Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by kudud on Mon 5 Jul - 16:52

Raziskov wrote:Isshhhk...bila masa pulak aku angkat zx6 ni...tapi aku mimpi angkat motor ni ada la..ni gambo mimpi aku malam tadi...mampu mimpi jer laaaa..ngeh..ngeh..

[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian


maaf menyampok..

tahniah la abg.ajiss!!! 2koleksi angka 6 da ader ni(dgr2 ritu yg ni amik cash airmoney wooo)...

(sama besar je mutot ngan tuan dia ni,sila ADVISED Razz )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by jimf on Mon 5 Jul - 16:55

mat zzr wrote:
jimf wrote:eden nak nangis leh tak ajis? Sad

aku pun nak join nangis lah camni...tulah dulu korang kutuk si ajis...tengok sekarang dia dah upgred ZX6r senyap senyap...kompom makan asap lah kita JimF...

tapi apsal ZX6 tu nampak mcm besar?..

aku dah lama tau laaa ajis ni angkat R6...
tapi dah dekat setahun R6 dio simpan dalam selimut ket umah dio...
pasal tu laaa eden nak nangis... psl dah setahun ajis xleh nk panjat moto tu... Laughing

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by ariff908 on Mon 5 Jul - 17:04

Raziskov wrote:Isshhhk...bila masa pulak aku angkat zx6 ni...tapi aku mimpi angkat motor ni ada la..ni gambo mimpi aku malam tadi...mampu mimpi jer laaaa..ngeh..ngeh..

[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian


Wow!!! abis la otai awana dah hupgred R6..aku pun nak join YB nangis jugak la...zzr250 pun aku x mampu nak kejar..ini kan pulak R6...battle ngan dark knight je la cam ni... :cry loud:

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by kudud on Mon 5 Jul - 17:08

skain kan abg.ajiss,korg ni asik kutuk dia jer...

(abg.ajiss,tlg la bg chance pd sesapa yg nak potong msa nek awana tu,tulun yer,pleazzeee...bg la depa beat abg.ajis atleast skali pun da ok...)

cabuoottt..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by jimf on Mon 5 Jul - 17:11

ariff908 wrote:Wow!!! abis la otai awana dah hupgred R6..aku pun nak join YB nangis jugak la...zzr250 pun aku x mampu nak kejar..ini kan pulak R6...battle ngan dark knight je la cam ni... :cry loud:

tadi eden dah habis nangis... ni sambung lak...nangis smpi pagi....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Amm on Mon 5 Jul - 17:26

Ride ganu bes ke? Bawak laju tak? Ni pertama kali rasa rasa nak juin.....Ketar ketar ni...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by ariff908 on Mon 5 Jul - 17:27

jimf wrote:
ariff908 wrote:Wow!!! abis la otai awana dah hupgred R6..aku pun nak join YB nangis jugak la...zzr250 pun aku x mampu nak kejar..ini kan pulak R6...battle ngan dark knight je la cam ni... :cry loud:

tadi eden dah habis nangis... ni sambung lak...nangis smpi pagi....

ala YB...buat2 nangis lak..bukan dah tukar kaler bole cecah top speed 250kmj ke? lebih 10kmh dr ajis?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by kudud on Mon 5 Jul - 17:29

dah2!!! balik time,sambung borak kat amjal jomm!!! Very Happy jgn maree yer...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Mon 5 Jul - 17:35

ok ..gerak now...aku dgn ajis dah ada kat amjal...berkilat R6 ajis...wow!

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by nawza on Mon 5 Jul - 17:39

umaikkkk aihhh....ajis.....! kolu lidah den nak berkato...gigil jemari den nak menaip...berpinar biji mato den menengok ehh.....melelehhh air liur den...tak kalo melihat moto idaman...terjelirrr lidahhhh den...smbil memikir bilo laaa den mampu mcm ajisss.....dan somputtttt dado dennn bilo mengonangkan...camno laaa si ajis nie naik ...smpai ko...cmno klau kek trapik light..kono lotak batu bato ko.....haa..haaa.... Twisted Evil ..apo2pun...den ucap TAHNIAHHHH laaa yooo.....nanti blik mlako kito poie bkt bruang plakkk....haa..haa... cheers

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by syd on Mon 5 Jul - 17:41

Raziskov wrote:Isshhhk...bila masa pulak aku angkat zx6 ni...tapi aku mimpi angkat motor ni ada la..ni gambo mimpi aku malam tadi...mampu mimpi jer laaaa..ngeh..ngeh..

[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian



Tahniah, Abang Ajis! Sya yakin abng dah pektis skill mendaratkan kaki ke tanah. (Sya tgk ramai ZZRianz kecundang bab ni..termasuk Sya..weehuu)
Sya hanya layak kayuh basikal pink tu jer.. *sob.sob.

Ony..bang ajis dah tukau motor...

Selamat menikmati roti sardin di Amjal. Kem salam pada Abang Besar.. [You must be registered and logged in to see this image.]

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by hi-wayMAN on Mon 5 Jul - 17:41

Raziskov wrote:Isshhhk...bila masa pulak aku angkat zx6 ni...tapi aku mimpi angkat motor ni ada la..ni gambo mimpi aku malam tadi...mampu mimpi jer laaaa..ngeh..ngeh..

[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian


caiyyyokkkk la jisss!!!!...tabek springgg 18 kali.... cheers

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by hi-wayMAN on Mon 5 Jul - 18:28

sumo anjal ko ni...sonyap jo...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Amm on Mon 5 Jul - 19:08

Tima kacih la Mat ZZR belanjer roti sardin dan neslolicks ais.....Nak balik dah la..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Mon 5 Jul - 20:31

Amm AA wrote:Tima kacih la Mat ZZR belanjer roti sardin dan neslolicks ais.....Nak balik dah la..

you are welcome!..........

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by fie on Mon 5 Jul - 20:42

[quote="Raziskov"]Isshhhk...bila masa pulak aku angkat zx6 ni...tapi aku mimpi angkat motor ni ada la..ni gambo mimpi aku malam tadi...mampu mimpi jer laaaa..ngeh..ngeh..

[You must be registered and logged in to see this image.]

sekian

[/quote

salam.
tahniah mr ajiz.pasni abis budak2 kt awana x boleh cari mkn.250 tu pun selamber je.r6 nie lg la mantap.
congrats..

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by putra_rider on Tue 6 Jul - 0:50

salam to all...

sampai ati ajis upgred tak sms aku..



putra_rider

Posts : 40
Join date : 20/01/2010
Age : 37
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by syd on Tue 6 Jul - 9:01

Assalamualaikum...

Hari ni Sya jadi staff contoh. Duty kul 1030, 0840 dah tercongok kat ofis.. (salah schedule daaa.... [You must be registered and logged in to see this image.]). Semangat Waja Sungguh.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Raziskov on Tue 6 Jul - 9:54

Ohaiyo..
Dah 15 org register Ganu Ride kat thread Ride...kalau boleh sila bagi kompomasi secepat mungkin utk menyenangkan pihak organizer memilih tempat penginapan..

Rider list (as at 6/7/2010) :-
1. jefnoka1 - lastmen united - Laverda 650
2. bigo - lc135 posisi tengah (midfilder) - CB4
3. Kamal - saiz M - Versys 650
4. arip stricker Z750 - Z750
5. Gilababan - leader (mak aiii lajunya leader...mampuih nak kejor) - ZZR1100
6. Ghimeh - raja padang - ZZR500
7. matzzr - Paid RM50 (deposit) - ZZR500
8. jimf - lastmen FC - GPZ500
9. adam - pemegang balong mohor - ZZR250
10. ajis - ride sexytori - ZZR250
11. furqaan - melawan arus - ZXR250
12. Amm AA ( kalo tak de kenduri la ) Smile - ER6F
13. Pak Din - CIMB sponsor - ZX6.250R
14. Blakepare - ore S'pore - CB4
15. Sharul - member ariff - ZX636
16. .........................
17. Lai..Lai...

Mampukah zzr goput den bersaing ngan motor2 gadang ni...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by ariff908 on Tue 6 Jul - 10:16

Raziskov wrote:Ohaiyo..
Dah 15 org register Ganu Ride kat thread Ride...kalau boleh sila bagi kompomasi secepat mungkin utk menyenangkan pihak organizer memilih tempat penginapan..

Rider list (as at 6/7/2010) :-
1. jefnoka1 - lastmen united - Laverda 650
2. bigo - lc135 posisi tengah (midfilder) - CB4
3. Kamal - saiz M - Versys 650
4. arip stricker Z750 - Z750
5. Gilababan - leader (mak aiii lajunya leader...mampuih nak kejor) - ZZR1100
6. Ghimeh - raja padang - ZZR500
7. matzzr - Paid RM50 (deposit) - ZZR500
8. jimf - lastmen FC - GPZ500
9. adam - pemegang balong mohor - ZZR250
10. ajis - ride sexytori - ZZR250
11. furqaan - melawan arus - ZXR250
12. Amm AA ( kalo tak de kenduri la ) Smile - ER6F
13. Pak Din - CIMB sponsor - ZX6.250R
14. Blakepare - ore S'pore - CB4
15. Sharul - member ariff - ZX636
16. .........................
17. Lai..Lai...

Mampukah zzr goput den bersaing ngan motor2 gadang ni...

sekian

Suspect sbb ko pakai R6..ko kena jd leader ngan GB

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by furqaan on Tue 6 Jul - 10:20

90% moto gadang ... paking jejauh la nanti ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Raziskov on Tue 6 Jul - 10:23

furqaan wrote:90% moto gadang ... paking jejauh la nanti ..

samolah kita angkel..den tak tau nak faking kat mano nnt...
malu den nak faking geder2 ngan dirang ni...Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by mat zzr on Tue 6 Jul - 10:27

wow!!!!...ada ride lagi...berikut ada lah soalan standard.

1. boleh join ke?...
2. yuran penyertaan nak bayar kat sapa.?
3. ride ni laju ke?
4. lambat tinggal ke?
5. motor reput boleh folo ke?
6. dll


cheers cheers cheers

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by UnoS on Tue 6 Jul - 10:57

naik kete boleh polo ke?

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Wan@Blakepare on Tue 6 Jul - 11:10

Unos ko nek kete kena jadi tukang ambik gambo....Jangan lupa snap gambo aku banyak2 skit.Nak pos kat gepren....hueh heh heh...

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V33 - Kepok leko jommmm (2/7/10)

Post by Sponsored content Today at 5:47


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum