ZZR 250 Black Monster

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by ManCaL on Wed 18 Aug - 13:41

mat zzr wrote:
ManCAL wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:
ManCAL wrote:aku dh PM dh potang td..hrp2 ado rekzi laie lr..

hehe...cepat bang... terkam aje dia..
kang melepas lak mesin basuh ket sano tu... mantapppp oooo..
poi langkawi nti bersusun laaa den kono kitai lai... hehehe

PD...

nanti kalau aku jumpa kupih kat surau...aku tanya samada dia serius nak ambik motor kau..

ok terimo kaseh banyak2 sbb nk tulung den ni..
dont'worry mat zzr 5 % utk anda..huhu

masih berkuat kuasa ke ManCal?..

Usittt....nampaknye masin mulut ko..mmg Kupih setuju nak angkat moto den...Esok..Insyaallah dowpaymt pun telah diberi..
dh terlajak kata tu terpaksa lr den kotakn ekk ehihihi....

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 14:16

ManCAL wrote:
mat zzr wrote:
ManCAL wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:
ManCAL wrote:aku dh PM dh potang td..hrp2 ado rekzi laie lr..

hehe...cepat bang... terkam aje dia..
kang melepas lak mesin basuh ket sano tu... mantapppp oooo..
poi langkawi nti bersusun laaa den kono kitai lai... hehehe

PD...

nanti kalau aku jumpa kupih kat surau...aku tanya samada dia serius nak ambik motor kau..

ok terimo kaseh banyak2 sbb nk tulung den ni..
dont'worry mat zzr 5 % utk anda..huhu

masih berkuat kuasa ke ManCal?..

Usittt....nampaknye masin mulut ko..mmg Kupih setuju nak angkat moto den...Esok..Insyaallah dowpaymt pun telah diberi..
dh terlajak kata tu terpaksa lr den kotakn ekk ehihihi....

yo lah...pasni bertambah lagi sorang yg akan rujuk masalah motor zzr250 kat aku...janda aku dan janda kau...

nak no maybank aku ke?..rezeki bulan ramadhan....aku risau gak nak rekomen motor kat member kecuali aku konfiden dgn prestasi motor...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 14:29

tahniah manCal pasal dapat motor 4 dapo...rasai kan kenikmatannya...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by Raziskov on Wed 18 Aug - 14:48

tinggal la aku sensorang pakai jekjekar ni..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 14:49

lepas ni manCal akan mengkitai motor aku plak...harap maklong
ZXR250 tu....lajuuuuu

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 14:50

Raziskov wrote:tinggal la aku sensorang pakai jekjekar ni..

sekian

bunus kan dah nak mai ni....apalagos...

muat ke ko pakai motor zzr250...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by jimf on Wed 18 Aug - 16:18

mat zzr wrote:bunus kan dah nak mai ni....apalagos...

muat ke ko pakai motor zzr250...?

kalu kentot selesai ke masalah ni?.. scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by kudud on Wed 18 Aug - 16:21

mat zzr wrote:bunus kan dah nak mai ni....apalagos...

muat ke ko pakai motor zzr250...?

ptutla ajiss senyap jaa


p/s : abg.ajisss iisss,abg.ajis sehat dak rini? Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by mat zzr on Wed 18 Aug - 16:45

jimf wrote:
mat zzr wrote:bunus kan dah nak mai ni....apalagos...

muat ke ko pakai motor zzr250...?

kalu kentot selesai ke masalah ni?.. scratch

try lah kentot dulu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by Amm on Wed 18 Aug - 18:47

Dah jadi tempat bersembang 5 persen kat sini...He..he...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by furqaan on Wed 18 Aug - 19:18

mat zzr wrote:lepas ni manCal akan mengkitai motor aku plak...harap maklong
ZXR250 tu....lajuuuuu

Teman bukan nak puji monster ijau Pak marhain laju gilos moto tue ... teman penah terembat masa pi tukar rantai taun lepaih ... lagi pun moto tue dok dlam cermin ... roadtax ker insuran tak yah bayar ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by ManCaL on Thu 19 Aug - 0:08

furqaan wrote:
mat zzr wrote:lepas ni manCal akan mengkitai motor aku plak...harap maklong
ZXR250 tu....lajuuuuu

Teman bukan nak puji monster ijau Pak marhain laju gilos moto tue ... teman penah terembat masa pi tukar rantai taun lepaih ... lagi pun moto tue dok dlam cermin ... roadtax ker insuran tak yah bayar ...

iye ke..laju giler erreerr idal; ler teman berahni laju2..takut teman.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by ManCaL on Thu 19 Aug - 0:20

mat zzr wrote:
ManCAL wrote:
mat zzr wrote:
ManCAL wrote:
mat zzr wrote:
jimf wrote:
ManCAL wrote:aku dh PM dh potang td..hrp2 ado rekzi laie lr..

hehe...cepat bang... terkam aje dia..
kang melepas lak mesin basuh ket sano tu... mantapppp oooo..
poi langkawi nti bersusun laaa den kono kitai lai... hehehe

PD...

nanti kalau aku jumpa kupih kat surau...aku tanya samada dia serius nak ambik motor kau..

ok terimo kaseh banyak2 sbb nk tulung den ni..
dont'worry mat zzr 5 % utk anda..huhu

masih berkuat kuasa ke ManCal?..

Usittt....nampaknye masin mulut ko..mmg Kupih setuju nak angkat moto den...Esok..Insyaallah dowpaymt pun telah diberi..
dh terlajak kata tu terpaksa lr den kotakn ekk ehihihi....

yo lah...pasni bertambah lagi sorang yg akan rujuk masalah motor zzr250 kat aku...janda aku dan janda kau...

nak no maybank aku ke?..rezeki bulan ramadhan....aku risau gak nak rekomen motor kat member kecuali aku konfiden dgn prestasi motor...

Sabar bang..segala urusan belum settle lagi..Insyaallah..ada lr tu idak banyak sikit duit RAYA...akan di beri... Very Happy

p/s : udah besar2 pun masih terima duit raya lagi..ehihi rabbit
gurau2 je bang..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by furqaan on Thu 19 Aug - 8:35

Teman lak dapat 10% dari Pak Marhain... Oooopppss .. terlepas cakap sudah ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by jimf on Thu 19 Aug - 10:00

tahniah mancal...
bilo nengok lik senario ni.. syukur kita dapat kenalan2 kat zzrianz ni...
dlm tak pernah jumpa, tetiba jmpa masa ride terus jadi deal angkat moto..
dlm simpan lama2 dlm cermin, jumpa kwn terus terbuka hati nk letgo..
dlm pening2 org baru cari moto, terus dpt rekomen moto "menten"..
dlm kuar duit tp puashati dpt moto 4 dapo, ada gak geng tumpang rezeki..
dlm senyum dpt duit jual moto, ada gak senyum tumpang rezeki...

hehehe....apa2 pun semua ni rahmat Allah utk kita yg sudi kawan berjemaah dan ikhlas dlm persahabatan...

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by kudud on Thu 19 Aug - 10:18

jimf wrote:tahniah mancal...
bilo nengok lik senario ni.. syukur kita dapat kenalan2 kat zzrianz ni...
dlm tak pernah jumpa, tetiba jmpa masa ride terus jadi deal angkat moto..
dlm simpan lama2 dlm cermin, jumpa kwn terus terbuka hati nk letgo..
dlm pening2 org baru cari moto, terus dpt rekomen moto "menten"..
dlm kuar duit tp puashati dpt moto 4 dapo, ada gak geng tumpang rezeki..
dlm senyum dpt duit jual moto, ada gak senyum tumpang rezeki...

hehehe....apa2 pun semua ni rahmat Allah utk kita yg sudi kawan berjemaah dan ikhlas dlm persahabatan...

wassallam

terharu jiwa raga ni tgk ayat besday man ni Very Happy
moga2 kiter terus menerus mengekalkan talian persahabatan yg telah,bakal terjalin..uhkk-sekian dr budak baru..

*nak p nangis sat laa

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by mat zzr on Thu 19 Aug - 11:15

jimf wrote:tahniah mancal...
bilo nengok lik senario ni.. syukur kita dapat kenalan2 kat zzrianz ni...
dlm tak pernah jumpa, tetiba jmpa masa ride terus jadi deal angkat moto..
dlm simpan lama2 dlm cermin, jumpa kwn terus terbuka hati nk letgo..
dlm pening2 org baru cari moto, terus dpt rekomen moto "menten"..
dlm kuar duit tp puashati dpt moto 4 dapo, ada gak geng tumpang rezeki..
dlm senyum dpt duit jual moto, ada gak senyum tumpang rezeki...hehehe....apa2 pun semua ni rahmat Allah utk kita yg sudi kawan berjemaah dan ikhlas dlm persahabatan...

wassallam

OK JimF...roti sardin amjal dabel taruk ayam sekor for u..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by jimf on Thu 19 Aug - 12:08

mat zzr wrote:
jimf wrote:tahniah mancal...
bilo nengok lik senario ni.. syukur kita dapat kenalan2 kat zzrianz ni...
dlm tak pernah jumpa, tetiba jmpa masa ride terus jadi deal angkat moto..
dlm simpan lama2 dlm cermin, jumpa kwn terus terbuka hati nk letgo..
dlm pening2 org baru cari moto, terus dpt rekomen moto "menten"..
dlm kuar duit tp puashati dpt moto 4 dapo, ada gak geng tumpang rezeki..
dlm senyum dpt duit jual moto, ada gak senyum tumpang rezeki...hehehe....apa2 pun semua ni rahmat Allah utk kita yg sudi kawan berjemaah dan ikhlas dlm persahabatan...

wassallam

OK JimF...roti sardin amjal dabel taruk ayam sekor for u..

perggggg sardin + ayam sekor tu.... sekarang jugak eden mula exercise angkat tong gas...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by mat zzr on Thu 19 Aug - 13:04

perggggg sardin + ayam sekor tu.... sekarang jugak eden mula exercise angkat tong gas...

pektis utk pi konvoi langkawi sudahlah...nak pi amjal tak pektis la...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by jimf on Thu 19 Aug - 13:11

mat zzr wrote:
perggggg sardin + ayam sekor tu.... sekarang jugak eden mula exercise angkat tong gas...

pektis utk pi konvoi langkawi sudahlah...nak pi amjal tak pektis la...

Baekk laah mahaguru tong gas... saya menurut perintah...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by mat zzr on Thu 19 Aug - 13:22

jimf wrote:
mat zzr wrote:
perggggg sardin + ayam sekor tu.... sekarang jugak eden mula exercise angkat tong gas...

pektis utk pi konvoi langkawi sudahlah...nak pi amjal tak pektis la...

Baekk laah mahaguru tong gas... saya menurut perintah...

utk pektis langkawi tak payah angkat tong gas...angkat konker saja...atau angkat ST

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by ManCaL on Thu 19 Aug - 21:21

jimf wrote:tahniah mancal...
bilo nengok lik senario ni.. syukur kita dapat kenalan2 kat zzrianz ni...
dlm tak pernah jumpa, tetiba jmpa masa ride terus jadi deal angkat moto..
dlm simpan lama2 dlm cermin, jumpa kwn terus terbuka hati nk letgo..
dlm pening2 org baru cari moto, terus dpt rekomen moto "menten"..
dlm kuar duit tp puashati dpt moto 4 dapo, ada gak geng tumpang rezeki..
dlm senyum dpt duit jual moto, ada gak senyum tumpang rezeki...

hehehe....apa2 pun semua ni rahmat Allah utk kita yg sudi kawan berjemaah dan ikhlas dlm persahabatan...

wassallam

Iye lar..terharu den..dgn stetment tue..mmg ada sintimental value geng2 ZZRianz ni..bertuah den dpt berkenalan dgn korang semua..seronak rasenye..Teringat den org pertama yg mula2 bagitahu den ttng Group ZZRianz. Masa tu den baru je 2 hari pakai ZZR .Terima kasih MANROTI yg telah knlkn pada den group ZZRianz ni. Masa tu den dgn selamba tepon manroti tanya kat mana selalunya org hantar zzr repair masa tu manroti ckp kat rawang ada satu kedai geng2 zzrianz ni anto moto..mmg bagus dukun tu dia ckp pada den.Kebetulan mmg den duk rawang mmg cantik sgt la.Den dapat no tel manroti pun dlm iklan mudah time tu manroti iklan kn moto zzr dia kat mudah. Start pada tu den terus jatuh hati dgn ZZRIANZ. Terima kasih semua.. flower flower flower

p/S : Maaf jika den tersalah tempat luah kn semua ni.. Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by ziex69 on Thu 19 Aug - 21:46

ManCal@PD....

tahniah dapat jual moto & upgred 4 dapor gas

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by adambikers on Sat 21 Aug - 23:00

ManCAL wrote:
jimf wrote:tahniah mancal...
bilo nengok lik senario ni.. syukur kita dapat kenalan2 kat zzrianz ni...
dlm tak pernah jumpa, tetiba jmpa masa ride terus jadi deal angkat moto..
dlm simpan lama2 dlm cermin, jumpa kwn terus terbuka hati nk letgo..
dlm pening2 org baru cari moto, terus dpt rekomen moto "menten"..
dlm kuar duit tp puashati dpt moto 4 dapo, ada gak geng tumpang rezeki..
dlm senyum dpt duit jual moto, ada gak senyum tumpang rezeki...

hehehe....apa2 pun semua ni rahmat Allah utk kita yg sudi kawan berjemaah dan ikhlas dlm persahabatan...

wassallam

Iye lar..terharu den..dgn stetment tue..mmg ada sintimental value geng2 ZZRianz ni..bertuah den dpt berkenalan dgn korang semua..seronak rasenye..Teringat den org pertama yg mula2 bagitahu den ttng Group ZZRianz. Masa tu den baru je 2 hari pakai ZZR .Terima kasih MANROTI yg telah knlkn pada den group ZZRianz ni. Masa tu den dgn selamba tepon manroti tanya kat mana selalunya org hantar zzr repair masa tu manroti ckp kat rawang ada satu kedai geng2 zzrianz ni anto moto..mmg bagus dukun tu dia ckp pada den.Kebetulan mmg den duk rawang mmg cantik sgt la.Den dapat no tel manroti pun dlm iklan mudah time tu manroti iklan kn moto zzr dia kat mudah. Start pada tu den terus jatuh hati dgn ZZRIANZ. Terima kasih semua.. flower flower flower

p/S : Maaf jika den tersalah tempat luah kn semua ni.. Laughing

laaa.. dah jadi gay la plak lepas hapgred nie.. Sad

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by ManCaL on Sun 22 Aug - 13:51

LOCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK moto dh jual

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZZR 250 Black Monster

Post by Sponsored content Today at 18:51


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum