Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kudud on Mon 21 Jun - 15:26

hi-wayMAN wrote:salam sume....
seminggu pc rosak, baru ari ni dpt masuk porem...
pagi ni masa nak gi keje, baru perasan ejos nobiwankenobi belah kanan dah patah antara tabung & paip...
pening cari kedai dari tg.malim, ke kuala kubu, ke batang kali barulah jumpa kedai yg bole welding...huhuhu...
cobaan betol... Razz

ape punca agak2 buleh patah tue?hmm...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by xxx on Mon 21 Jun - 15:28

pergh..darknight pas kuar dari bertapa..
batu highway tggl oo...
laju gler darknight pas btapa..kat mn bertapa tu?
nak jugak bg laju moto fz ni..
hehehe

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by hi-wayMAN on Mon 21 Jun - 15:45

kudud wrote:
hi-wayMAN wrote:salam sume....
seminggu pc rosak, baru ari ni dpt masuk porem...
pagi ni masa nak gi keje, baru perasan ejos nobiwankenobi belah kanan dah patah antara tabung & paip...
pening cari kedai dari tg.malim, ke kuala kubu, ke batang kali barulah jumpa kedai yg bole welding...huhuhu...
cobaan betol... Razz

ape punca agak2 buleh patah tue?hmm...

patik kurang periksa tuanku.... Razz

sebab kena lenjan hari2 kot....kekekekeeee

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kudud on Mon 21 Jun - 16:08

haha,padan muka patik..

bro,kasi up skit gamba ejoss tu(zoom in laa),nak gak tgk2 stkt mana mutot reput kita ni blh pegi,hoho.. tp tgk gamba,moto lu mcm cantik ja bro..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kudud on Mon 21 Jun - 16:10

ptg ni xde ke acara mandi bunga utk moto abg.mat.zzr kiter..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by hi-wayMAN on Mon 21 Jun - 16:20

kudud wrote:haha,padan muka patik..

bro,kasi up skit gamba ejoss tu(zoom in laa),nak gak tgk2 stkt mana mutot reput kita ni blh pegi,hoho.. tp tgk gamba,moto lu mcm cantik ja bro..

muto gua la paling calar balar dalam zzrianz ni bro...mana ada shantek...
What a Face

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by Wan@Blakepare on Mon 21 Jun - 16:35

Ride Cameroon?.....nak itut nak itut nak itut...... bounce

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kamalia on Mon 21 Jun - 16:42

blakepare wrote:Ride Cameroon?.....nak itut nak itut nak itut...... bounce

Blake,
klu bini tak ajak gi tesco, kira kompom ride ni.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by jimf on Mon 21 Jun - 16:42

xxx wrote:pergh..darknight pas kuar dari bertapa..
batu highway tggl oo...
laju gler darknight pas btapa..kat mn bertapa tu?
nak jugak bg laju moto fz ni..
hehehe

manaaaaa adaaaa....
had laju kebangsaan aje laaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by syd on Mon 21 Jun - 16:52

kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:
syd wrote:Cik Kam kudo palo alien tu nijuan nyer. Sya nyer kuda masih dalam kandang tak kuar2...ngah konpius nak pilih kaler aper.. bounce

korang ni mesti menang masa bertaruh jerman kena titik ngan serb kan?
berkepok2 duit..
tukar moto mcm tukar baju

tul laaa kamal...agak2 leh pinjam sikit tak?...nk kasi kuar konkor... Very Happy
kamal...ko tak nak kawan eden lai ko? semlm den sms tak jawab pungg...

bukan tanak jawab,
cuma rasa gegel nak type sbb darknight dah keluar dari pertapaan ngan tok dukun.
tu yg tak mampu nak reply tu..

(ko nak pinjam baju kat sya ke?)

Duit tak ler berkepok, Cik Kam. Ni sumer rentetan MOU yang dimetrai beberapa hari yang lepas.
Pada saper yang nak pinjam baju Sya, mintak maap le banyak2. Bukan tak nak kasi, nijuan aritu nak pinjam 'baju ukur lilit' pun dah try tapi tak muat nak cangkuk...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kudud on Mon 21 Jun - 17:03

syd wrote:

Duit tak ler berkepok, Cik Kam. Ni sumer rentetan MOU yang dimetrai beberapa hari yang lepas.
Pada saper yang nak pinjam baju Sya, mintak maap le banyak2. Bukan tak nak kasi, nijuan aritu nak pinjam 'baju ukur lilit' pun dah try tapi tak muat nak cangkuk...

pengakuan berani mati,dharap kpd yg dbawah umur jgn secara suka2 ingin mencubanya d rumah tanpa pengawasan,sekiranya hendak mencuba,perlu la dbawah pmerhatian penjaga,sekian..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kudud on Mon 21 Jun - 17:04

jimf wrote:
xxx wrote:pergh..darknight pas kuar dari bertapa..
batu highway tggl oo...
laju gler darknight pas btapa..kat mn bertapa tu?
nak jugak bg laju moto fz ni..
hehehe

manaaaaa adaaaa....
had laju kebangsaan aje laaa

puhh,mesti gempaq ni.. mantop titop..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by eddy_Gpang on Mon 21 Jun - 17:12

salam petang...
syd wrote:
Duit tak ler berkepok, Cik Kam. Ni sumer rentetan MOU yang dimetrai beberapa hari yang lepas.
Pada saper yang nak pinjam baju Sya, mintak maap le banyak2. Bukan tak nak kasi, nijuan aritu nak pinjam 'baju ukur lilit' pun dah try tapi tak muat nak cangkuk...

pergh, besar gak nijuan ni....

sekian,

saya yang naif lagi innocent

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by Amm on Mon 21 Jun - 17:15

Nijuan, ada orang kutuk ko.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kamalia on Mon 21 Jun - 17:17

eddy_Gpang wrote:salam petang...
syd wrote:
Duit tak ler berkepok, Cik Kam. Ni sumer rentetan MOU yang dimetrai beberapa hari yang lepas.
Pada saper yang nak pinjam baju Sya, mintak maap le banyak2. Bukan tak nak kasi, nijuan aritu nak pinjam 'baju ukur lilit' pun dah try tapi tak muat nak cangkuk...

pergh, besar gak nijuan ni....

sekian,

saya yang naif lagi innocent

dia lagi kecik daripada engkau lah!
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by Amm on Mon 21 Jun - 17:18

Eddy Gpang,Kam kutuk ko.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by xxx on Mon 21 Jun - 17:21

jimf wrote:
xxx wrote:pergh..darknight pas kuar dari bertapa..
batu highway tggl oo...
laju gler darknight pas btapa..kat mn bertapa tu?
nak jugak bg laju moto fz ni..
hehehe

manaaaaa adaaaa....
had laju kebangsaan aje laaa


kuar dari bertapa jer trus berdesuuuuppp pegi..
siap dorg dah lepak lama hisap rokok bru kitorang sampai..huhuhu

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by xxx on Mon 21 Jun - 17:22

kudud wrote:
jimf wrote:
xxx wrote:pergh..darknight pas kuar dari bertapa..
batu highway tggl oo...
laju gler darknight pas btapa..kat mn bertapa tu?
nak jugak bg laju moto fz ni..
hehehe

manaaaaa adaaaa....
had laju kebangsaan aje laaa

puhh,mesti gempaq ni.. mantop titop..


berdessssssssuuuuuuuuuuuppppppp pegi...................... Arrow

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by Wan@Blakepare on Mon 21 Jun - 17:32

kamalia wrote:
blakepare wrote:Ride Cameroon?.....nak itut nak itut nak itut...... bounce

Blake,
klu bini tak ajak gi tesco, kira kompom ride ni.
Mal biar la bini ko pegi tesco ko pegi ride la....(nsb bik smalm aku dah pegi Tesco). What a Face

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kamalia on Mon 21 Jun - 17:39

blakepare wrote:
kamalia wrote:
blakepare wrote:Ride Cameroon?.....nak itut nak itut nak itut...... bounce

Blake,
klu bini tak ajak gi tesco, kira kompom ride ni.
Mal biar la bini ko pegi tesco ko pegi ride la....(nsb bik smalm aku dah pegi Tesco). What a Face

hish..!!
i bujang lah .. !! menci tau..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by fie on Mon 21 Jun - 18:01

salam ptg...
salam tesko...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Mon 21 Jun - 18:09

aku baru balik dari welly jalan meru...

secara keseluruhan puas hati pada skill worksyop ni....enjin aku sangat sunyi sekarang...bunyik kenduri dlm enjin dah takde....sekali start terus hidup enjin....tempreture pun menten 1/4 masa hiway dan 1/3 masa masuk bandar...

total kos RM 1600...detail nanti aku kasitau...cari resit dulu...

ada ER6n kaler hitam thn 08...harga RM26K...dp RM10K...kat welly meru.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Mon 21 Jun - 18:11

jimf wrote:
kamalia wrote:jom pegi ride lagi sblm puwase..

route cadangan;

KL - Spg Pulai - Kemeren (stay a nite) - ringlet - kuala lipis - raub - bentong - gombak.

sotride ke ni? RV mana & kul bape? lambat tunggu aaaaa....

aku wajib follow...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by UnoS on Mon 21 Jun - 18:16

ape lagi mat zzr... maintain zzr5 dan tambah koleksi moto er6 plak Very Happy

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Mon 21 Jun - 18:21

UnoS wrote:ape lagi mat zzr... maintain zzr5 dan tambah koleksi moto er6 plak Very Happy

nanti jap...aku pi photostet duit...kaler...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by Sponsored content Today at 5:58


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum