Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Mon 5 Jul - 11:53

kamalia wrote:
Raziskov wrote:Adushhh...baru bersuara dah kena masuk list Ganu...
Nak pegi beli motor baru la...(beli dalam mimpi jer laaa... [You must be registered and logged in to see this image.])

sekian

Jis,
Matzzr dah bayar deposit RM50.
duit ada kat Jimf.

fuhhh...semangat sungguh budak Mat ZZR ni nak ride...org belum mintak duit dia dah awal awal bagi... cheers

Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question Question

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by nawza on Mon 5 Jul - 12:05

Raziskov wrote:Ohaiyo...
Tuan Manager takpe la..manyak motor boleh pakai....saya ni ade jjr buruk jer..ingat nak join pegi Ganu tgk telur penyu..tapi motor reput saya :
1- Mcm clutch plate dah abis
2- Speedo meter mcm dah nak putus
3- Ade munyi2 tak sedap masa bwk slow
4- Dah tak laju...boleh 110 km/j jer...
5- Minyak hitam cepat abis..
6- ade lagi problem..tapi lupa...

Banyak betol masalah nak disetelkan ni...harap2 Tuan Manager percepatkan bonus untuk tahun depan..Very Happy


sekian

ajis 4 tayar ade...ade bran...????..mcm gie cherating..... Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by kamalia on Mon 5 Jul - 12:06

jimf wrote:
kamalia wrote:Jis,
Matzzr dah bayar deposit RM50.
duit ada kat Jimf.

adam dah ambik isi minyak gi awana semlm laaa....

Matt,
ko kena bayar balik.
duit ari tu adam dah pakai buat isi minyak moto xxx

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Raziskov on Mon 5 Jul - 12:13

kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:Jis,
Matzzr dah bayar deposit RM50.
duit ada kat Jimf.

adam dah ambik isi minyak gi awana semlm laaa....

Matt,
ko kena bayar balik.
duit ari tu adam dah pakai buat isi minyak moto xxx

Takpe..takpe..Tuan Manager aku kaya raya...
Kalau tak cukup mintak jer ngan dia...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by kamalia on Mon 5 Jul - 12:46

triple axe!
sila tgk forum sokan.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Mon 5 Jul - 13:38

Raziskov wrote:
kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:Jis,
Matzzr dah bayar deposit RM50.
duit ada kat Jimf.

adam dah ambik isi minyak gi awana semlm laaa....

Matt,
ko kena bayar balik.
duit ari tu adam dah pakai buat isi minyak moto xxx

Takpe..takpe..Tuan Manager aku kaya raya...
Kalau tak cukup mintak jer ngan dia...Very Happy

sekian

kayoooo????...buat top overhaul hari tu pun dah separuh nyawa ku pergi....(lagu anang) Wink

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by ni_juan82 on Mon 5 Jul - 13:49

mat zzr wrote:

kayoooo????...buat top overhaul hari tu pun dah separuh nyawa ku pergi....(lagu anang) Wink

tapi skrg enjin dah senyap dan powser kan ...kire relief balik la ....atau kalo dlm game "CONTRA" micro genius dulu kire dah dapat "one plus up la"...kekekek

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by eddy 250 on Mon 5 Jul - 14:32

salam dr kulim...

huh cayolh sume citer psal power je huhuhu

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by hi-wayMAN on Mon 5 Jul - 14:54

eddy 250 wrote:salam dr kulim...

huh cayolh sume citer psal power root je huhuhu

ayat jejaka kegersangan.... affraid What a Face kekekekeeeee

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by farislan on Mon 5 Jul - 15:08

hi-wayMAN wrote:
eddy 250 wrote:salam dr kulim...

huh cayolh sume citer psal power root je huhuhu

ayat jejaka kegersangan.... affraid What a Face kekekekeeeee

Aduuh...dah 2 minggu gersang...nak kono hadapi kegersangan laei 4 minggu...hu..hu...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by jimf on Mon 5 Jul - 15:08

mat zzr wrote:kayoooo????...buat top overhaul hari tu pun dah separuh nyawa ku pergi....(lagu anang) Wink

jangan laa sodih matzzr...tong gas kan ado lai... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Mon 5 Jul - 15:13

jimf wrote:
mat zzr wrote:kayoooo????...buat top overhaul hari tu pun dah separuh nyawa ku pergi....(lagu anang) Wink

jangan laa sodih matzzr...tong gas kan ado lai... Very Happy

petang ni sebab ada sessi amjal...aku postpone latihan stamina angkat tong gas... pig

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by kamalia on Mon 5 Jul - 15:44

kamalia wrote:AMJAL

Tawarikh : 5 Juli 2010
Masa : 1800
Tempat : Amjal

Bersama Adik Kecik

BUMP!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Amm on Mon 5 Jul - 15:45

hi-wayMAN wrote:
eddy 250 wrote:salam dr kulim...
huh cayolh sume citer psal power root je huhuhu
ayat jejaka kegersangan.... affraid What a Face kekekekeeeee

Kulim tu kan ke dah dekat ngan siyam......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Mon 5 Jul - 15:49

kamal...kau kontek lah ajis tu...ajak amjal....aku call dia tak angkat...aku sms dia tak reply...dia dah missing in action...aku suspect di dah pi masaj kat endah parade lagi... Twisted Evil

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Adik Kecil on Mon 5 Jul - 15:51

kamalia wrote:
kamalia wrote:AMJAL

Tawarikh : 5 Juli 2010
Masa : 1800
Tempat : Amjal

Bersama Adik Kecik

[color=darkblue]BUMP[/color]!

Sapo eksiden ni incik kam....amjal sekarang

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by jimf on Mon 5 Jul - 15:51

mat zzr wrote:kamal...kau kontek lah ajis tu...ajak amjal....aku call dia tak angkat...aku sms dia tak reply...dia dah missing in action...aku suspect di dah pi masaj kat endah parade lagi... Twisted Evil

eden rhaso henpon ajis tu dah low memori laaa... psl rakam perbualan lucah korang btk sangat...
tu yg xleh nk kontek dio..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Mon 5 Jul - 16:06

jimf wrote:
mat zzr wrote:kamal...kau kontek lah ajis tu...ajak amjal....aku call dia tak angkat...aku sms dia tak reply...dia dah missing in action...aku suspect di dah pi masaj kat endah parade lagi... Twisted Evil

eden rhaso henpon ajis tu dah low memori laaa... psl rakam perbualan lucah korang btk sangat...
tu yg xleh nk kontek dio..

kompom dia takde kat kebun ni...MIA

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by ni_juan82 on Mon 5 Jul - 16:17

die p welly td..amik zx6...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Raziskov on Mon 5 Jul - 16:40

Isshhhk...bila masa pulak aku angkat zx6 ni...tapi aku mimpi angkat motor ni ada la..ni gambo mimpi aku malam tadi...mampu mimpi jer laaaa..ngeh..ngeh..

[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian


Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by jimf on Mon 5 Jul - 16:43

eden nak nangis leh tak ajis? Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by UnoS on Mon 5 Jul - 16:45

lawa nye moto r6 ko ajis

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by furqaan on Mon 5 Jul - 16:46

Tahniah ngah ... hang upgrade gak akhirnya ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Mon 5 Jul - 16:48

jimf wrote:eden nak nangis leh tak ajis? Sad

aku pun nak join nangis lah camni...tulah dulu korang kutuk si ajis...tengok sekarang dia dah upgred ZX6r senyap senyap...kompom makan asap lah kita JimF...

tapi apsal ZX6 tu nampak mcm besar?..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Mon 5 Jul - 16:49

silap plak...ajis dah ambik ZX6r dgn R6...perghhh...kayos gilos... cheers

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Sponsored content Today at 20:18


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum