





p/s kupih : ayat kasi goyang je tu,jgn terpengaruh ye kupih(aku jeles sbnrnya ni)
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kudud on Wed 18 Aug - 14:55

MINTA PERHATIAN KAWAN2 SEMUA,SUDI2 LA KIRANYA MELIHAT ALAMAT NI YER cheers [You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kudud on Wed 18 Aug - 14:58

jimf wrote:
kudud wrote:salam petang..
1st at all - nak ucap dulu selamat hari melahir utk pacik jimf Razz
smoga bertambah2 sejahtera dan drahmati dlimpahi rahmatNYA..

tq...
2nd at all???... scratch

sebek muda(blh kawal nafsu) lg n nasib juger la bulan posa..
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kudud on Wed 18 Aug - 15:03

kamalia wrote:happy besday Jimf,
minggu ni ada TTS ke?
minggu ni ada Fuctsal ke?

ni betul2 soal ke ni bro?
sbb aku rsa elok gak kalo ade kan mggu ni,badan da sengal2 la lama x ecercise nie Shocked
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kudud on Wed 18 Aug - 15:37

harga cam baik n munasabah jaa

[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by syd on Wed 18 Aug - 15:52

kudud pun nak hapgred gak kerrr.....tinggal laa sya sorang berkelana...
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 35
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Wed 18 Aug - 15:54

syd wrote:kudud pun nak hapgred gak kerrr.....tinggal laa sya sorang berkelana...

aiyakkkk..den ni ekau nak lotak mano?
jjr ohhhh jjr... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 15:56

Raziskov wrote:
syd wrote:kudud pun nak hapgred gak kerrr.....tinggal laa sya sorang berkelana...

aiyakkkk..den ni ekau nak lotak mano?
jjr ohhhh jjr... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

lepas raya ni dah keluar ke zx6r ko tu..?...duit bunus dah boleh buat letak DP..
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Wed 18 Aug - 15:59

mat zzr wrote:

lepas raya ni dah keluar ke zx6r ko tu..?...duit bunus dah boleh buat letak DP..

aiyakkkk...kena petnah lagik...
petang ni nak g beli air soya Bonus la... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian
avatar
Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 41
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kudud on Wed 18 Aug - 15:59

syd wrote:kudud pun nak hapgred gak kerrr.....tinggal laa sya sorang berkelana...

uish,dak kebulur la teman Razz

p/s : kueh raya da ader tu,sekian
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Wed 18 Aug - 16:00

Raziskov wrote:
syd wrote:kudud pun nak hapgred gak kerrr.....tinggal laa sya sorang berkelana...

aiyakkkk..den ni ekau nak lotak mano?
jjr ohhhh jjr... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

den camno lakkk??
den dari dulu dah berkelana sengsorang... sodih dan sunyi dan sayuuu ooooo.... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 53

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kudud on Wed 18 Aug - 16:01

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

lepas raya ni dah keluar ke zx6r ko tu..?...duit bunus dah boleh buat letak DP..

aiyakkkk...kena petnah lagik...
petang ni nak g beli air soya Bonus la... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

ajiss ni sgt hebatlah merendahkn diri-satu sifat yg baik abg.ngah,teruskan!!
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by hi-wayMAN on Wed 18 Aug - 16:04

kudud wrote:harga cam baik n munasabah jaa

[You must be registered and logged in to see this link.]

x panas ke peha rider & kaki pillion tu...huhuhu Razz
avatar
hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 16:41

kudud wrote:
Raziskov wrote:
mat zzr wrote:

lepas raya ni dah keluar ke zx6r ko tu..?...duit bunus dah boleh buat letak DP..

aiyakkkk...kena petnah lagik...
petang ni nak g beli air soya Bonus la... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

ajiss ni sgt hebatlah merendahkn diri-satu sifat yg baik abg.ngah,teruskan!!

ajis mmg suka rendah...lepas dia dapat bunus....sendiri mau ingat lah...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kudud on Wed 18 Aug - 16:47

MARI PULANG KENGKAWAN...
PANDU SELAMAT YAH..
avatar
kudud

Posts : 3418
Join date : 11/03/2010
Age : 35
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 17:03

jimf wrote:
Raziskov wrote:
syd wrote:kudud pun nak hapgred gak kerrr.....tinggal laa sya sorang berkelana...

aiyakkkk..den ni ekau nak lotak mano?
jjr ohhhh jjr... [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

den camno lakkk??
den dari dulu dah berkelana sengsorang... sodih dan sunyi dan sayuuu ooooo.... Sad
ahhh...boring lah...yg aku kena kitai kat karak tu apekebendenyer...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 17:04

kudud wrote:MARI PULANG KENGKAWAN...
PANDU SELAMAT YAH..

dengan segere aku pulang....
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum