Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ariff908 on Fri 13 Aug - 9:10

fie wrote:salam....

fie sabtu ni x leh..ado hal skit..next week bole kot....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Fri 13 Aug - 9:14

Soalan:

MALAM NI TAKDE TTS...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Chef Bob on Fri 13 Aug - 9:15

fie wrote:
ariff908 wrote:
ChefBob_DrBig wrote:Ride solo lepas buka puasa semalam dari KL ke Triang Bera pahang melawat isteri disana, melalui
jalan lama karak~temerloh sampai jam 11.00mlm. dalam perjalanan 3 kali overshoot satu di karak dekat lanchang, dua di bera. mujur takda lori kat depan kalau tak pagi ni tak tau sempat jumpa memember semua... lepas ni kena hati2 jalan terlalu gelap dan banyak lencongan... syukur... boleh berpuasa dan melihat dunia lg.... Crying or Very sad Crying or Very sad

hati2 chef...biar lambat asal selamat

betul tu chef...
berhati2 dijalan raya...
liar juga unta tu ye chef..

mau tak liar lama tambat kat umah!
(chef pun liar jugak malam tadi lepas wife sambut kedatangan) Twisted Evil

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kamalia on Fri 13 Aug - 9:23



alien

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Fri 13 Aug - 9:26

Raziskov wrote:Soalan:

MALAM NI TAKDE TTS...

sekian
soklan ko makluman scratch
chef... silolah tukar headlamp Benelli Kancilli yang toghang bondoghang... utk maklumat lanjut silo berhubung dgn mat zzr Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Guest on Fri 13 Aug - 9:27

Apsal takde TTS...? Please advice...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by furqaan on Fri 13 Aug - 9:30

Laaa ... dah umah baru ker nie ... asyik sepam menyepam jer ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Fri 13 Aug - 9:31

salam pagi...

chef...hati2 laa.. karak/temerloh banyak korner tu...
kalu mlm mmg gelap... smpi 3x overshoot tu... astaga...

ajis, kamal, adam, YG, Nawza... mod piat tingo kim salam...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by fie on Fri 13 Aug - 9:31

ariff908 wrote:
fie wrote:salam....

fie sabtu ni x leh..ado hal skit..next week bole kot....

boleh je..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Fri 13 Aug - 9:32

ZAM@GHIMEH wrote:Apsal takde TTS...? Please advice...

ajis cakap xde TTS... harap maklong..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Guest on Fri 13 Aug - 9:37

Chefbob byk sgt koner baring nih.. tu yg overshoot tuhh...

balik KL nanti hati -2 la......sensorg plak tu... ..klu nak peneman, ajak la awek korea tu jadi pillion.. sampai kat KL, pas kat Ajis la....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kamalia on Fri 13 Aug - 9:42

jimf wrote:salam pagi...
ajis, kamal, adam, YG, Nawza... mod piat tingo kim salam...

waalaikum salam..

(klu mod piat tingo kem salam, boleh batal poso tak?)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Guest on Fri 13 Aug - 9:42

jimf wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:Apsal takde TTS...? Please advice...

ajis cakap xde TTS... harap maklong..

kalau takde, bole buat sotride pegi JB malam ni, sahur kat Woodland, pastu balik KL balik..... hehehehe nak lepas gian...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by mat zzr on Fri 13 Aug - 9:52

jefnoka1 wrote:
Raziskov wrote:Soalan:

MALAM NI TAKDE TTS...

sekian
soklan ko makluman scratch
chef... silolah tukar headlamp Benelli Kancilli yang toghang bondoghang... utk maklumat lanjut silo berhubung dgn mat zzr Razz

apa kaitan dgn aku ni?? scratch

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Fri 13 Aug - 10:03

jimf wrote:salam pagi...

chef...hati2 laa.. karak/temerloh banyak korner tu...
kalu mlm mmg gelap... smpi 3x overshoot tu... astaga...

ajis, kamal, adam, YG, Nawza... mod piat tingo kim salam...
wsalammm... seb bek bukan mod jontek tolo Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Fri 13 Aug - 10:14

ZAM@GHIMEH wrote:
kalau takde, bole buat sotride pegi JB malam ni, sahur kat Woodland, pastu balik KL balik..... hehehehe nak lepas gian...

Takyah la lepas2 gian tu ghimeh..
lopeh ni kan ko taknak makan sbb dah booking sewo R1 kek negaro penjajah kito tu..
R1 tuuuuuuuuuu.... Very Happy
power slideeeee duaaaaaaaaa....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Guest on Fri 13 Aug - 10:33

huhuhu......ghasone...den sayang poghut den laie dari sewa CB kek sano...nak ghaso naik Honda kek TTS pun bole....byk dah saing pkai CB Temasek la ni..semuonya notti notti belako.....

pawang slide tigoooooooooo

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Fri 13 Aug - 10:58

malam ni ada tts ke tak? Suspect

kamal...


alien

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kamalia on Fri 13 Aug - 11:13

Takde

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Fri 13 Aug - 11:22

kamalia wrote:Takde

apa yg takde?.. scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Guest on Fri 13 Aug - 11:24

Sabar Mal... bulan poso.... org tua mmg mcm tuh... sound trouble

Jimf....."pak mat tempe.............vromm kecepong keceppesh...belanggar dengan motokar"... ada paham?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ariff908 on Fri 13 Aug - 11:25

adambikers wrote:malam ni ada tts ke tak? Suspect

kamal...


alien

Malam ni kamal nak g tarawikh then sambung qiamullail skali...bini dia tgh monitor drunken

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kamalia on Fri 13 Aug - 11:51

tableh turun TTS masa bulan puasa,
sbb nama ajis ngan nama adam dah tabley pakai..

(nak try nama ika plak)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jipjo71 on Fri 13 Aug - 11:54

salam zzrian...jom tts kat gulam mlm ni? lama dah x skodeng awek air asia.....

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Fri 13 Aug - 11:55

kamalia wrote:Takde

tembak team sendiri nih.. Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Sponsored content Today at 18:10


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum