Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by awestol on Thu 12 Aug - 12:36

salam semua.....

kat kawasan aku ni,tak ada lagi jumpa orang jaul nasi terbuka macam tu........kedai pintu depan tutup,pintu belakang buka ada la........
kalu lalu kat kawasan kedai tu......fuiiiiih bau dia.....lapar sampai sakit perut......

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by awestol on Thu 12 Aug - 12:38

yb lauk apa hari ni???????

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by Guest on Thu 12 Aug - 12:50

Kamalia... hari uzur yer...ko tapau lauk ape tadi, ayam percik yek?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by jefnoka1 on Thu 12 Aug - 13:03

menogheh di bulan poso mmg mengkhayalkan... Sleep

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by ManCaL on Thu 12 Aug - 13:11

jimf wrote:
ManCAL wrote:Hai,
Baru balik dari pejabat Ctos dkt Megan Avennue jln tun razak..
ada lr sorang pakcik ni relax je bukak meja jual nasi cmpur atas divider dokat situ, ramai gak geng2 seislam nk duk tapau..
eishhh..terliur gak lr teman ni..negok menu2 dia... pale

Megan avenue jln tun razak? laaaaaa dekat aje tu...
awat tak call.. kalu idak leh join eden dgn adam mkn kt chicken rice shop tadi...

alaa yeop nape x kabor siang2..idak udah tentu teman join mike.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by kamalia on Thu 12 Aug - 13:16

ZAM@GHIMEH wrote:Kamalia... hari uzur yer...ko tapau lauk ape tadi, ayam percik yek?

tapau happy meal je kat drive thru.
beli utk anak2 yg belum baligh.
(sambil letak plastik ubat 8 peket kat poket kemeja)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by Raziskov on Thu 12 Aug - 13:17

buurrllpppp.... drunken drunken

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by kamalia on Thu 12 Aug - 13:37

untung dpt tubuh badan ala2 kanak2 belum baligh ni ..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by Raziskov on Thu 12 Aug - 13:53

kamalia wrote:untung dpt tubuh badan ala2 kanak2 belum baligh ni ..

kak Mah...kamal kutuk kak mah...
kasi hempap sama dia...
Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by adambikers on Thu 12 Aug - 14:39

salam tengahari sume...

mmg mencabar nih demam di bulan pose.. pale

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by ni_juan82 on Thu 12 Aug - 14:47

demam...sian die ..

so kengkawan aku dah ade up kat ride section utk bukak pose...pandangan amat dialu-aluuuuukan..

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by Raziskov on Thu 12 Aug - 14:50

Pandangan saya kabur sekarang ni.. Suspect Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by jimf on Thu 12 Aug - 14:54

awestol wrote:yb lauk apa hari ni???????

hari ni? ..mm petai bakar.. sambal belacan tempoyak...
daging bakar hiris halus, ikan masin tenggiri, ikan semilang masak cili..
ayam goreng masak merah.. paru-paru goreng..

ate utk penyeri muka teman dah standby empeng pisang dgn bubur pulut merah..
bandung cincau pun ada.. gamaknya cukup laa tu utk berbuka..

tu idak khira big mac dgn large french fries + strawberry sundae melantak dgn adam kt drv thru tadi... harap maklong..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by jimf on Thu 12 Aug - 14:56

ManCAL wrote:alaa yeop nape x kabor siang2..idak udah tentu teman join mike.. Razz

ate teman dah kabo siang2 laa ni... tghari bute lagi..
kang kalu kabo mlm kome sibuk nak terawih laa pulak... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by jimf on Thu 12 Aug - 14:57

Raziskov wrote:
kamalia wrote:untung dpt tubuh badan ala2 kanak2 belum baligh ni ..

kak Mah...kamal kutuk kak mah...
kasi hempap sama dia...
Razz Razz

sekian

memang nak kena cili mulut hobbit sorang ni.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by kamalia on Thu 12 Aug - 15:02

jimf wrote:
Raziskov wrote:
kamalia wrote:untung dpt tubuh badan ala2 kanak2 belum baligh ni ..

kak Mah...kamal kutuk kak mah...
kasi hempap sama dia...
Razz Razz

sekian

memang nak kena cili mulut hobbit sorang ni.... Razz

klu hobbit kena hempap,
mmg mcm raksaksa mengamok dlm citer ottomenlah!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by ManCaL on Thu 12 Aug - 15:04

Arini teman berbuke puase di PJ @maktab kerjesama malaysia
ade dpt jemputan..
terbygn dh ni menu2 yg best2.. affraid

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by ziex69 on Thu 12 Aug - 15:05

kamalia wrote:
jimf wrote:
Raziskov wrote:
kamalia wrote:untung dpt tubuh badan ala2 kanak2 belum baligh ni ..

kak Mah...kamal kutuk kak mah...
kasi hempap sama dia...
Razz Razz

sekian

memang nak kena cili mulut hobbit sorang ni.... Razz

klu hobbit kena hempap,
mmg mcm raksaksa mengamok dlm citer ottomenlah!!


Dah forward ke sms kak mah

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by ManCaL on Thu 12 Aug - 15:11

ziex69 wrote:
kamalia wrote:
jimf wrote:
Raziskov wrote:
kamalia wrote:untung dpt tubuh badan ala2 kanak2 belum baligh ni ..

kak Mah...kamal kutuk kak mah...
kasi hempap sama dia...
Razz Razz

sekian

memang nak kena cili mulut hobbit sorang ni.... Razz

klu hobbit kena hempap,
mmg mcm raksaksa mengamok dlm citer ottomenlah!!


Dah forward ke sms kak mah

dan juge copy sms Arrow ke bang alim..ngeh..ngeh..ngeh..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by adambikers on Thu 12 Aug - 15:13

nak makan ubat sekang ke tak nak ni.. ishkkkk

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by Guest on Thu 12 Aug - 15:16

jimf wrote:
awestol wrote:yb lauk apa hari ni???????

hari ni? ..mm petai bakar.. sambal belacan tempoyak...
daging bakar hiris halus, ikan masin tenggiri, ikan semilang masak cili..
ayam goreng masak merah.. paru-paru goreng..

ate utk penyeri muka teman dah standby empeng pisang dgn bubur pulut merah..
bandung cincau pun ada.. gamaknya cukup laa tu utk berbuka..

tu idak khira big mac dgn large french fries + strawberry sundae melantak dgn adam kt drv thru tadi... harap maklong..


kompon ada makhluk lain dalam poghut nih.... klu tak toyol....mesti jembalang...yop ade membela yo?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by ManCaL on Thu 12 Aug - 15:20

[quote="ZAM@GHIMEH"]
jimf wrote:
awestol wrote:yb lauk apa hari ni???????

hari ni? ..mm petai bakar.. sambal belacan tempoyak...
daging bakar hiris halus, ikan masin tenggiri, ikan semilang masak cili..
ayam goreng masak merah.. paru-paru goreng..

ate utk penyeri muka teman dah standby empeng pisang dgn bubur pulut merah..
bandung cincau pun ada.. gamaknya cukup laa tu utk berbuka..

tu idak khira big mac dgn large french fries + strawberry sundae melantak dgn adam kt drv thru tadi... harap maklong..


kompon ada makhluk lain dalam poghut nih.... klu tak toyol....mesti jembalang...yop ade membela yo?

xbaik buruk sangka bln2 puasa ni.. kurang pahala..
kihh..kihhh

hantu raya apo yg melantak..tu..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by jimf on Thu 12 Aug - 15:22

ZAM@GHIMEH wrote:kompon ada makhluk lain dalam poghut nih.... klu tak toyol....mesti jembalang...yop ade membela yo?

terpksa laa simpan sekor yop... ate kalu idak camne nk kuar ST lepaih raya nti...
bertahun teman simpan hobbit x berbaloi yop...suruh pulun duit, dema gi skodeng... hampess... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by mat zzr on Thu 12 Aug - 15:34

jimf wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:kompon ada makhluk lain dalam poghut nih.... klu tak toyol....mesti jembalang...yop ade membela yo?

terpksa laa simpan sekor yop... ate kalu idak camne nk kuar ST lepaih raya nti...
bertahun teman simpan hobbit x berbaloi yop...suruh pulun duit, dema gi skodeng... hampess... Razz

JimF...kalau tak mampu beli ST...beli yg ni lah....

[You must be registered and logged in to see this image.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by kamalia on Thu 12 Aug - 15:34

adambikers wrote:nak makan ubat sekang ke tak nak ni.. ishkkkk

makan ubat sekarang tak bes dam,
biasa org makan ubat dalam pukul 6 camtu..
tapi makan ubat je, minum tak bleh ..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 39 - Nak posa dah weiii (9th Aug 2010)

Post by Sponsored content Today at 17:31


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum