Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by gilababan on Thu 29 Jul - 6:49

Salam pagi Malaysia.........................................

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by Amm on Thu 29 Jul - 8:59

Salam sumer.....
Eh...Dah nak malam jumaat ye.

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by mat zzr on Thu 29 Jul - 9:19

salam semua...

countdown lagi 29 39 jam to ganu ride...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by jimf on Thu 29 Jul - 9:59

mat zzr wrote:salam semua...

countdown lagi 29 39 jam to ganu ride...

salam pagi....
oncik matzzr... ado ride poi tganu ko?
bila tu? sila bagi detail...

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by kamalia on Thu 29 Jul - 10:17

ait,
sompek ko eden nak upgrade sebolom ride ganu nih.. scratch

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by ariff908 on Thu 29 Jul - 10:19

kamalia wrote:ait,
sompek ko eden nak upgrade sebolom ride ganu nih.. scratch

tahniah kamal sbb hupgred...boli ST ko GTR?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by hi-wayMAN on Thu 29 Jul - 10:20

salang pagi nok jenjalang bukit bintang anto PC bengong...
maghi le joing kawang.... Twisted Evil

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by mat zzr on Thu 29 Jul - 10:30

jimf wrote:
mat zzr wrote:salam semua...

countdown lagi 29 39 jam to ganu ride...

salam pagi....
oncik matzzr... ado ride poi tganu ko?
bila tu? sila bagi detail...

wassallam

mungkin ada ride ganu sebab dah ramai org cakap loghat terengganu kat porem ni...
kalau ada ride ke indon mereka pun akan cakap indon...begitu lah juga jka ada ride ke siam...nescaya mereka akan berbahasa siam juga adanya....

sekian lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by kamalia on Thu 29 Jul - 10:30

ariff908 wrote:
kamalia wrote:ait,
sompek ko eden nak upgrade sebolom ride ganu nih.. scratch

tahniah kamal sbb hupgred...boli ST ko GTR?

upgrade ignition key je..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by ariff908 on Thu 29 Jul - 10:32

kamalia wrote:
ariff908 wrote:
kamalia wrote:ait,
sompek ko eden nak upgrade sebolom ride ganu nih.. scratch

tahniah kamal sbb hupgred...boli ST ko GTR?

upgrade ignition key je..

pas ni pakai titanium plak cik kam

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by mat zzr on Thu 29 Jul - 10:32

ariff908 wrote:
kamalia wrote:ait,
sompek ko eden nak upgrade sebolom ride ganu nih.. scratch

tahniah kamal sbb hupgred...boli ST ko GTR?

tahniah ariff pasal dah upgred GTR1400..

tahniah kamal sebab dah upgred ST1100...

kayooo sungguh demo...(sleng kelate atau tganu ni aaa?)

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by jimf on Thu 29 Jul - 10:35

mat zzr wrote:

tahniah ariff pasal dah upgred GTR1400..

tahniah kamal sebab dah upgred ST1100...

tahniah amm dgn unos sebab dah upgrade saddle bag

kayooo sungguh demo...(sleng kelate atau tganu ni aaa?)

sib baik den lum upgrade lai... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by ariff908 on Thu 29 Jul - 10:42

mat zzr wrote:
ariff908 wrote:
kamalia wrote:ait,
sompek ko eden nak upgrade sebolom ride ganu nih.. scratch

tahniah kamal sbb hupgred...boli ST ko GTR?

tahniah ariff pasal dah upgred GTR1400..

tahniah kamal sebab dah upgred ST1100...

kayooo sungguh demo...(sleng kelate atau tganu ni aaa?)

niat dihati mmg nak hupgred tp apakan daya..kaki tak sampai...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by mat zzr on Thu 29 Jul - 10:49

jimf wrote:
mat zzr wrote:

tahniah ariff pasal dah upgred GTR1400..

tahniah kamal sebab dah upgred ST1100...

tahniah amm dgn unos sebab dah upgrade saddle bag

kayooo sungguh demo...(sleng kelate atau tganu ni aaa?)

sib baik den upgrade ... Very Happy

tahniah JimF sebab dah upgred GPZ550 empat dapo...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by jimf on Thu 29 Jul - 10:53

mat zzr wrote:tahniah JimF sebab dah upgred GPZ550 empat dapo...

yo laaaa yo laaa... tau laa ekau pun nak meraso upgrade jugak...haaa hambikkk..

tahniah matzzr sebab dah ugrade petrol Ron97.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by mat zzr on Thu 29 Jul - 10:57

JimF...soalan seyes ni...

kau kompom bawak pam tayar ke..?...kalau kau bawak aku tak bawak lah pasal aku dah fobia dgn kes tayar bocor masa ride tlk batik...

aku bawak cabel trotel vespa..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by kamalia on Thu 29 Jul - 11:09

alamak,
ptg ni ada amjal la pulak.
ada member nak nengok ER6N.
mintak tolong pakar bedah dtg tengok sekali.
offer roti canai order satu dapat satu

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by jimf on Thu 29 Jul - 11:29

mat zzr wrote:JimF...soalan seyes ni...

kau kompom bawak pam tayar ke..?...kalau kau bawak aku tak bawak lah pasal aku dah fobia dgn kes tayar bocor masa ride tlk batik...

aku bawak cabel trotel vespa..

salam...aku cuba jawab se serious yg bole..
pasal pam tayar tu... aku mmg ada.. pam tayar beskal anak aku ..(gilerrr ahh tahan nk gelak ni)..
pam tangan, bukan pam kaki..very good quality punya. Aku akan bawa dari umah ke DE, ikat kat belkang aku mcm ninja turtle (hahahah...aku masih cuba serius ni...).. smpi DE, aku letak laa kt ejora.
Kalu aku bawa camtu terus gi trganu, nti inspektor udara baban saman aku lak..
lagi pun, ia akan menambah beratkan moto aku, mengurangkan top speed moto den...senang pulak arip nk kitai aku nti...

cable trotel tu ko bawa laa.. rasanya YG pun ada dulu.. dulllluuu aku bagi dia.. ntah ada lagi ke tak.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by jimf on Thu 29 Jul - 12:23

sapa laaa pulak lock porum ni....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by ariff908 on Thu 29 Jul - 12:33

jimf wrote:sapa laaa pulak lock porum ni....

eh..ko ade kat kl lagi jim?kitaorg dah sampai kuala terengganu dah ni tgh lunch mkn nasi kerabu cicah budu....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by fie on Thu 29 Jul - 12:38

salam....
meriah nye suasana nk p terengganu nie...
klu lah den dapat ikut...

sape yg nak beli er6 nie...
jeng,jeng,jeng....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by xxx on Thu 29 Jul - 12:42

salam smua...
pergh..internet bru jer sambung...
aritu x bayar..huhuhu
gian btul...

yg pegi ride tergganu ni rv kat DE dulu ke??
klu kat DE blh lah aku g bg farewell nant...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by jimf on Thu 29 Jul - 12:43

ariff908 wrote:
jimf wrote:sapa laaa pulak lock porum ni....

eh..ko ade kat kl lagi jim?kitaorg dah sampai kuala terengganu dah ni tgh lunch mkn nasi kerabu cicah budu....

YG... nengok laa.. ni laa nasib moto reput..
belum poi lai dah kono kutuk.. awal2 lai dah kono kitai..
kito baru start moto, diaorg dah smpi...
apo laaa nasib...

notakaki : YG, copek laa minum nira tu..awek tu dh standby nk urut...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by kamalia on Thu 29 Jul - 12:44

xxx wrote:
klu kat DE blh lah aku g bg farewell nant...
affraid
tak yah la farewell sangat... flag off je dah la..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by adambikers on Thu 29 Jul - 12:44

jimf wrote:
mat zzr wrote:JimF...soalan seyes ni...

kau kompom bawak pam tayar ke..?...kalau kau bawak aku tak bawak lah pasal aku dah fobia dgn kes tayar bocor masa ride tlk batik...

aku bawak cabel trotel vespa..

salam...aku cuba jawab se serious yg bole..
pasal pam tayar tu... aku mmg ada.. pam tayar beskal anak aku ..(gilerrr ahh tahan nk gelak ni)..
pam tangan, bukan pam kaki..very good quality punya. Aku akan bawa dari umah ke DE, ikat kat belkang aku mcm ninja turtle (hahahah...aku masih cuba serius ni...).. smpi DE, aku letak laa kt ejora.
Kalu aku bawa camtu terus gi trganu, nti inspektor udara baban saman aku lak..
lagi pun, ia akan menambah beratkan moto aku, mengurangkan top speed moto den...senang pulak arip nk kitai aku nti...

cable trotel tu ko bawa laa.. rasanya YG pun ada dulu.. dulllluuu aku bagi dia.. ntah ada lagi ke tak.... Very Happy

bang long jep punya dulu dah takde dalam misi resQ DAFi yg putus kabel throttle + clutch..

harap maklonggg

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 36: Kita tgk penyu telurrrrrr....:P

Post by Sponsored content Today at 14:00


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum