Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 14:39

woittttt........ kamaleko...apa apa hal nanti masa ride kalau motor aku breakdown...aku tumpang moto kau....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 14:40

mat zzr wrote:
tak pe,
ajis boleh bagi tutorial masa kat TTS nanti.

aku marah2 sayang je kat ko. ko jgn terasa plak.
ko sayang aku tak???

sapa sayang ko?.. scratch

PS; agak agaknya JimF lock ke?

dia tak lock la man,
dia soh bayar duit tset je..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 14:41

mat zzr wrote:woittttt........ kamaleko...apa apa hal nanti masa ride kalau motor aku breakdown...aku tumpang moto kau....

[You must be registered and logged in to see this image.]
klu bab ni ko mmg kalah man ..


kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by adambikers on Thu 5 Aug - 14:42

kamalia wrote:
UnoS wrote:kalu jermang... BMWmotoorad lah... sama ngan bos aku... org jermang gak...

pakai GS syok gak tu.... tak sakit bontot mcm er6

yeaa...!!
unos mmg IQ tinggi. cepat tangkap!
rezman nagn jimf ni tak paham2.

takkan nak kena cakap bahasa tamil kot ngan redzman ngan jimf baru paham..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 14:44

kamalia wrote:
mat zzr wrote:woittttt........ kamaleko...apa apa hal nanti masa ride kalau motor aku breakdown...aku tumpang moto kau....

[You must be registered and logged in to see this image.]
klu bab ni ko mmg kalah man ..


apa boleh buat...aku insan yg lemah...cukuplah sekali saja...lain kali aku naik teksi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 14:45

easy boy.. easy boy..!!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 14:45

adambikers wrote:
kamalia wrote:
UnoS wrote:kalu jermang... BMWmotoorad lah... sama ngan bos aku... org jermang gak...

pakai GS syok gak tu.... tak sakit bontot mcm er6

yeaa...!!
unos mmg IQ tinggi. cepat tangkap!
rezman nagn jimf ni tak paham2.

takkan nak kena cakap bahasa tamil kot ngan redzman ngan jimf baru paham..

kamal cakap yg dia dah suruh ajis ajar aku dgn jimF bahasa tamil...sekian.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 14:46

kamalia wrote:easy boy.. easy boy..!!!

adam...kamalia panggil kau boboi....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Thu 5 Aug - 14:47

kamalia wrote:
UnoS wrote:kalu jermang... BMWmotoorad lah... sama ngan bos aku... org jermang gak...

pakai GS syok gak tu.... tak sakit bontot mcm er6

yeaa...!!
unos mmg IQ tinggi. cepat tangkap!
rezman nagn jimf ni tak paham2.

WOIII PEDULI APA AKU..
TAU LAA AKU PUNYA BUKAN MOTO JERMANG..
TAU LAA MOTO AKU REPUT....MURAH AJEE..
TAPI AKU BELI PAKAI DUIT AKU ...DUIT TITIK PELUH AKU...
SUKATI AKU LAAAAAA NK PARKING SEBELAH MOTO HUTANG KO TU...!!!!!

aduss...mati laa aku kena bann dgn adam ni...


Last edited by jimf on Thu 5 Aug - 14:50; edited 1 time in total

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by Raziskov on Thu 5 Aug - 14:49

Bagi yg betul2 nak belajar bahasa Tamil..sila dgr baik2 video clip ni..banyak membantu saya masa saya kat Bombay dulu...Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 14:50

jimf wrote:
kamalia wrote:
UnoS wrote:kalu jermang... BMWmotoorad lah... sama ngan bos aku... org jermang gak...

pakai GS syok gak tu.... tak sakit bontot mcm er6

yeaa...!!
unos mmg IQ tinggi. cepat tangkap!
rezman nagn jimf ni tak paham2.

WOIII PEDULI APA AKU..
TAU LAA AKU PUNYA BUKAN MOTO JERMANG..
TAU LAA MOTO AKU REPUT....MURAH AJEE..
TAPI AKU BELI PAKAI DUIT AKU ...DUIT TITIK PELUH AKU...
SUKATI AKU LAAAAAA NK PARKING SEBELAH MOTO HUTANG KO TU...!!!!!

WOW...MAIN KASAR NAMPAK...jgn lah menyakiti..kalau tak mau disakiti...jgn lah disakiti...nanti sakit gigi...(aku taram je ni)

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by UnoS on Thu 5 Aug - 14:51

JIMF jom beli GS kaler kuning mcm dlm siggy ko... hujung minggu ni naza bike PJ ade buat promosi moto tahun 2007 & 2008 unregister.. special diskaun

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 14:52

Razz

dah la woi,
pecah perut ni..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Thu 5 Aug - 14:52

salam petang...
MINTA PERHATIAN: PEMGUMUMAN...

Sapa2 yg belum bayor tshert kopok lekor sila buat pembayaran dgn segera...

harap maklong... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 14:53

UnoS wrote:JIMF jom beli GS kaler kuning mcm dlm siggy ko... hujung minggu ni naza bike PJ ade buat promosi moto tahun 2007 & 2008 unregister.. special diskaun

GS F800 ada tak nos?
berapa open price? mana nak dpt info ni..?

(saja layan unos nak divert topic)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by UnoS on Thu 5 Aug - 14:55

F800GS sedang2 elok jer tu.... tak berat sgt... tak ringan sgt.... kalau pakai F1X00GS... mak datuk berat nye...

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 14:57

Raziskov wrote:Bagi yg betul2 nak belajar bahasa Tamil..sila dgr baik2 video clip ni..banyak membantu saya masa saya kat Bombay dulu...Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

aduss...mmg kelakar..sampai ciken berger MacD terkeluar balik masa kau makan lunch tadi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by UnoS on Thu 5 Aug - 14:57

Naza Bikers Dream Open Day @ 6th - 8th August 2010.

In conjunction with Merdeka Raya Celebration, Naza Bikers Dream Offer Best Deal Bargain Price for 08/07 model superbikes while stocks last. Free test ride for special edition bikes @ Naza Dream Bikers Petaling Jaya. TQ

Contact Person : Mr Zamri 019 237 0997.


Dekat jer ni dgn tempat AMJAL tu... gi ler servey.. dah banyak motor dok bawah khemah... jgn melepas...


Last edited by UnoS on Thu 5 Aug - 15:00; edited 1 time in total

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by adambikers on Thu 5 Aug - 14:57

salam semua..

Sekadar renungan untuk semua...

Alquran; Surah An Nisaa'; Ayat 36

Sembahlah Allah dan janganlah kamu mempersekutukan-Nya dengan sesuatu pun. Dan berbuat baiklah kepada dua orang ibu-bapa, karib-kerabat, anak-anak yatim, orang-orang miskin, tetangga yang dekat dan tetangga yang jauh, teman sejawat, ibnu sabil dan hamba sahayamu. Sesungguhnya Allah tidak menyukai orang-orang yang sombong dan membangga-banggakan diri,


Alquran; Surah An Nisaa'; Ayat 86

Apabila kamu dihormati dengan suatu penghormatan, maka balaslah penghormatan itu dengan yang lebih baik, atau balaslah (dengan yang serupa). Sesungguhnya Allah memperhitungkan segala sesuatu.

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 14:58

jimf wrote:salam petang...
MINTA PERHATIAN: PEMGUMUMAN...

Sapa2 yg belum bayor tshert kopok lekor sila buat pembayaran dgn segera...

harap maklong... Very Happy

adam,
simpan kunci elok. jap lagi jimf nak lock ni

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by jimf on Thu 5 Aug - 14:58

UnoS wrote:F800GS sedang2 elok jer tu.... tak berat sgt... tak ringan sgt.... kalau pakai F1X00GS... mak datuk berat nye...

pasal harta dunia yg sementara ni kita nak gaduh2 wat apa?Allah bagi pinjam je.cukup time dia amik la balik.
~ Tuan Yg Arip ~

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by mat zzr on Thu 5 Aug - 15:01

jimf wrote:
UnoS wrote:F800GS sedang2 elok jer tu.... tak berat sgt... tak ringan sgt.... kalau pakai F1X00GS... mak datuk berat nye...

pasal harta dunia yg sementara ni kita nak gaduh2 wat apa?Allah bagi pinjam je.cukup time dia amik la balik.
~ Tuan Yg Arip ~

hebat sangat ke nak sound org ni..org tu hebat ke?..hebat lagi sound system kat rumah aku..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by Apai on Thu 5 Aug - 15:03

Salam Sumer! [You must be registered and logged in to see this image.]

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by syd on Thu 5 Aug - 15:03

UnoS wrote:JIMF jom beli GS kaler kuning mcm dlm siggy ko... hujung minggu ni naza bike PJ ade buat promosi moto tahun 2007 & 2008 unregister.. special diskaun

agak2 donpement 250/= leh terima tak? Very Happy

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by syd on Thu 5 Aug - 15:07

adambikers wrote:salam semua..

Sekadar renungan untuk semua...

Alquran; Surah An Nisaa'; Ayat 36

Sembahlah Allah dan janganlah kamu mempersekutukan-Nya dengan sesuatu pun. Dan berbuat baiklah kepada dua orang ibu-bapa, karib-kerabat, anak-anak yatim, orang-orang miskin, tetangga yang dekat dan tetangga yang jauh, teman sejawat, ibnu sabil dan hamba sahayamu. Sesungguhnya Allah tidak menyukai orang-orang yang sombong dan membangga-banggakan diri,


Alquran; Surah An Nisaa'; Ayat 86

Apabila kamu dihormati dengan suatu penghormatan, maka balaslah penghormatan itu dengan yang lebih baik, atau balaslah (dengan yang serupa). Sesungguhnya Allah memperhitungkan segala sesuatu.

Bila budak skola pondok dah mula bukak buku.......
InsyaAllah semoga persahabatan kita sentiasa diberkati olehNya. Saling maaf memaafi sesama makhluk, serta insaf menginsafi antara kita..
Jom serbu NAZA!

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 38: Bulan Puasa dah dekat ni woiiii...

Post by Sponsored content Today at 4:22


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum