Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by ariff908 on Thu 12 Aug - 16:39

jefnoka1 wrote:tempoyak udang.... masak asam pedas ikan pari... goreng ikan loma pekasam... i lap u lah datin seri cheers

udang leh masak tempoyak ko? scratch

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by fie on Thu 12 Aug - 16:39

rip jom ride bbuka puasa jom..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by jimf on Thu 12 Aug - 16:40

jefnoka1 wrote:tempoyak udang.... masak asam pedas ikan pari... goreng ikan loma pekasam... i lap u lah datin seri cheers

nk buka nti tepon ajis ye utk baca doa makan...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by Raziskov on Thu 12 Aug - 16:42

ZAM@GHIMEH wrote:

berkat air semayang ....permata hijrah... Amin....burrr... Alhamdulillah...

Ghimeh...
awek porno yg ko suh aku carikan kat UK tu dah setuju.
pandai2 lah ko tipon dia kat sana nnt k... Twisted Evil

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by ariff908 on Thu 12 Aug - 16:45

fie wrote:rip jom ride bbuka puasa jom..

kat mana fie?menarik jugak tu

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by mat zzr on Thu 12 Aug - 16:46

dah boleh balik dah ni...hampir pukul 5...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by Guest on Thu 12 Aug - 16:46

alhamdullillah, boleh la den bawak dia ke jalan yang benar......itu jer niat den yg sebonarnyo...


Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by adambikers on Thu 12 Aug - 16:47

jimf wrote:
kudud wrote:aktif betol set2 celcom ni bln posa,sana dia,sini dia,tepi sinun pun dier...

tu ko lum nengok BB mesenger lagi... ado org tgh giler racun owner zx6 suh jual...

Razz Razz

time2 pose ni laju plak bb mesenger..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by Raziskov on Thu 12 Aug - 16:48

ZAM@GHIMEH wrote:alhamdullillah, boleh la den bawak dia ke jalan yang benar......itu jer niat den yg sebonarnyo...


hehehe..dulu2 den pikir mcm ni gak.. Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by jefnoka1 on Thu 12 Aug - 16:49

ariff908 wrote:
jefnoka1 wrote:tempoyak udang.... masak asam pedas ikan pari... goreng ikan loma pekasam... i lap u lah datin seri cheers

udang leh masak tempoyak ko? scratch
apo takleh plak... minang style... bukan bau lantuoang tau Razz Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by adambikers on Thu 12 Aug - 16:49

ariff908 wrote:
fie wrote:rip jom ride bbuka puasa jom..

kat mana fie?menarik jugak tu

kat mana? nak test moto baru nih

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by fie on Thu 12 Aug - 16:51

ariff908 wrote:
fie wrote:rip jom ride bbuka puasa jom..

kat mana fie?menarik jugak tu
melaka bandaraya bersejarah...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by fie on Thu 12 Aug - 16:51

perhh adam dh hapgred upenye...
tahniah...
tumpang gembira...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by adambikers on Thu 12 Aug - 16:52

melaka? mana sampai moto ksr aku weiiii Suspect

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by mat zzr on Thu 12 Aug - 16:53

selamat berbuka puasa....aku nak gerak dah pergi bazar ramadan pandan indah...cari nasi ayam madu dgn air teh bunga...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by Guest on Thu 12 Aug - 16:53

Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:alhamdullillah, boleh la den bawak dia ke jalan yang benar......itu jer niat den yg sebonarnyo...


hehehe..dulu2 den pikir mcm ni gak.. Razz Razz

sekian

yo ko? klu cam tu ko up kan lagi satu, member aku nak gak...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by fie on Thu 12 Aug - 16:53

wehh.. kriss 110 cc pun boleh sampi...
ini kan pula ksr 1100cc

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by adambikers on Thu 12 Aug - 17:01

mmg la sampai..
tapi kalau gerak sekang.. pagi besok baru sampai sana daaaa

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by mat zzr on Thu 12 Aug - 17:02

adambikers wrote:mmg la sampai..
tapi kalau gerak sekang.. pagi besok baru sampai sana daaaa

KSR tu guna enjin kriss 110cc....130kmj boleh jejak sebab body ksr ringan..cuma adam je berat.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by jimf on Thu 12 Aug - 17:03

ZAM@GHIMEH wrote:

yo ko? klu cam tu ko up kan lagi satu, member aku nak gak...

timakacih zam... terharu aku atas keperihatinan ko....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by fie on Thu 12 Aug - 17:04

bukan arini la dam...
sabtu...
arini aku pun tgh mgadap pamela lg nie... affraid

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by adambikers on Thu 12 Aug - 17:06

aku dah tgk kat cermin tadi masa duk atas ksr..
risau gak takut jadi cam beruang naik besikal.. Razz

130kmh kalooo all da way, gugur enjin moto wooooo

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by mat zzr on Thu 12 Aug - 17:08

adambikers wrote:aku dah tgk kat cermin tadi masa duk atas ksr..
risau gak takut jadi cam beruang naik besikal.. Razz

130kmh kalooo all da way, gugur enjin moto wooooo

ini boleh mendatangkan amarah...AR80

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by adambikers on Thu 12 Aug - 17:09

fie wrote:bukan arini la dam...
sabtu...
arini aku pun tgh mgadap pamela lg nie... affraid

sabtu ni? aku bonceng ngan ko je la fie.. cepat skit sampai..

aku janji tak raba ko time atas moto tu Laughing

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by mat zzr on Thu 12 Aug - 17:12

adambikers wrote:
fie wrote:bukan arini la dam...
sabtu...
arini aku pun tgh mgadap pamela lg nie... affraid

sabtu ni? aku bonceng ngan ko je la fie.. cepat skit sampai..

aku janji tak raba ko time atas moto tu Laughing

dua dua batal pose....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by Sponsored content Today at 9:07


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum