[WTS] ACER AS 4741G

View previous topic View next topic Go down

[WTS] ACER AS 4741G

Post by rasco on Sun 25 Jul - 19:28

Bersempena pembukaan kedai komputer, khas buat kenalan aku nak jual harga luar biase murah. PC Fair pun takkan brani letak harga ni. Apetah lagi lowyat.

Model: ACER AS4741G (5452G50MN)
Processor: i5-450M (latest)
Ram: 2GB DDR3 (Upgrade ke 4GB tambah RM155 sahaja)
Graphic Card: nVidia GeForce 310M (512MB DDR3)
Hdd: 500GB
OS: Win 7 Home Premiun (64bit)
Lain-lain: DVD-Super Multi Double Layer + Card Reader + Blutut + Wifi + 1.3MP Webcam
Support: 1 year Int-Traveller Warranty
Screen: 14.1" Acer CineCrystal


Harga: RM 2249.00

Cara nak order? Senang jer.
Call / SMS aku : kosong satu enam - enam enam tiga - dua lima kosong lima
atau email ke: shamil [di] cms dot org dot my

Sementara stok masih ada. Price may change without prior notice.


Last edited by rasco on Sun 25 Jul - 19:51; edited 1 time in total

rasco

Posts : 12
Join date : 06/04/2010
Age : 33
Location : shah alam

View user profile http://www.cms.org.my

Back to top Go down

Re: [WTS] ACER AS 4741G

Post by rasco on Sun 25 Jul - 19:33

oh ya. harga ni TAKKAN dapat kalau walk-in kedai.
amik kat kedai bleh.

Alamat kedai adalah seperti berikut:
CMS Shoppe
Lot 4-28F,
Tingkat 4,
Plaza Alam Sentral

p/s: aku biase ade ujung minggu jer. kalau ari biase awek2 cun comel yang jage. so.. kalau nk singgah, singgah ujung minggu ar.

rasco

Posts : 12
Join date : 06/04/2010
Age : 33
Location : shah alam

View user profile http://www.cms.org.my

Back to top Go down

Re: [WTS] ACER AS 4741G

Post by xxx on Mon 26 Jul - 3:29

rasco...ada keje kosong lagi x??
klu ada aku nak aply keje kat tmpt ko lah...
bule ke??

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: [WTS] ACER AS 4741G

Post by Sponsored content Today at 14:02


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum