Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Fri 13 Aug - 6:01

Dari versi 39:
[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jimf on Fri 13 Aug - 6:54

Eh x de org ke sini?
Adam...leh delete...rugi memory space sje..

No A1
Wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by awestol on Fri 13 Aug - 7:02

salam semua.......
yb hari makan tengah hari kat mana?????
berapa kos salin baju darknight tu??????
nampak macam warna hitam sebam??????
salam

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Fri 13 Aug - 7:35

burrrpppp.... nak kono berus gigi balik ko scratch

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Fri 13 Aug - 7:43

mampu!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kamalia on Fri 13 Aug - 7:46

aku yakin ngan ko Dam!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Fri 13 Aug - 7:53

baek!!

tengahari ni kat mana kamal?<-- msg rahsia utk kamal

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kamalia on Fri 13 Aug - 7:58

ajis kata kat sri petaling line clear..
alien

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by adambikers on Fri 13 Aug - 8:01

ajis pon join jugak ekk tengahari ni? kena sediakan lauk banyak skit.. mamat tu makan macam raksaksa ooo

alien

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by gilababan on Fri 13 Aug - 8:12

Bau asapla bj den... nk kono sembur minyak wangi ni... albino

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Fri 13 Aug - 8:13

Cinabeng...ramai pulak kaum makan tghari ni...kena bagitau tokey kedai cina awal2 ni..jgn bagi 2 org budak melayu ni masuk..ngeh..ngeh.. [You must be registered and logged in to see this image.]

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kamalia on Fri 13 Aug - 8:17

ajis dah komplot ngan tokey kedai lah!!
kena carik pot lain ni. jap aku tanya ayed ..

alien

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Fri 13 Aug - 8:20

Ayed baru msg cakap ika nak tumpang lunch ari ni..sian dia takde sesape nak teman... What a Face

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by kamalia on Fri 13 Aug - 8:22

aku dah tau dah,
ika dah sms aku lepas bini aku pegi kerja tadi..


What a Face

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by nawza on Fri 13 Aug - 8:24

ika tengah hari nie pegi tampin lee.... Twisted Evil ..petang kang dia ajak berbuka pose kat tampin katenyer...ehhhmmmm

sekian

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Fri 13 Aug - 8:39

apsal den tak nampak semo komplot ni scratch

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Fri 13 Aug - 8:48

ini komplot utk yg umor bawah 40 jer bang long..
kalau dah cecah 40 tu takut2 tak tahan lama nnt...
Razz Razz


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by jefnoka1 on Fri 13 Aug - 8:52

apo atas 40 tak buleh juin ko? uncle... jomla buek umah baghu Sad

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by fie on Fri 13 Aug - 8:55

salam....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Chef Bob on Fri 13 Aug - 8:57

Ride solo lepas buka puasa semalam dari KL ke Triang Bera pahang melawat isteri disana, melalui
jalan lama karak~temerloh sampai jam 11.00mlm. dalam perjalanan 3 kali overshoot satu di karak dekat lanchang, dua di bera. mujur takda lori kat depan kalau tak pagi ni tak tau sempat jumpa memember semua... lepas ni kena hati2 jalan terlalu gelap dan banyak lencongan... syukur... boleh berpuasa dan melihat dunia lg.... Crying or Very sad Crying or Very sad

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Chef Bob on Fri 13 Aug - 8:58

pagi ni chef ada di bandar bera bersama unta dan isteri tersayang...

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Raziskov on Fri 13 Aug - 9:01

ChefBob_DrBig wrote:pagi ni chef ada di bandar bera bersama unta dan isteri tersayang...

sarapan kat mane nnt chef? Laughing Laughing

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by ariff908 on Fri 13 Aug - 9:04

ChefBob_DrBig wrote:Ride solo lepas buka puasa semalam dari KL ke Triang Bera pahang melawat isteri disana, melalui
jalan lama karak~temerloh sampai jam 11.00mlm. dalam perjalanan 3 kali overshoot satu di karak dekat lanchang, dua di bera. mujur takda lori kat depan kalau tak pagi ni tak tau sempat jumpa memember semua... lepas ni kena hati2 jalan terlalu gelap dan banyak lencongan... syukur... boleh berpuasa dan melihat dunia lg.... Crying or Very sad Crying or Very sad

hati2 chef...biar lambat asal selamat

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Chef Bob on Fri 13 Aug - 9:08

Raziskov wrote:
ChefBob_DrBig wrote:pagi ni chef ada di bandar bera bersama unta dan isteri tersayang...

sarapan kat mane nnt chef? Laughing Laughing

sekian

aik mana tau?
(roti dua banjir teh ais satu psttt ajis kedai ni ada awek korea sesat sebab visa tamat tempoh ko nak tak? stok geli-geli Razz )

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by fie on Fri 13 Aug - 9:09

ariff908 wrote:
ChefBob_DrBig wrote:Ride solo lepas buka puasa semalam dari KL ke Triang Bera pahang melawat isteri disana, melalui
jalan lama karak~temerloh sampai jam 11.00mlm. dalam perjalanan 3 kali overshoot satu di karak dekat lanchang, dua di bera. mujur takda lori kat depan kalau tak pagi ni tak tau sempat jumpa memember semua... lepas ni kena hati2 jalan terlalu gelap dan banyak lencongan... syukur... boleh berpuasa dan melihat dunia lg.... Crying or Very sad Crying or Very sad

hati2 chef...biar lambat asal selamat

betul tu chef...
berhati2 dijalan raya...
liar juga unta tu ye chef..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 40: Mampukah aku berpuasa penuh ini tahun?!!!!!!!!

Post by Sponsored content Today at 14:04


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum