Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ariff908 on Wed 18 Aug - 9:25

happy birthday unkel Jimf...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Chef Bob on Wed 18 Aug - 9:26

[You must be registered and logged in to see this link.]
banyak moto murah!!!

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Chef Bob on Wed 18 Aug - 9:30

[You must be registered and logged in to see this image.]

HAPPY BIRTHDAY UNCLE JIMF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JANGAN MARAH HAAA NANTI BATAL POSE.....

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Wed 18 Aug - 9:44

salam pagi semuo...

tersentak eden dari tido dongan ucapan dari kawan yg bertalu2... terharu hati den dibuatnya... maso2 ni laa bilo kita dah selalu raso terbuang, tertinggal, dikitai, di bangko dan digelakkan..teraso sejuk hati bilo meraso ado yg masih sayang.... (ni kiro merajuk sayang laa...hehehe)

timo kacih semua...
pakdin.. parit buih xdo, tp kalu nk lopaih terawih kang sompek lai..
adam... benar sungguh apa dikata.. mmg ucapan akubikin den tunggu sejak jam 12mlm td..
vistana...teman tak hisap rokok MORE..teman hisap dunhill ajo
Ajis.. den nak anak patung cam video tu ye..
YG, tok sedang dll... I lap u all.....timokacih atas doa2 kalian...

Eden buat jamuan belated laa ek sekali dongan rayo nati...wassallam


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by syd on Wed 18 Aug - 10:17

SALAMZ BANG JIMF..

SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR YG KE-46.
TAK DE LAA BANGKO SANGAT STAKAT UMUR 46 TUU. Gerenti ketiak abg pun tak beruban lagi....Dalam banyak2 perkara tentang lelaki ada satu yang Sya harus akui..


"At this age, u r totally no-no Bangko....u just became a Man!"
-Congratulations Bro..

Neway, success slalu....Ride safely!

~Tak sangka rupanya sebaya ngn mak sya, klu tau dulu boleh kita buat parti bueh satu family..ahaks!

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by hi-wayMAN on Wed 18 Aug - 10:21

slamat hari kejadian buat bang long jimf...
smoga snantiasa dalam rahmat & keredhaanNya.... sunny

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Wed 18 Aug - 10:28

syd wrote:SALAMZ BANG JIMF..

SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR YG KE-46.
TAK DE LAA BANGKO SANGAT STAKAT UMUR 46 TUU. Gerenti ketiak abg pun tak beruban lagi....Dalam banyak2 perkara tentang lelaki ada satu yang Sya harus akui..


"At this age, u r totally no-no Bangko....u just became a Man!"
-Congratulations Bro..

Neway, success slalu....Ride safely!

~Tak sangka rupanya sebaya ngn mak sya, klu tau dulu boleh kita buat parti bueh satu family..ahaks!

hehe...tks sya.... tahun depan sempat parti buih kottttt...... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by syd on Wed 18 Aug - 10:37

jimf wrote:
syd wrote:SALAMZ BANG JIMF..

SELAMAT MENYAMBUT HARI LAHIR YG KE-46.
TAK DE LAA BANGKO SANGAT STAKAT UMUR 46 TUU. Gerenti ketiak abg pun tak beruban lagi....Dalam banyak2 perkara tentang lelaki ada satu yang Sya harus akui..


"At this age, u r totally no-no Bangko....u just became a Man!"
-Congratulations Bro..

Neway, success slalu....Ride safely!

~Tak sangka rupanya sebaya ngn mak sya, klu tau dulu boleh kita buat parti bueh satu family..ahaks!

hehe...tks sya.... tahun depan sempat parti buih kottttt...... Razz


Ahaks! Early planning!! I like daattt... [You must be registered and logged in to see this image.]

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 10:38

JimF...selamat hari lahir...moga cita cita ST tercapai...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Wed 18 Aug - 11:30

takkan besdey poteyto jugak hari ni scratch

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Wed 18 Aug - 11:47

mat zzr wrote:JimF...selamat hari lahir...moga cita cita ST tercapai...

timo kacih abg awie... kalu cita2, dlm list RT laa... hehehe


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Amm on Wed 18 Aug - 11:47

Paman JimF, selamat tambah umo ye.....
Teman dah awe awe ucap kat FB Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Wed 18 Aug - 12:23

Amm AA wrote:Paman JimF, selamat tambah umo ye.....
Teman dah awe awe ucap kat FB Smile

hehe... kome dgn arip paling awal bagii.
tau laa moto godang...sama org rawe lak tu hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 12:24

jimf wrote:
mat zzr wrote:JimF...selamat hari lahir...moga cita cita ST tercapai...

timo kacih abg awie... kalu cita2, dlm list RT laa... hehehe


voyager tak nak konsider ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kamalia on Wed 18 Aug - 12:35

happy besday Jimf,
minggu ni ada TTS ke?
minggu ni ada Fuctsal ke?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by fie on Wed 18 Aug - 13:00

salam.
selamat hari lahir bt unkel jimf..
moga panjang umur murah rezki...

selamat...........

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ziex69 on Wed 18 Aug - 13:07

salam...

akubikin.. minggu ni ada TTS ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Guest on Wed 18 Aug - 13:09

Jimf... Happy besday bro... moga panjang umur and murah rezeki.... moga sihat-sihat selalu so bole lead anak-2 muda mcm kita orang ni pegi ride...maklum la... org muda mcm kitaorg ni (ajis and Amm tidak temasuk dlm list org muda) mmg perlukan guidance org - org veteren mcm ko and YG... hehehehe.. jgn marah bro... nanti cepat tua...kekekekeke..

e

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ManCaL on Wed 18 Aug - 13:34

Salam..

SELAMAT ULANG TAHUN UNKEL JIMF BOLE LR BELANJO ABC DKT TMN KANAK-KANAK..DGN POPIAH SS ALI...
MOGA DIMURAHKAN REZKI DAN PANJANGGGG UMO..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ManCaL on Wed 18 Aug - 13:36

Baru je balik dari jumpa En.Kupih di stadium bola cheras..nmpknya esok kuda den bertukar tangan. Alhamdulilah.... Laughing
nampak kena lanje Abe Mat ZZR nih...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kamalia on Wed 18 Aug - 13:46

ManCAL wrote:Baru je balik dari jumpa En.Kupih di stadium bola cheras..nmpknya esok kuda den bertukar tangan. Alhamdulilah.... Laughing
nampak kena lanje Abe Mat ZZR nih...

sana port line clear ke man?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by syd on Wed 18 Aug - 13:49

ManCAL wrote:Baru je balik dari jumpa En.Kupih di stadium bola cheras..nmpknya esok kuda den bertukar tangan. Alhamdulilah.... Laughing
nampak kena lanje Abe Mat ZZR nih...

Tahniah Bang ManCal! ALhamdulillah ....akhirnya bakal terjual jugak muto abang. Tahniah kerana akan menghapgred ke inline4.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Wed 18 Aug - 13:51

salam tengahari... (bestnya tido)...

timokacih bab 2 lak pada semuo atas ucapan bertalu2...
roti sardin amjal sedia menunggu utk korang...
bergerak sekarangggggg......

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by syd on Wed 18 Aug - 13:54

jimf wrote:salam tengahari... (bestnya tido)...

timokacih bab 2 lak pada semuo atas ucapan bertalu2...
roti sardin amjal sedia menunggu utk korang...
bergerak sekarangggggg......

tgh panaskan enjin. confirm yer roti sardin niii............... [You must be registered and logged in to see this image.]

bang jimf, i just pm u via fb..plz check (siyes)

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by hi-wayMAN on Wed 18 Aug - 14:18

ManCAL wrote:Baru je balik dari jumpa En.Kupih di stadium bola cheras..nmpknya esok kuda den bertukar tangan. Alhamdulilah.... Laughing
nampak kena lanje Abe Mat ZZR nih...

congrats bro...
zx2!!!!..here i comeeee!!!!
future murid tok misai & org kaya don nih...huhuhu

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Sponsored content Today at 20:16


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum