Jom bersukan...

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Fri 24 Dec - 20:39

Bongxz wrote:BAwak telo je, kalau takde telo tak yah main..........

kalu xde, main hoki pun leh....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Mon 27 Dec - 9:21

salam..
terima kasih pd yg sudi menjayakan seisi bersukan kita mmgu lepas,U allz mmg SPORTing lah,like u allz.. I love you
n lg satu, lpas2 den tgk mesia main smlm,ponek den ngingekkan, ghupo2 eh,deorg tu main sebijik mcm kito main jumaat mlm tu,tahniah semua!! cheers
n x lupa juga pd supplier air,tqvm..(ingatkn ade la charkotiau skali mlm tu rabbit )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by faizal_bulat on Mon 27 Dec - 10:14

bila nk main paintball lak ni?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Mon 27 Dec - 10:33

bang,futsal ni pun last aritu main bulan ogos, pehtu ni baru start blk,so cuba bayangkn betapa SPORT nya kiter ni Laughing
yg satu ni pun xmenten lg, cane nak cakkONN yg mnembak2 ni, kalo tembak yg besa2 tu,mmg depa ni tadak punya, xcaya tanya adam (pling aktif rsanya dlm mnembak yg ni scratch )

p/s:jgn mara dam,nnti sy belanja teh tarik yer

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Mon 27 Dec - 22:16

Aku sonok nembak kat umah jer.....nembak kat luar teman tak biasa la....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Wed 29 Dec - 11:36

minggu ni ade futsal ka?aku nak join nih!

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by xxx on Wed 29 Dec - 13:02

kudud dah yg manage futsal ni...hehehehe...boleh tnya kudud...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Bongxz on Wed 29 Dec - 13:33

Mlm Sabtu ni orang pg tgk bunga api la...........
Tapi, kalau tembak malam tu 10 hb October keluar la hasil ye.............

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Wed 29 Dec - 14:37

perrghhh..ktepatan di situ,sgguh bertenaga..bagus bong!! cheers

hmm,mggu ni xde kot futsal,rsanya kalo futsal ni kita buat 2mggu skali, cantik la kot..tp terpulang kpd semua la,kalo nak buat tiap2 mggu,3kali seminggu ker ari2 ker.. eh,kang ari2 men,xde tenaga plak nak main lain,xyah la ari2 yer.. Smile

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Thu 30 Dec - 10:11

kudud wrote:perrghhh..ktepatan di situ,sgguh bertenaga..bagus bong!! cheers

hmm,mggu ni xde kot futsal,rsanya kalo futsal ni kita buat 2mggu skali, cantik la kot..tp terpulang kpd semua la,kalo nak buat tiap2 mggu,3kali seminggu ker ari2 ker.. eh,kang ari2 men,xde tenaga plak nak main lain,xyah la ari2 yer.. Smile

ala dud...aku nak main la... Sad

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Thu 30 Dec - 10:30

ariff908 wrote:

ala dud...aku nak main la... Sad

Kudud,Arip ofer ko main ngan die...Auwww...I like

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Tue 4 Jan - 10:01

Minggu ni ada pusal ko...
Mana penganjur Kudud ni....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Apai on Tue 4 Jan - 11:02

Amm Mireles wrote:Minggu ni ada pusal ko...
Mana penganjur Kudud ni....

Kudud tengah sibuk planing teknik nak main atas pusat nanti...sila cari panganjur laen.... Razz

(bukan aku ckp...kudud yang cakap....)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by jimf on Tue 4 Jan - 13:55

tolong booking utk futsal minggu ni...
telo dah mnggeletek nak main ni....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Tue 4 Jan - 14:41

cuba menunaikan hajat kengkawan

list pemain2 handalan zzrianz fuctsal

masa main : 11AM-2AM
tempat : XTREME PARK (berdekatan ngan DE shj)

1-xxx
2-kudud
3-ni_juan
4-kamaliana
5-mantoia(kalo xjd gak mggu ni,sy amat kecewa)
6-kudid
7-ajiss(paksaan)
8-jimf(paksaan jugak)
9-sagop ( insyaallah sampai)
10-tenukz-tendangan berasap berapi....dengan 500 kuasa tenuk....kame hame ha....
11-jerMAN
12-bongx

ni list yg lepas(kira da konfirm main laa), so mna2 nama yg xde tu, yg rasa diri tu mampu menyaingi kengkawan lain dlm berputsal,letak la nama yer..

harap maklum

p/s:jgn lupa bwk duit bersama2 yer utk mngelakkan sebarang alasan ddengari Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Tue 4 Jan - 14:49

kudud wrote:p/s:jgn lupa bwk duit bersama2 yer utk mngelakkan sebarang alasan ddengari Very Happy

Belen minggu lepas bukan ke banyak lagi....Jimf suh cakap... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Tue 4 Jan - 15:31

dud, count me in...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Tue 4 Jan - 15:39

kudud wrote:cuba menunaikan hajat kengkawan

list pemain2 handalan zzrianz fuctsal

masa main : 11AM-2AM
tempat : XTREME PARK (berdekatan ngan DE shj)

1-xxx
2-kudud
3-ni_juan
4-kamaliana
5-mantoia(kalo xjd gak mggu ni,sy amat kecewa)
6-kudid
7-ajiss(paksaan)
8-jimf(paksaan jugak)
9-sagop ( insyaallah sampai)
10-tenukz
11-jerMAN
12-bongx
13-aripp kontona


ni list yg lepas(kira da konfirm main laa), so mna2 nama yg xde tu, yg rasa diri tu mampu menyaingi kengkawan lain dlm berputsal,letak la nama yer..

harap maklum

p/s:jgn lupa bwk duit bersama2 yer utk mngelakkan sebarang alasan ddengari Very Happy

auntieAMM:bia berlebih xpe, org xtau jgn smpi kurg,sorg ja yg tanggung scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ManCaL on Tue 4 Jan - 15:44

"kudud" cuba menunaikan hajat kengkawan

list pemain2 handalan zzrianz fuctsal

masa main : 11AM-2AM
tempat : XTREME PARK (berdekatan ngan DE shj)

1-xxx
2-kudud
3-ni_juan
4-kamaliana
5-mantoia(kalo xjd gak mggu ni,sy amat kecewa)
6-kudid
7-ajiss(paksaan)
8-jimf(paksaan jugak)
9-sagop ( insyaallah sampai)
10-tenukz
11-jerMAN (kena paksa gak ke)
12-bongx
13-aripp kontona


ni list yg lepas(kira da konfirm main laa), so mna2 nama yg xde tu, yg rasa diri tu mampu menyaingi kengkawan lain dlm berputsal,letak la nama yer..

harap maklum

p/s:jgn lupa bwk duit bersama2 yer utk mngelakkan sebarang alasan ddengari Very Happy[/quote]

auntieAMM:bia berlebih xpe, org xtau jgn smpi kurg,sorg ja yg tanggung scratch[/quote]

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by faizal_bulat on Tue 4 Jan - 15:46

kudud wrote:cuba menunaikan hajat kengkawan

list pemain2 handalan zzrianz fuctsal

masa main : 11AM-2AM
tempat : XTREME PARK (berdekatan ngan DE shj)

1-xxx
2-kudud
3-ni_juan
4-kamaliana
5-mantoia(kalo xjd gak mggu ni,sy amat kecewa)
6-kudid
7-ajiss(paksaan)
8-jimf(paksaan jugak)
9-sagop ( insyaallah sampai)
10-tenukz-tendangan berasap berapi....dengan 500 kuasa tenuk....kame hame ha....
11-jerMAN
12-bongx
13-aripp kontona
14- Bulat

ni list yg lepas(kira da konfirm main laa), so mna2 nama yg xde tu, yg rasa diri tu mampu menyaingi kengkawan lain dlm berputsal,letak la nama yer..

harap maklum

p/s:jgn lupa bwk duit bersama2 yer utk mngelakkan sebarang alasan ddengari Very Happy

hapdate dgn namo den

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kamalia on Tue 4 Jan - 16:10

Insya Allah

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ManCaL on Tue 4 Jan - 16:17


[url][/url]

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Amm on Wed 5 Jan - 0:34

jadi ke pusat ni..aku nak cari adidas pink...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by kudud on Wed 5 Jan - 9:10

Amm Mireles wrote:jadi ke pusat ni..aku nak cari adidas pink...

carik dua yer antie, nnti msuk akaun antie cheers

FUTSAL UTK JUMAAT MLM NI JD, BERSAMAAN 7JAN2011, PADA JAM 11.00PM yah,dtg jgn x dtg..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by ariff908 on Wed 5 Jan - 9:20

kudud wrote:
Amm Mireles wrote:jadi ke pusat ni..aku nak cari adidas pink...

carik dua yer antie, nnti msuk akaun antie cheers

FUTSAL UTK JUMAAT MLM NI JD, BERSAMAAN 7JAN2011, PADA JAM 11.00PM yah,dtg jgn x dtg..

akhirnya dpt jugak peluang menggunakan hikmat tendangan supermokh safee sali.....iyaarrkkhh!!

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom bersukan...

Post by Sponsored content Today at 5:56


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum