Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by gilababan on Tue 17 Aug - 20:08

Da imsak ko?

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Tue 17 Aug - 20:26

gilababan wrote:Da imsak ko?
imsak dah brapo raka'at scratch

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kamalia on Tue 17 Aug - 20:36

jefnoka1 wrote:
gilababan wrote:Da imsak ko?
imsak dah brapo raka'at scratch

masalah anak2 remaja jaman sekarang...!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Tue 17 Aug - 21:20

kamalia wrote:
jefnoka1 wrote:
gilababan wrote:Da imsak ko?
imsak dah brapo raka'at scratch

masalah anak2 remaja jaman sekarang...!!
mamak... roti tulur hantar putrajaya sattuuuu

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Tue 17 Aug - 21:26

jipjo71 wrote:
kamalia wrote:jipjo,
kim salam kat avatar
inshallah mal.....apa pasal x turun gulam ari tu?? tu yg jumpa awek air asia kat avatar tu...

joe, lu punya avatar ni.. yg paling kanan tu member aku.. mana ko amik gamba ni.. lama dah tak jumpa dia.. last sekali taun 2008..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ariff908 on Tue 17 Aug - 22:22

jipjo71 wrote:
adambikers wrote:
jefnoka1 wrote:
adambikers wrote:pokok munge utk dijual.. kepada yg berkenaan, bole ushar ni..

[You must be registered and logged in to see this link.]
makaaiiiiii... dio tau ko model baru dah 2 kali kuar lopeh model tu Razz

tapi pokok munge ni mantap woooo...

yg colour orang pun meleleh jak pokoknya...

mmg meleleh jipjo..angkat la satu..ado geng den...ngeh..ngeh ngeh..(pas ni bole jual moto dah rabbit )

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by nawza on Wed 18 Aug - 0:33

Dam..ghamai bonar mber ko Dam..smuo ekau kona....tapi kawin x gak...haa..haaa...! osah kompom mmg set jambu air holdings.... Twisted Evil ..

~ Dam..ari tue no.phone yg ko bagi tue betui kaa.... Laughing ..call x dapek pun...nanti pm no tue smule..

sekian..terima kasih.

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by syd on Wed 18 Aug - 1:40

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Cantek laa design ni..cuma kena custom balik atas zzr...nanti nak try kat 'kedaifoto'photoshop.....

Bwh ni..Base color; Candy-purple-gold-pearl + stickers!
[You must be registered and logged in to see this image.]



syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Wed 18 Aug - 4:09

salam sahur zzrianz..

buat YB uncle kerepot tuo bangko... selamat menyambut hari kelahiran sahabatku... semoga Allah sentiasa melindungimu, memberikanmu rezekinya yang barokah, mengurniakanmu dengan kesihatan dan kesejahteraan di dunia dan di akhirat serta melimpahkanmu dengan kasihnya seperti kasih kepada Rasulullah saw...

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by gilababan on Wed 18 Aug - 5:10

Abg long Bangko, Semoga Allah memberikan keberkatan ke atas hari2mu, memanjangkan usiamu, membahagikan dirimu,keluargamu dan org2 sekelilingmu, menambah rezekimu dengan cara yg halal serta melimpahkan kesejahteraan serta kesihatan yg baik sebaiknya... Selamat hari lahir Abg long... Moga persahabatan kita kekal hingga akhir hayat...

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ni_juan82 on Wed 18 Aug - 5:53

ari jadi bang long ke sape ni?tak kesah la...selamat hari jadi...!!!

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Dinz on Wed 18 Aug - 7:03

To Mr NFF,

Selamat menyambut ulangtahun kelahiran. Semuga sihat walafiat hendaknya selalu.

Parti buih tak ada, buka puasa satay Kajang pun jadilaa... Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by awestol on Wed 18 Aug - 8:10

salam semua.........
selamat sambut hari lahir YB.semoga dipermudahkan segala hal dunia dan ahkirat.
umur dah upgrade....motor bila lagi nak upgrade Smile
salam........

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by akubikin on Wed 18 Aug - 8:16

selamat hari lahir Yb Jimf.... cheers

akubikin

Posts : 100
Join date : 20/01/2010
Age : 43
Location : PBD

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by furqaan on Wed 18 Aug - 8:21

Hepy besday uncle ... moga bertambah rezki ...yg berlimpah ruah ...kesihatan ... tercapai hajat yg diidam....tue dah d kira masuk dlm kategori Klasik Nasional ...


~Mak Neng sayang anak2 mak neng...~

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by nawza on Wed 18 Aug - 8:23

salam dari opis....Portugal... Twisted Evil ..

buat YB uncle kerepot tuo bangko... selamat menyambut hari kelahiran sahabatku... semoga Allah sentiasa melindungimu, memberikanmu rezekinya yang barokah, mengurniakanmu dengan kesihatan dan kesejahteraan di dunia dan di akhirat serta melimpahkanmu dengan kasihnya seperti kasih kepada Rasulullah saw... Very Happy

Semoga Allah memberikan keberkatan ke atas hari2mu, memanjangkan usiamu, membahagikan dirimu,keluargamu dan org2 sekelilingmu, menambah rezekimu dengan cara yg halal serta melimpahkan kesejahteraan serta kesihatan yg baik sebaiknya... Selamat hari lahir Abg long... Moga persahabatan kita kekal hingga akhir hayat.....

cheers

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Wed 18 Aug - 8:26

akubikin wrote:selamat hari lahir Yb Jimf.... cheers

dalam banyak2, yg ni bang long jim tunggu nih Laughing


selamat harijadi bang long.. konpom tak masuk opis arinih..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by awestol on Wed 18 Aug - 8:34

salam
orang muda furq bila hari last kat kb sebelum raya?

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by azamreeves on Wed 18 Aug - 8:36

allah selamatkan kamuuuuuu uncle jimf. Very Happy

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by azamreeves on Wed 18 Aug - 8:38

Rempeyek special in the house

[You must be registered and logged in to see this link.]

azamreeves

Posts : 225
Join date : 20/01/2010
Location : UIA-JB-SG Besar

View user profile http://azamreeves.blog.com/

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Vistana1 on Wed 18 Aug - 8:42

Salam.......

Selamat Hari Lahir JIMF......hari ni mesti buat more kat Surau

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Wed 18 Aug - 8:49

ohaiyo...

SELAMAT HARI VETERAN YG KE-46 PADA EN.JEFRI a.k.a Jimf..
Sempena bulan puasa yg mulia ni..saya tujukan lagu ni utk Jimf..sesuai dgn tema bulan puasa ni...Very Happy

[You must be registered and logged in to see this link.]

[You must be registered and logged in to see this link.]

harap2 terhibur la hendaknyer....Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ziex69 on Wed 18 Aug - 9:00

salam pagi

selamat hari jadi jimf,
(malas pulop nak bagi ucapan panjang2 Laughing )

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by akubikin on Wed 18 Aug - 9:12

adambikers wrote:
akubikin wrote:selamat hari lahir Yb Jimf.... cheers

dalam banyak2, yg ni bang long jim tunggu nih Laughing

ni jer yg termampu nak berborak kat sini... korang2 semua sembang, sama laju mcm moto korang.... aku juga yg kena sound slowwwwwww.......

akubikin

Posts : 100
Join date : 20/01/2010
Age : 43
Location : PBD

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ziex69 on Wed 18 Aug - 9:24

akubikin wrote:
ni jer yg termampu nak berborak kat sini... korang2 semua sembang, sama laju mcm moto korang.... aku juga yg kena sound slowwwwwww.......

I follow u....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Sponsored content Today at 5:47


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum