Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Thu 5 Aug - 15:07

syd wrote:
UnoS wrote:JIMF jom beli GS kaler kuning mcm dlm siggy ko... hujung minggu ni naza bike PJ ade buat promosi moto tahun 2007 & 2008 unregister.. special diskaun

agak2 donpement 250/= leh terima tak? Very Happy

takkan 250/= aje... hasil jualan DVD terlampau ket trganu (episod 1 - adingan nyorok belkang katil) kan berjuta2 dapat.... Razz


Last edited by jimf on Thu 5 Aug - 15:08; edited 1 time in total

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 15:07

arip kata kat opis dia internet down lah!!
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 15:10

kamalia wrote:arip kata kat opis dia internet down lah!!

patut lah dia senyap jer...

ok..kita cool down semula...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by ariff908 on Thu 5 Aug - 15:11

tak pandai la nak cut n paste dari posting pawar slide yg lama ..
sengaja ke tak sengaja, lupa plak....pawa slide la satu kali!!!!
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 15:12

ariff908 wrote:tak pandai la nak cut n paste dari posting pawar slide yg lama ..
sengaja ke tak sengaja, lupa plak....pawa slide la satu kali!!!!

ah siyallah tembak team sendiri..!!! lol!
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Thu 5 Aug - 15:13

ariff908 wrote:tak pandai la nak cut n paste dari posting pawar slide yg lama ..
sengaja ke tak sengaja, lupa plak....pawa slide la satu kali!!!!

Arip...BP ko dah turun?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by ariff908 on Thu 5 Aug - 15:15

jimf wrote:
WOIII PEDULI APA AKU..
TAU LAA AKU PUNYA BUKAN MOTO JERMANG..
TAU LAA MOTO AKU REPUT....MURAH AJEE..
TAPI AKU BELI PAKAI DUIT AKU ...DUIT TITIK PELUH AKU...
SUKATI AKU LAAAAAA NK PARKING SEBELAH MOTO HUTANG KO TU...!!!!!

[

ni moto ZZR250 yg bole taruk roket celah kangkang tu ka?
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by ariff908 on Thu 5 Aug - 15:16

jimf wrote:
ariff908 wrote:tak pandai la nak cut n paste dari posting pawar slide yg lama ..
sengaja ke tak sengaja, lupa plak....pawa slide la satu kali!!!!

Arip...BP ko dah turun?

dah ..120/80 Alhamdulillah...(terharu siot!!)
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 15:16

jimf wrote:
ariff908 wrote:tak pandai la nak cut n paste dari posting pawar slide yg lama ..
sengaja ke tak sengaja, lupa plak....pawa slide la satu kali!!!!

Arip...BP ko dah turun?

ek el leh...ride pi Batu Pahat (BP) tak up dlm porem pun !!!..nyampesshh...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 15:17

ariff908 wrote:
jimf wrote:
WOIII PEDULI APA AKU..
TAU LAA AKU PUNYA BUKAN MOTO JERMANG..
TAU LAA MOTO AKU REPUT....MURAH AJEE..
TAPI AKU BELI PAKAI DUIT AKU ...DUIT TITIK PELUH AKU...
SUKATI AKU LAAAAAA NK PARKING SEBELAH MOTO HUTANG KO TU...!!!!!

[

ni moto ZZR250 yg bole taruk roket celah kangkang tu ka?

WOW!!!!...besarnya kangkangan korang...(terharu aku..)
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by Amm on Thu 5 Aug - 15:20

mat zzr wrote:woittttt........ kamaleko...apa apa hal nanti masa ride kalau motor aku breakdown...aku tumpang moto kau....

Bang, mulut tu kaber la ckit...he..he....nanti langkawi, jauh tu...
avatar
Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 15:22

Amm AA wrote:
mat zzr wrote:woittttt........ kamaleko...apa apa hal nanti masa ride kalau motor aku breakdown...aku tumpang moto kau....

Bang, mulut tu kaber la ckit...he..he....nanti langkawi, jauh tu...

pasal jauh lah aku dah booking moto ostricsh...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by syd on Thu 5 Aug - 15:24

jimf wrote:
syd wrote:
UnoS wrote:JIMF jom beli GS kaler kuning mcm dlm siggy ko... hujung minggu ni naza bike PJ ade buat promosi moto tahun 2007 & 2008 unregister.. special diskaun

agak2 donpement 250/= leh terima tak? Very Happy

takkan 250/= aje... hasil jualan DVD terlampau ket trganu (episod 1 - adingan nyorok belkang katil) kan berjuta2 dapat.... Razz

tak pulang modalla bang jimf...bih sewa cameraman pro termasuk kru2 n junior kru dah dekat 500k total..sewa vcam size pen lagi, gitar pelbagai guna, prop dll dekat sejuta......alih2 pelakon dapat 250 jer sorang...uhuk. susah cari makan kat mesia ni..gi hatyai la pulak..
(dahh mulaaa daahhh merepek hamba...mintak maaf yer)
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 35
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 15:26

Apai wrote:Salam Sumer! [You must be registered and logged in to see this image.]

hi ..!!
klu tak faham, nanti aku xplain masa TTS ya.
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Thu 5 Aug - 15:27

ariff908 wrote:dah ..120/80 Alhamdulillah...(terharu siot!!)

Berjaya gak teknik mencoceng yang aku cadangkan ari tu... What a Face What a Face
lepas ni leh try teknik si luncai terjun dgn labu2nya yee..

terharu gak ni...


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Thu 5 Aug - 15:30

syd wrote:tak pulang modalla bang jimf...bih sewa cameraman pro termasuk kru2 n junior kru dah dekat 500k total..sewa vcam size pen lagi, gitar pelbagai guna, prop dll dekat sejuta......alih2 pelakon dapat 250 jer sorang...uhuk. susah cari makan kat mesia ni..gi hatyai la pulak..
(dahh mulaaa daahhh merepek hamba...mintak maaf yer)

pasal harta dunia yg sementara ni kita jangan la concern sgt...Allah bagi pinjam je.cukup time dia amik la balik.
~ Tuan Yg Arip ~.

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by syd on Thu 5 Aug - 15:38

jimf wrote:
syd wrote:tak pulang modalla bang jimf...bih sewa cameraman pro termasuk kru2 n junior kru dah dekat 500k total..sewa vcam size pen lagi, gitar pelbagai guna, prop dll dekat sejuta......alih2 pelakon dapat 250 jer sorang...uhuk. susah cari makan kat mesia ni..gi hatyai la pulak..
(dahh mulaaa daahhh merepek hamba...mintak maaf yer)

pasal harta dunia yg sementara ni kita jangan la concern sgt...Allah bagi pinjam je.cukup time dia amik la balik.
~ Tuan Yg Arip ~.

[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Baik Bang Jimf
(duit komisyen jgn lupa kongsi2 kat TTS nanti)
ada TTS ke minggu ni? tempat biasa ke?
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 35
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 15:42

sapa sapa yg tak paham..boleh turun TTS...nanti kamalia xplain...sekian.
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by ariff908 on Thu 5 Aug - 15:45

jimf wrote:
ariff908 wrote:dah ..120/80 Alhamdulillah...(terharu siot!!)

Berjaya gak teknik mencoceng yang aku cadangkan ari tu... What a Face What a Face
lepas ni leh try teknik si luncai terjun dgn labu2nya yee..

terharu gak ni...


Cuba tanya ibrahim pendik (bukan ajis)....baling dadu bole bukak dua kali je.....
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 15:46

dah .. dah .. dah.. !!!
pi buat kerja... tak larat dah nak layan korang nih.

Razz
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by syd on Thu 5 Aug - 15:49

kamalia wrote:dah .. dah .. dah.. !!!
pi buat kerja... tak larat dah nak layan korang nih.

Razz

Off laa ari ni..budak2 sumer dah tergolek tdo......Che Kam dah syuh..syuh pulakk..umm..gi mengait laa jap..
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 35
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 15:50

syd wrote:
kamalia wrote:dah .. dah .. dah.. !!!
pi buat kerja... tak larat dah nak layan korang nih.

Razz

Off laa ari ni..budak2 sumer dah tergolek tdo......Che Kam dah syuh..syuh pulakk..umm..gi mengait laa jap..

mengait pakai mesin ke pakai tangan je?
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by syd on Thu 5 Aug - 15:53

mengait=Knitting..ala cam nenek2 omputih slalu buat baju panas utk cucu dia tu.

ada ke mengait pakai mesin che kam...tu sulam kot hehe
avatar
syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 35
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 15:53

aku baru surf naza website...mmg murah lah motor dia jual..motor drop harga 25%...aku mmg berkenan dgn naza cruise 650...RM21K saja...sama dgn rege zzr500 aku yg umor 16 thn...

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by ariff908 on Thu 5 Aug - 15:56

mat zzr wrote:sapa sapa yg tak paham..boleh turun TTS...nanti kamalia xplain...sekian.

ni qoute kat bikerz magazine jilid brapa nih?
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum