Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by kamalia on Sun 18 Jul - 12:34

apsal ko lock ni noza?
ging2 awana tak turun lagi ke ni?
mesti derang singgah mkn tgh hari kat motel desa.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by adambikers on Sun 18 Jul - 13:22

salam awana kawan2..
masak aku kena tapau kat karak ngan bebudak ni.. Mad

p/s: kudid, aku nampak aura kerajaan langit ko tu, rajin2 la bertanya + praktis Wink

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by Raziskov on Sun 18 Jul - 13:47

Ohaiyo,
ari ni aku masa pegi battle ngan sya..laju siot minah niii...seminggu dua lagi dapat la dia tapau adam...Very Happy
Masa balik pulak mcm ride sorang2 melihat keindahan alam sebab kena tinggal ngan bebudak ni..siap kena marah ngan Ali lagi sbb lambat sampai...Sad

xxx a.k.a King Porno jatuh tetiba kat exit bkt.Jelutong..nasib baik rider pakai semua alat2 keselamatan..motor masuk bwh pagar divider..tank kemek..side mirror patah/pecah,handle bengkok,footrace bengkok kedalam,brake lever patah hujung..yg lain2 calar balar termasuklah hati dan jiwa xxx..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by xxx on Sun 18 Jul - 14:03

Raziskov wrote:Ohaiyo,
ari ni aku masa pegi battle ngan sya..laju siot minah niii...seminggu dua lagi dapat la dia tapau adam...Very Happy
Masa balik pulak mcm ride sorang2 melihat keindahan alam sebab kena tinggal ngan bebudak ni..siap kena marah ngan Ali lagi sbb lambat sampai...Sad

xxx a.k.a King Porno jatuh tetiba kat exit bkt.Jelutong..nasib baik rider pakai semua alat2 keselamatan..motor masuk bwh pagar divider..tank kemek..side mirror patah/pecah,handle bengkok,footrace bengkok kedalam,brake lever patah hujung..yg lain2 calar balar termasuklah hati dan jiwa xxx..

sekian


hati and jiwa tu yg kelaka..hehehe...
nasib bek lah ada safety full...
xd lah pape...cuma mata sakit lah tgk moto abis..huhuhu

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by adambikers on Sun 18 Jul - 14:29

ko pegi la tuka tayar tu king porno..
tayar tu utk bawak makan angin je.. ko tu dah masuk dalam kerajaan langit.. cuma pangkat je takde lagi

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by adambikers on Sun 18 Jul - 14:34

semoga tak patah semangat utk berjuang lagi xxx..

juga untuk arif yg tergolek tadi.. sadis gak tgk dia tadi, siap sommersoult sekali.. nasib baik rider pakai full protection dan moto ada slider.. semoga arif dan z750 nyer tak patah semangat utk berjuang

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by kamalia on Sun 18 Jul - 14:49

semangat juang ni yg gua sapek gile nih.
klu aku yg berkenaan la.. mau pencen dibuatnya.

apa pun,
alhamdulillah semuanya selamat smpi ke destinasi masing.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by xxx on Sun 18 Jul - 14:55

adambikers wrote:ko pegi la tuka tayar tu king porno..
tayar tu utk bawak makan angin je.. ko tu dah masuk dalam kerajaan langit.. cuma pangkat je takde lagi

nak tukar lah pas ni..hehehe..jan risau tok guru..hamba akan menurut perintah tok guru..

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by xxx on Sun 18 Jul - 14:56

adambikers wrote:semoga tak patah semangat utk berjuang lagi xxx..

juga untuk arif yg tergolek tadi.. sadis gak tgk dia tadi, siap sommersoult sekali.. nasib baik rider pakai full protection dan moto ada slider.. semoga arif dan z750 nyer tak patah semangat utk berjuang

xd lah dam..
pas repair ni men pula klawang mggu depan..
hehehe...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by ariff908 on Sun 18 Jul - 15:59

adambikers wrote:semoga tak patah semangat utk berjuang lagi xxx..

juga untuk arif yg tergolek tadi.. sadis gak tgk dia tadi, siap sommersoult sekali.. nasib baik rider pakai full protection dan moto ada slider.. semoga arif dan z750 nyer tak patah semangat utk berjuang

aku nak amik tutorial ngan awek pakai z750 td la sbb dia bole kitai adam...Razz next week pencen...nasib baik tergolek dgn bergaya..

Crying or Very sad

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by jimf on Sun 18 Jul - 16:08

Get well soon pd yg tergolek.. Semua tu mengajar pengalaman utk jadi rider lebih tegar. Apa2 pun berhati2 sentiasa...jgn ikut perasaan..

Salam dari rider santai getar lutut...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by ali@kudid on Sun 18 Jul - 17:53

adambikers wrote:salam awana kawan2..
masak aku kena tapau kat karak ngan bebudak ni.. Mad

p/s: kudid, aku nampak aura kerajaan langit ko tu, rajin2 la bertanya + praktis Wink

adoi...ketaq lutut ni xilang lg tgk adam kneedown sblh r1 td, smpi r1 tu moral down trs stop tepi hgwy Very Happy

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by ali@kudid on Sun 18 Jul - 17:54

Raziskov wrote:Ohaiyo,
ari ni aku masa pegi battle ngan sya..laju siot minah niii...seminggu dua lagi dapat la dia tapau adam...Very Happy
Masa balik pulak mcm ride sorang2 melihat keindahan alam sebab kena tinggal ngan bebudak ni..siap kena marah ngan Ali lagi sbb lambat sampai...Sad

xxx a.k.a King Porno jatuh tetiba kat exit bkt.Jelutong..nasib baik rider pakai semua alat2 keselamatan..motor masuk bwh pagar divider..tank kemek..side mirror patah/pecah,handle bengkok,footrace bengkok kedalam,brake lever patah hujung..yg lain2 calar balar termasuklah hati dan jiwa xxx..

sekian

bang ajis, bkn kte trn same2 ke td??

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by xxx on Sun 18 Jul - 18:00

usin lempoyang wrote:
Raziskov wrote:Ohaiyo,
ari ni aku masa pegi battle ngan sya..laju siot minah niii...seminggu dua lagi dapat la dia tapau adam...Very Happy
Masa balik pulak mcm ride sorang2 melihat keindahan alam sebab kena tinggal ngan bebudak ni..siap kena marah ngan Ali lagi sbb lambat sampai...Sad

xxx a.k.a King Porno jatuh tetiba kat exit bkt.Jelutong..nasib baik rider pakai semua alat2 keselamatan..motor masuk bwh pagar divider..tank kemek..side mirror patah/pecah,handle bengkok,footrace bengkok kedalam,brake lever patah hujung..yg lain2 calar balar termasuklah hati dan jiwa xxx..

sekian

bang ajis, bkn kte trn same2 ke td??

mang sama2 ali..tapi pas ko trus ke klang..kitorg masuk exit to shah alam..kat situ jer jatuh...huhuhu

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by syd on Sun 18 Jul - 18:13

Raziskov wrote:Ohaiyo,
ari ni aku masa pegi battle ngan sya..laju siot minah niii...seminggu dua lagi dapat la dia tapau adam...Very Happy
Masa balik pulak mcm ride sorang2 melihat keindahan alam sebab kena tinggal ngan bebudak ni..siap kena marah ngan Ali lagi sbb lambat sampai...Sad

xxx a.k.a King Porno jatuh tetiba kat exit bkt.Jelutong..nasib baik rider pakai semua alat2 keselamatan..motor masuk bwh pagar divider..tank kemek..side mirror patah/pecah,handle bengkok,footrace bengkok kedalam,brake lever patah hujung..yg lain2 calar balar termasuklah hati dan jiwa xxx..

sekian

Saya dipitnah...Sya siap kena cucuk ngn apek c70 bwk guni sayur tadi tau...abg ajis n d gang dah dok kejar awek z750 helmet pink...
xxx..cemana boleh jatuh? Ciannya. Brek lever patah cm rupa clutch lever gk ke?..Nasib baik tak seriously injured.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by gilababan on Sun 18 Jul - 18:24

Salam,

Pabila Dewa n dewi lefer berbicara, aku terdiam...biarla aku mendiamkan diri bahana sindrom ketar lutut n segalanya.....

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by syd on Sun 18 Jul - 18:54

Belum sampai tahap Dewi le bang baban...Sya asyik kena sayur jer. apek bawak sayur pun, menyayur Sya.. [You must be registered and logged in to see this image.]

(Akhirnya Aku Berjaya Menawanmu Awana!!-walaupun disayur2kan)

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by gilababan on Sun 18 Jul - 19:04

syd wrote:Belum sampai tahap Dewi le bang baban...Sya asyik kena sayur jer. apek bawak sayur pun, menyayur Sya.. [You must be registered and logged in to see this image.]

(Akhirnya Aku Berjaya Menawanmu Awana!!-walaupun disayur2kan)

Ilekla adik sya, masa pg kukup ari tu xpai bwk baja berjaya membaja sume rider zzrianz... tu la sumer asik nak bergambau jer... (Bukti ada di youtube....)

(Owh, awana, den pun masih tak berjayo menawanmu.. ikhlas rider ketaq bontot)

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by xxx on Sun 18 Jul - 20:20

syd wrote:
Raziskov wrote:Ohaiyo,
ari ni aku masa pegi battle ngan sya..laju siot minah niii...seminggu dua lagi dapat la dia tapau adam...Very Happy
Masa balik pulak mcm ride sorang2 melihat keindahan alam sebab kena tinggal ngan bebudak ni..siap kena marah ngan Ali lagi sbb lambat sampai...Sad

xxx a.k.a King Porno jatuh tetiba kat exit bkt.Jelutong..nasib baik rider pakai semua alat2 keselamatan..motor masuk bwh pagar divider..tank kemek..side mirror patah/pecah,handle bengkok,footrace bengkok kedalam,brake lever patah hujung..yg lain2 calar balar termasuklah hati dan jiwa xxx..

sekian

Saya dipitnah...Sya siap kena cucuk ngn apek c70 bwk guni sayur tadi tau...abg ajis n d gang dah dok kejar awek z750 helmet pink...
xxx..cemana boleh jatuh? Ciannya. Brek lever patah cm rupa clutch lever gk ke?..Nasib baik tak seriously injured.

jalan basah lah..tayar blkg slide...time tu x ambk koner pun..bawak moto rilek jer(x mcm kat awana..hehehe)...ada gmbr moto kat fb..nant tgk lah..

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by don-zx2 on Sun 18 Jul - 22:27

xxx... GWS, yg penting ko selamattt.. Smile

don-zx2

Posts : 143
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by eddy 250 on Sun 18 Jul - 23:00

usin lempoyang wrote:
adambikers wrote:salam awana kawan2..
masak aku kena tapau kat karak ngan bebudak ni.. Mad

p/s: kudid, aku nampak aura kerajaan langit ko tu, rajin2 la bertanya + praktis Wink

adoi...ketaq lutut ni xilang lg tgk adam kneedown sblh r1 td, smpi r1 tu moral down trs stop tepi hgwy Very Happy


salam mlm sume!!!!
perghhh rugi oo aku x dpt tgk adam kneedown......

p/s..Don..mggu dpn kasi training lg...aku spai skrng payah btul nk kneedown

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by xxx on Sun 18 Jul - 23:30

don-zx2 wrote:xxx... GWS, yg penting ko selamattt.. Smile

rider slmt..fz kesian..huhuhu

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by xxx on Sun 18 Jul - 23:31

eddy 250 wrote:
usin lempoyang wrote:
adambikers wrote:salam awana kawan2..
masak aku kena tapau kat karak ngan bebudak ni.. Mad

p/s: kudid, aku nampak aura kerajaan langit ko tu, rajin2 la bertanya + praktis Wink

adoi...ketaq lutut ni xilang lg tgk adam kneedown sblh r1 td, smpi r1 tu moral down trs stop tepi hgwy Very Happy


salam mlm sume!!!!
perghhh rugi oo aku x dpt tgk adam kneedown......

p/s..Don..mggu dpn kasi training lg...aku spai skrng payah btul nk kneedown

mggu depan??klawang ker??tgk dulu mcmn moto..klu smpt siap blh lah join..hehehe

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by ariff908 on Mon 19 Jul - 0:01

syd wrote:Belum sampai tahap Dewi le bang baban...Sya asyik kena sayur jer. apek bawak sayur pun, menyayur Sya.. [You must be registered and logged in to see this image.]

(Akhirnya Aku Berjaya Menawanmu Awana!!-walaupun disayur2kan)

mmg bakal dewi awana la nih..ade bakat..pas ni geng bunga raya ade pesaing baru

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by adambikers on Mon 19 Jul - 1:08

tak leh tido la bila teringat kat arip sommersoult Laughing

arip, lu mmg tarrrrr baek!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 35: Bila nak bayar duit Ganu woiii..?

Post by Sponsored content Today at 4:27


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum