Final Welkap Fever

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by kamalia on Tue 13 Jul - 8:49

awestol wrote:salam cik kamalia......
motor malaysia,cuma exzos saja singapura........
model sama dengan aku dan YB jimf.

bila nak p siam...he he he

pi siam nampak nya lepas raya la..
AP dah abis buat pi Tengganu. moh la kita ke ganu abg awe..
i miss u so much lah! elephant

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by jimf on Tue 13 Jul - 9:51

awestol wrote:salam semua.....
kawan saya ada p tengok motor gpa500 tahun 1991 kat puncak alam kalu tak silap aku,warna merah hati.tuan motor nak jual 8k harga asal 11k. plet WCJ no tak ingat.kalu kawan2 kat sana kenal dan biasa p tengok motor tu, tolong bagi koman........motor dah lama tak jalan,kena test puspakom.tapi masa kawan aku p tengok tu motor start sekali je terus hidup.kawan aku ni baru nak main motor.motor dalam keadaan asal lagi kecuali exzos dah jadi satu.beli kat singapura dia kata harga 2k......kalau tau pasal motor ni silalah bagi tau...........terima kasih

salam

salam pagi awe and geng..
model pe tu awe.. ado ko kawa gpa? tapi tahun 1991 tu... lamoooo ekk..
member ekau tu betui ko nk angkat moto tu...dah kiro repuit tu...
ket sini kito layan motor gadang ajo.. Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by awestol on Tue 13 Jul - 10:47

kamalia wrote:
awestol wrote:salam cik kamalia......
motor malaysia,cuma exzos saja singapura........
model sama dengan aku dan YB jimf.

bila nak p siam...he he he

pi siam nampak nya lepas raya la..
AP dah abis buat pi Tengganu. moh la kita ke ganu abg awe..
i miss u so much lah! elephant

motor masuk wad.....dok tumggu masa operate.
aku rasa tengkok aku kembang bila tengok BELALAI gajah tu........
last skali majerin campur serbuk lada putih...hahahahah
bukan aku la....................

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by awestol on Tue 13 Jul - 10:54

jimf wrote:
awestol wrote:salam semua.....
kawan saya ada p tengok motor gpa500 tahun 1991 kat puncak alam kalu tak silap aku,warna merah hati.tuan motor nak jual 8k harga asal 11k. plet WCJ no tak ingat.kalu kawan2 kat sana kenal dan biasa p tengok motor tu, tolong bagi koman........motor dah lama tak jalan,kena test puspakom.tapi masa kawan aku p tengok tu motor start sekali je terus hidup.kawan aku ni baru nak main motor.motor dalam keadaan asal lagi kecuali exzos dah jadi satu.beli kat singapura dia kata harga 2k......kalau tau pasal motor ni silalah bagi tau...........terima kasih

salam

salam pagi awe and geng..
model pe tu awe.. ado ko kawa gpa? tapi tahun 1991 tu... lamoooo ekk..
member ekau tu betui ko nk angkat moto tu...dah kiro repuit tu...
ket sini kito layan motor gadang ajo.. Razz

salam yb jimf....bertambah sihat la ye.....boleh tambah lagi tu??????????
ada apa model tu.....saja abang jimf tak perasan ni
cinta pandang pertama kata kawan aku tu.....tak kisah la motor lama......
macam kata yb dulu,layan mana yang ada je...........
biarlah si luncai terjun dengan labunya.......
Very Happy

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by Raziskov on Tue 13 Jul - 11:23

Ade sesapa yg ade no tipon Anip a.k.a Vigo a.k.a Bigo..
nak suruh kompomkan penyertaan ke Ganu ni..
pasal ade dgr2 khabar angin cakap kalau gerak malam dia tak dapat ikut...
silo bantu...

Hai Pesang...lamo tak nampak?...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by kamalia on Tue 13 Jul - 11:36

bigo tak kompom poi ko?
atau kompom tak poi?

ari tu, jumpo kawan CB4 dio kek cyberjayo.
kato nak joing jugak

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by jimf on Tue 13 Jul - 11:39

awestol wrote:salam yb jimf....bertambah sihat la ye.....boleh tambah lagi tu??????????
ada apa model tu.....saja abang jimf tak perasan ni
cinta pandang pertama kata kawan aku tu.....tak kisah la motor lama......
macam kata yb dulu,layan mana yang ada je...........
biarlah si luncai terjun dengan labunya.......
Very Happy

salam awe... so camne? jadi ke kawan tu angkat moto tu?
kalu leh start, rasanya ok kot.. shah alam area mana? mungkin adam ke ajis tau kot...
cuma letih nak kena gi puspakom.. tp kalu xnak pun leh cuba usahakan tu...

kawan tu duk mana? kalu duk kl leh laa join zzrianz lepas ni... ado gak darknight tu kawan... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by Chef Bob on Tue 13 Jul - 11:42

hari ni chef eksiden di kajang masa nak buat u turn.... luka lutut ngan siku... malang betulah..... Sad

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by ariff908 on Tue 13 Jul - 11:46

jimf wrote:
awestol wrote:salam yb jimf....bertambah sihat la ye.....boleh tambah lagi tu??????????
ada apa model tu.....saja abang jimf tak perasan ni
cinta pandang pertama kata kawan aku tu.....tak kisah la motor lama......
macam kata yb dulu,layan mana yang ada je...........
biarlah si luncai terjun dengan labunya.......
Very Happy

salam awe... so camne? jadi ke kawan tu angkat moto tu?
kalu leh start, rasanya ok kot.. shah alam area mana? mungkin adam ke ajis tau kot...
cuma letih nak kena gi puspakom.. tp kalu xnak pun leh cuba usahakan tu...

kawan tu duk mana? kalu duk kl leh laa join zzrianz lepas ni... ado gak darknight tu kawan... Razz

kompom den jd 1% jo

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by jimf on Tue 13 Jul - 11:49

ChefBob_DrBig wrote:hari ni chef eksiden di kajang masa nak buat u turn.... luka lutut ngan siku... malang betulah..... Sad

chef...u turn ket mano tu? tongah buek po? boli nasi lomak ko...hari ni mc ko?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by Raziskov on Tue 13 Jul - 12:03

Sebolom den terlupo...

SELAMAT HARI KEJADIAN PADO PutraRiders a.k.a Ikhwan..
Mogo2 dipanjangkan dan dimurahkan..
terimo lah lagu ni..dalam bahaso melayu dio..hepi besday...Very Happy

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian


Last edited by Raziskov on Tue 13 Jul - 12:15; edited 1 time in total

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by Pesang on Tue 13 Jul - 12:12

Salam sume,
Lama dah menyepikan diri. Basicnya aku ni sihat je. Baru start keje baru. So adalah modal sket kalau ak jenjalan lain kali.

ok...salam perkenalan kembali....

Pesang

Posts : 26
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by Pesang on Tue 13 Jul - 12:13

motor dah 4 malam tido kat opis...tak leh nak hidup...tgh tunggu bateri baru...

Pesang

Posts : 26
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by kamalia on Tue 13 Jul - 12:19

jimf wrote:
ChefBob_DrBig wrote:hari ni chef eksiden di kajang masa nak buat u turn.... luka lutut ngan siku... malang betulah..... Sad

chef...u turn ket mano tu? tongah buek po? boli nasi lomak ko...hari ni mc ko?

ni standard sya eksiden je ni..
GWS bro .. !!

(GS pun sodap!)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by farislan on Tue 13 Jul - 12:30

ChefBob_DrBig wrote:hari ni chef eksiden di kajang masa nak buat u turn.... luka lutut ngan siku... malang betulah..... Sad

Chef....harap kecederaan x serius....GWS

Awestol...den kalu jadi poie Baling akan masuk gak Siyam...berpatah kaki bertongkat paruh..Siyam totap gak den masuuukkkk....yeeehhaaaaa....


P/S: Teman HM shoping ajo lee....

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by awestol on Tue 13 Jul - 12:31


salam awe... so camne? jadi ke kawan tu angkat moto tu?
kalu leh start, rasanya ok kot.. shah alam area mana? mungkin adam ke ajis tau kot...
cuma letih nak kena gi puspakom.. tp kalu xnak pun leh cuba usahakan tu...

kawan tu duk mana? kalu duk kl leh laa join zzrianz lepas ni... ado gak darknight tu kawan... Razz [/quote]

dia kata nak p kl minggu depan,tak tau hari apa.
dia dok penang......darknight tadak kawan lagi la nampaknya.....
nanti aku tanya dia lagi bila dia nak p sana....
kawan-kawan sana boleh tolong p tengok motor dengan dia,kalau dia jadi p minggu depan?

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by Chef Bob on Tue 13 Jul - 12:33

jimf wrote:
ChefBob_DrBig wrote:hari ni chef eksiden di kajang masa nak buat u turn.... luka lutut ngan siku... malang betulah..... Sad

chef...u turn ket mano tu? tongah buek po? boli nasi lomak ko...hari ni mc ko?

maso nak isi minyak shell sg balak dan nak beli brekpest kat situ lah... ado kek umah ni memang cuti sampai jumaat... kecerdaan tak series masih boleh "goncang"... Laughing

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by bigo on Tue 13 Jul - 12:38

Raziskov wrote:Ade sesapa yg ade no tipon Anip a.k.a Vigo a.k.a Bigo..
nak suruh kompomkan penyertaan ke Ganu ni..
pasal ade dgr2 khabar angin cakap kalau gerak malam dia tak dapat ikut...
silo bantu...

sekian

salam dr ladang nyior
weii.. sapo buat petnah ni ckp aku xjd g insyallah jd ..
AP 3 taun lepas pun x abes gune la tau...
Jis nt ni aku byr ufti ..ni tgh kmpul nyior ni nk bayo ..

bigo

Posts : 71
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by akubikin on Tue 13 Jul - 13:34

chef... gws

akubikin

Posts : 100
Join date : 20/01/2010
Age : 43
Location : PBD

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by UnoS on Tue 13 Jul - 14:01

cheff GWS... unta ape macam?

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by jimf on Tue 13 Jul - 14:01

adam...time lunch dah habis..
leh dah buka lock ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by Pesang on Tue 13 Jul - 14:16

Chef,
GWS...

Pesang

Posts : 26
Join date : 04/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by jefnoka1 on Tue 13 Jul - 14:20

ChefBob_DrBig wrote:
jimf wrote:
ChefBob_DrBig wrote:hari ni chef eksiden di kajang masa nak buat u turn.... luka lutut ngan siku... malang betulah..... Sad

chef...u turn ket mano tu? tongah buek po? boli nasi lomak ko...hari ni mc ko?

maso nak isi minyak shell sg balak dan nak beli brekpest kat situ lah... ado kek umah ni memang cuti sampai jumaat... kecerdaan tak series masih boleh "goncang"... Laughing
SCS chef two kang masak... goncang dgn cermat yo Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by Raziskov on Tue 13 Jul - 14:34

Huisshhh..korang ni..
Cheff tu goncang sampai dio kurus oooo..Very Happy
GWS chep..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by ManCaL on Tue 13 Jul - 14:48

salam,slmt ptg..apa kbr semua..
arini baru masuk pejabat setelah 2 hari berada di kuantan...15-16-17 akan trun semula di kuantan ada event di sana peringkat negara.(SAMBUTAN HARI KOPERASI NEGARA).
Sepanjang pejlnn mnuju ke kuantan melalui MTD higway byak laluan yg di tutup sebelah oleh kerana kerja2 pernambakan jln..so ini akan meyukar sedikit pejlnan ride kita nanti menuju ke terenganu...hrp2 idak lr berpnjgng sgt masalah penutupn jln tersebut..sekian utk makluman..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Final Welkap Fever

Post by Sponsored content Today at 8:27


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum