Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Wan@Blakepare on Tue 6 Jul - 11:14

[quote="kudud"]
Raziskov wrote:Isshhhk...bila masa pulak aku angkat zx6 ni...tapi aku mimpi angkat motor ni ada la..ni gambo mimpi aku malam tadi...mampu mimpi jer laaaa..ngeh..ngeh..

[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

Jis motor ni memang sesuai ngan ko.Aku rase memang ko di lahirkan untuk menunggang motor ni.Apa lagi submit lah sekarang selagi stock Welly masih ade. Twisted Evil

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by jimf on Tue 6 Jul - 11:17

Raziskov wrote:
furqaan wrote:90% moto gadang ... paking jejauh la nanti ..

samolah kita angkel..den tak tau nak faking kat mano nnt...
malu den nak faking geder2 ngan dirang ni...Sad

sekian

salam pagi...
ngeleter eden tgk list ...
camni mmg kompom eden bawa selimut... smpi ganu aje eden terus faking moto bawa pokok pehtu kasi selimut sekali..
malu oooo nk showoff... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Tue 6 Jul - 11:21

boleh join ke jimf...aku punya motot cuma 2 spark plug berfungsi...250cc lah jadinya...aku pun takmau showoff.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Wan@Blakepare on Tue 6 Jul - 11:22

Jimf aku rase ko bukan malu nak showoff tapi sayang cat baru...hehehehe...

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Amm on Tue 6 Jul - 11:23

UnoS wrote:naik kete boleh polo ke?
Motor gadang takkan selimut jer.... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Tue 6 Jul - 11:24

blakepare wrote:Jimf aku rase ko bukan malu nak showoff tapi sayang cat baru...hehehehe...

dan juga sticker stripe baru...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Raziskov on Tue 6 Jul - 11:26

blakepare wrote:
Jis motor ni memang sesuai ngan ko.Aku rase memang ko di lahirkan untuk menunggang motor ni.Apa lagi submit lah sekarang selagi stock Welly masih ade. Twisted Evil

Abe We..
gambo ni kawe paka Photoshop jer..tak mampu kawe nok paka ni muto ni..
kijo Otromen ni mane la mampu nok pakai R6 ni...Crying or Very sad Crying or Very sad
pakai dale mimpi jer la....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Amm on Tue 6 Jul - 11:42

furqaan wrote:90% moto gadang ... paking jejauh la nanti ..

ZX6 ko tu takkan untuk Penang ---> KB ----> Penang ---> KB jer.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by jimf on Tue 6 Jul - 11:56

harap maklum.....sila komen utk update terkini ride kopok lekor....

[You must be registered and logged in to see this link.]

ni tmpat paking moto...dah kompom ...xleh tukar

[You must be registered and logged in to see this image.]

Uploaded with ImageShack.us

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Raziskov on Tue 6 Jul - 11:57

Bagi yang malas nak bukak thread lain..
Info Ride Ganu dari Organizer:

Salam.... setelah berbincang dgn ahli majlis tertinggi, keputusan telah dibuat utk penginapan kita pilih homestay ni aje laa.
Sebab2 :-
1. lokasi dekat dgn town dan pantai (jgn lupa dekat mesjid). Fully furnished lagi.
2. bilik pun banyak ..ada 8. Sekiranya ada penambahan last minit, kita x susah nak cari atau tambah bilik
3. moto pun semua gadang2.. berpuluh ribu .. leh parking depan umah..selamat insyallah.. xde laa risau (moto den dgn ajis booking bawah pokok)
4. Harga kalu maksima pun rm650... kita bahagi dlm 20 org.. baru rm32.50 sorang.. consider cheap kan
5. Kita leh arrange mkn mlm utk BBQ... semua setempat...kira heaven laa

Ada juga yg request utk bawa keluarga. Macam biasa kita xde halangan...walaupun kalu kira ride lagi best. Tapi kita respek kehendak masing2. Dulu susah kalu nak req bilik kelamin...jadi utk ride kali ni, kita cadangkan (pasal umah tu banyak bilik) agar isteri (geng pompuan) kita tmpt kan satu bilik...atau 2 bilik. Tak kisah la...tgk total berapa. Yang laki tu tido laa merata aje. Kalu cukup tido la dlm bilik...kalu idak, hall tu pun besar...jangan tido berendam dalam bathtub sudah laa.. Kalu ada anak2 pun leh laa tido dgn mama nya atau satu bilik utk bebudak pulak..
Amacam... harap dapat persetujuan sama. Eden rasa, cara ni, akan lebih mengeratkan jalinan persaudaraan kita...

Abe kamal... harap buat booking hari ni.. Masa terhad... banyak chalet, hotel yg penuh. Gaban (tq) surbey hari tu pun kata ada group bikers jugak yg turun hingga ada resort tu full dgn bikers ni..
Kamal... need your assistance to proceed booking...and enquire about meals..especially BBQ mlm tu.. then leh kita buat final costing. (booking urut utk kita gak ek... Very Happy )

Try tanya pasal pulau kapas jugak. Kot ada yg nak pegi pagi ahad...

wassallam

Harap2 pengumuman ini dapat membantu..
So pikir2kanlah dan bagi kompomasi secepat mungkin...

sekian


Last edited by Raziskov on Tue 6 Jul - 12:01; edited 1 time in total

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by furqaan on Tue 6 Jul - 12:00

amm... zx9 laa ... moto tue pun selimut kat umah jer ..macam ajis punya ... sayang nak bawak ... takut calar ... taya botak...teman ikut punaisihat tuan marhain Vistana....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by furqaan on Tue 6 Jul - 12:02

YB ... masukkan skali moto teman dlm list selimut ya....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Wan@Blakepare on Tue 6 Jul - 12:02

Ride ni di jangka yang terbaik dan best giler.Sape tak follow memang rugi lah.Enjoy ngan member2 sembang macam2 pandang macam2.Tapi kalau ade pompuan lam group rase kekok la sikit.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Raziskov on Tue 6 Jul - 12:04

Tetibo tanpo disedari meleleh air mato den tgk Jimf dah siap2kan tompek faking motor den..nak buek mcm mano..pasrah jor laaa..kek kobun ni pun den kono faking bawah pokok..ride pun kono faking bawah pokok gak...Crying or Very sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Wan@Blakepare on Tue 6 Jul - 12:10

Nasib aku pon same.Ko tengok lah cb4 mane ade lam list.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by syd on Tue 6 Jul - 12:11

blakepare wrote:Ride ni di jangka yang terbaik dan best giler.Sape tak follow memang rugi lah.Enjoy ngan member2 sembang macam2 pandang macam2.Tapi kalau ade pompuan lam group rase kekok la sikit.

Bang Wan Gay..

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Tue 6 Jul - 12:12

blakepare wrote:Ride ni di jangka yang terbaik dan best giler.Sape tak follow memang rugi lah.Enjoy ngan member2 sembang macam2 pandang macam2.Tapi kalau ade pompuan lam group rase kekok la sikit.

yang aku risau...pompuan ni nanti kena skodeng dgn grup skodeng....kat teluk batik pun grup ni menjalankan operasi...tak caya tanya kat aku... Twisted Evil

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Tue 6 Jul - 12:17

blakepare wrote:Nasib aku pon same.Ko tengok lah cb4 mane ade lam list.

nasib aku pun sama zzr5 takde dlm list..aku tau lah aku motor reput...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by jimf on Tue 6 Jul - 12:18

hehehe...cb4...zzr500/600/1100 tu semua geng gadang laaaa....

ajis... ko jgn nk ngada faking dgn diaorg...nti gambo tak jadi... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Wan@Blakepare on Tue 6 Jul - 12:30

mat zzr wrote:
blakepare wrote:Nasib aku pon same.Ko tengok lah cb4 mane ade lam list.

nasib aku pun sama zzr5 takde dlm list..aku tau lah aku motor reput...
Ko tengoklah lepas kite komplain baru nak listkan motor kite.Nak nangis la....huhuhuhu...

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Wan@Blakepare on Tue 6 Jul - 12:31

syd wrote:
blakepare wrote:Ride ni di jangka yang terbaik dan best giler.Sape tak follow memang rugi lah.Enjoy ngan member2 sembang macam2 pandang macam2.Tapi kalau ade pompuan lam group rase kekok la sikit.

Bang Wan Gay..
Gay is OK Auw.....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by UnoS on Tue 6 Jul - 13:22

Amm AA wrote:
UnoS wrote:naik kete boleh polo ke?
Motor gadang takkan selimut jer.... Smile


bila malam tadi aku submit surat AP aku... terus ade bunyik... nak ikut boleh ( mak dan anak sekali)? kalau mak aje .. boleh ler ride.. sebab mem pun ade saham gak kat moto aku tu

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Tue 6 Jul - 14:06

UnoS wrote:
Amm AA wrote:
UnoS wrote:naik kete boleh polo ke?
Motor gadang takkan selimut jer.... Smile


bila malam tadi aku submit surat AP aku... terus ade bunyik... nak ikut boleh ( mak dan anak sekali)? kalau mak aje .. boleh ler ride.. sebab mem pun ade saham gak kat moto aku tu

apalagos...anak hantar kat baby siter lah cam aku selalu buat.... bounce

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by nawza on Tue 6 Jul - 14:13

salam.... Neutral ... Neutral .... Neutral ..... No .... Arrow

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Tue 6 Jul - 14:15

nawza wrote:salam.... Neutral ... Neutral .... Neutral ..... No .... Arrow

tok sedeng...naik exora ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Sponsored content Today at 16:49


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum