Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by xxx on Thu 24 Jun - 14:43

mat zzr wrote:XXX.

kalau nak angkat 250...angkat 4 dapor lah...bakat kau boleh digilap lagi...mana tau satu hari nanti kau masuk MOTO GP. cheers


hehehe..klu nak masuk moto gp kene diet lah dulu..berat aku skrg ni mang kompom kene reject...hahaha...250 4 dapur?wow..zx2 ke?selain zx2 ade lagi?

tapi pengajian hamba ngn dewata2 leper zzrians ni blum abis lagi.......huhuhu


Last edited by xxx on Thu 24 Jun - 15:12; edited 1 time in total

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kudud on Thu 24 Jun - 14:44

puhh,para jagohan da memulakn cerita masing2..
ingat sok tghari nak p ronda nek awana sorg2 la(kalo smpi,tmpt pun tatau),nak try2,xdela malu nnti ari ahad..tp xpe ko trsanya sbb aku bdk baru belaja..x sah la kalo xde pengajaran yg berkesan(konfirm kena tggl aku nie)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by xxx on Thu 24 Jun - 14:50

kudud wrote:puhh,para jagohan da memulakn cerita masing2..
ingat sok tghari nak p ronda nek awana sorg2 la(kalo smpi,tmpt pun tatau),nak try2,xdela malu nnti ari ahad..tp xpe ko trsanya sbb aku bdk baru belaja..x sah la kalo xde pengajaran yg berkesan(konfirm kena tggl aku nie)


ala kudud..rilek jer..xd lah kene tggal punye...aku kat blkg jugak ni..xd lajunye...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by Raziskov on Thu 24 Jun - 15:15

kudud..
biasa kalau aku pergi nnt..aku biasa dok belakang sekali..
ko jgn risau la...dirang tu sembang jer letop..semuanye petnah belaka.. Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Thu 24 Jun - 15:16

lagipun ajis bukannya laju sangat..kat koner 160.88kmj...kat hiway 214.83kmj....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by jimf on Thu 24 Jun - 15:22

kudud...relax laa... aku kan ada lastmen...
santai makan angin aje lepak kat belakang..
nk laju2 pun buat pe..kompom kena kitai punya..
kita lepak blkg smbil minum air tebu or milkshake mcd...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by Amm on Thu 24 Jun - 15:23

mat zzr wrote:
mula mula 150cc...dah pandai/mampu sikit pakai 250...pandai lagi 500cc...pandai lagi 750cc...last last 1000cc...begitulah kisah seorg rider...

kau masih muda lah xxx cam aku...byk lagi masa utk main motor... rabbit

Tanda tanda Mat ZZR nak hapgred lagi.....Tahniah...
Kaler merah tu sama la ngan eden...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kudud on Thu 24 Jun - 15:38

hailmey wrote:assalamualaikum

apa kaba

terima kasih

wslm tuan,kaba bek2 sahja!!

(puhh,tegas x aku kawan2?dulu ade gak nak jd sojer atau pak polis ni tp xksampaian la plak)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kudud on Thu 24 Jun - 15:40

Raziskov wrote:

Aktiviti : Bersarapan di Awana
Venue : Awana Genting
Tarikh : 27 June 2010
Masa & RV : 8:30 (kat Shell Gombak) ...
8:00 (kat Petronas Bkt Jelutong)..

List :
1. XXX
2. Ariff
3. Kudud
4. Ajis...(KENA KONFOMKN SBLM ESOK)...Very Happy
5. mat zzr


sekian
[/quote]

update cepat kawan2,pnyertaan xde had ni Razz [/quote]

suma da bagi semangat membina ni,kena g lah teraii jugak...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kudud on Thu 24 Jun - 16:01

ptg ni ade amjal ke,dgr2 en.mat zzr kita nak wat prgram persiapan mlm jumaat Evil or Very Mad
p/s:yg bujang blh ke jugak nak ilmu ni Twisted Evil

lama x dgr.. auwff auwfff....auuuuuuuurffff..


Last edited by kudud on Thu 24 Jun - 16:04; edited 1 time in total

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by jimf on Thu 24 Jun - 16:04

amjal
roti sardin
teh o ais....
awek hoki skirt pendik
stokin panjang..
rambut mengurai...
bontot solid...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Thu 24 Jun - 16:05

ni paling murah aku jumpa...naza blade 650...

[You must be registered and logged in to see this link.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Thu 24 Jun - 16:05

[quote="jimf"]amjal
roti sardin
teh o ais....
awek hoki skirt pendik
stokin panjang..
rambut mengurai...
bontot solid...[/quote]

orang KL tak panggil bontot...dia org panggik pungkok...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kamalia on Thu 24 Jun - 16:12

jimf wrote:ada banyak tak masa petang ni utk ke amjal tuan manager?
ramai ke ada kelapangan masa?
kamal...ko gi amjal semlm tak ajak aku ek hampehhh

aku mmg nak bag tau,
tapi adam suruh rahsiakan pertemuan smlm.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kamalia on Thu 24 Jun - 16:16

Aktiviti : Bersarapan di Awana
Venue : Awana Genting
Tarikh : 27 June 2010
Masa & RV : 8:30 (kat Shell Gombak) ...
8:00 (kat Petronas Bkt Jelutong)..
[/color]
List :
1. XXX
2. Ariff
3. Kudud
4. Ajis...(KENA KONFOMKN SBLM ESOK)...Very Happy
5. mat zzr

List yang kompom tak pegi;
1. Kamal (tgk awek kat jeybee)
2. lailailai...

sekian

Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by jimf on Thu 24 Jun - 16:17

[quote="mat zzr"]
jimf wrote:amjal
roti sardin
teh o ais....
awek hoki skirt pendik
stokin panjang..
rambut mengurai...
bontot solid...[/quote]

orang KL tak panggil bontot...dia org panggik pungkok...

eden org edinburg laaa... bukan KL... Cool

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by jimf on Thu 24 Jun - 16:19

kamalia wrote:Aktiviti : Bersarapan di Awana
Venue : Awana Genting
Tarikh : 27 June 2010
Masa & RV : 8:30 (kat Shell Gombak) ...
8:00 (kat Petronas Bkt Jelutong)..

List yang kompom tak pegi;
1. Kamal (tgk awek kat jeybee)
2. jimf (candat sotong kat pulau lang)

sekian

Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by Amm on Thu 24 Jun - 16:20

Salam otw ke edinbek....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kamalia on Thu 24 Jun - 16:24

jimf wrote:
kamalia wrote:Aktiviti : Bersarapan di Awana
Venue : Awana Genting
Tarikh : 27 June 2010
Masa & RV : 8:30 (kat Shell Gombak) ...
8:00 (kat Petronas Bkt Jelutong)..

List yang kompom tak pegi;
1. Kamal (tgk awek kat jeybee)
2. jimf (candat sotong kat pulau lang)

sekian

Razz

usha pulau paya sekali ya ..
gatai nak snorkling

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kamalia on Thu 24 Jun - 16:41

Jimf,
petang ni jadi tak plan kita lepas kerja?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by jimf on Thu 24 Jun - 16:45

kamalia wrote:Jimf,
petang ni jadi tak plan kita lepas kerja?

jadik... ko jgn lambat lak..
kang tak cukup air nak basuh...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kamalia on Thu 24 Jun - 16:48

jimf wrote:
kamalia wrote:Jimf,
petang ni jadi tak plan kita lepas kerja?

jadik... ko jgn lambat lak..
kang tak cukup air nak basuh...

oraitss..
(apa plan ko?)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by jimf on Thu 24 Jun - 16:49

kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:Jimf,
petang ni jadi tak plan kita lepas kerja?

jadik... ko jgn lambat lak..
kang tak cukup air nak basuh...

oraitss..
(apa plan ko?)

cam biasa laa... berak..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by jimf on Thu 24 Jun - 16:57

kepada peminat moto reput...

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kamalia on Thu 24 Jun - 17:02

jimf wrote:
kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:Jimf,
petang ni jadi tak plan kita lepas kerja?

jadik... ko jgn lambat lak..
kang tak cukup air nak basuh...

oraitss..
(apa plan ko?)

cam biasa laa... berak..

camne aku boleh lupa daa..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by Sponsored content Today at 11:57


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum