Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by ni_juan82 on Thu 24 Jun - 12:10

fuh main-main la si rizal tu mau berentap ngan tuan manager.... saya yakin takde tandingan ngan tuan manager..tuan manager ade skill apungan badan sambil amik corner...si rizal tu ade ke ngah...kekekek....

cemane ni...ade yg ajak klawang dan ade yg ajak awana..kite org pecah 2 la...sorang p awana sorang p klawang ..kekeke...peace.. scratch

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Thu 24 Jun - 12:11

Raziskov wrote:Tuan Manager,
Ajak si Rizal owner baru janda tuan manager tu sekali pegi awana..dia ckp nak rentap ngan tuan manager ari tu..Very Happy

sekian

baiklah tuan mandor...saya akan kasitau rizal....roger.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Thu 24 Jun - 12:13

ni_juan82 wrote:fuh main-main la si rizal tu mau berentap ngan tuan manager.... saya yakin takde tandingan ngan tuan manager..tuan manager ade skill apungan badan sambil amik corner...si rizal tu ade ke ngah...kekekek....

cemane ni...ade yg ajak klawang dan ade yg ajak awana..kite org pecah 2 la...sorang p awana sorang p klawang ..kekeke...peace.. scratch

aku masih guna skill koner tegak....cuma aku pantang tgk jalan lurus..mesti koyak trotel...menikmati kesedapan 4 dapo.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by ni_juan82 on Thu 24 Jun - 12:16

ni_juan82 wrote:cemane ni...ade yg ajak klawang dan ade yg ajak awana..kite org pecah 2 la...sorang p awana sorang p klawang ..kekeke...peace.. scratch

yg sorang tu pollow p awana bawak kete...bleh...kekekek...peace no war!!!

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by syd on Thu 24 Jun - 12:18

Oiiii..jeles ni!!!!!...Sya koje pulak Sabtu n Ahad mgu ni... Korang niii sajeee dengkilaaa.....Menci tauuuu...............[You must be registered and logged in to see this image.]..
(Mesti ada orang tgh berjoget2 kat opis tu. Dapat ride bujang Awana[You must be registered and logged in to see this image.])

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by fie on Thu 24 Jun - 12:19

salam koner tegak...
perghhh.. ikut boleh.....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by Raziskov on Thu 24 Jun - 12:19

ni_juan82 wrote:fuh main-main la si rizal tu mau berentap ngan tuan manager.... saya yakin takde tandingan ngan tuan manager..tuan manager ade skill apungan badan sambil amik corner...si rizal tu ade ke ngah...kekekek....

cemane ni...ade yg ajak klawang dan ade yg ajak awana..kite org pecah 2 la...sorang p awana sorang p klawang ..kekeke...peace.. scratch

Juan..manager aku tu mmg takde tandingan...mesti suma org gerun tgk dia layan korner ooo..
Takpe..dulu aku dah kena ngan Tuan Manager ni...kali ni biar si Rizal tu pulak yg kena...Very Happy
sape pulak yg ajak kelawang ni?xxx pun turun awana ni...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by ni_juan82 on Thu 24 Jun - 12:23

ha...kalo sume dah awana bagus gak...bleh dok dlm team samaran b fool...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Thu 24 Jun - 12:26

fitnah!...rizal tu otai ooo...dulu naik honda mbx 125

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kudud on Thu 24 Jun - 12:35

ni_juan82 wrote:
ni_juan82 wrote:cemane ni...ade yg ajak klawang dan ade yg ajak awana..kite org pecah 2 la...sorang p awana sorang p klawang ..kekeke...peace.. scratch

yg sorang tu pollow p awana bawak kete...bleh...kekekek...peace no war!!!

ni statement dtujukan ke sapa sbnrnya ni

punca2 nak tido luar mlm2 jumaat ni,lariiiiii Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by jimf on Thu 24 Jun - 12:35

mat zzr wrote:
jimf wrote:salam pagi....
eh dah tengahari...
pergghhh ado awana lak minggu ni...

kamal RV poi Betong kul bapo?

kata balik kampung?...camner nak poi Betong plak...kampung kat Betong ke? rabbit

tu kampung kamal laa...
aku temankan dia aje...
at least ada laa moto yg dia leh kitai....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by kudud on Thu 24 Jun - 12:36

mat zzr wrote:
Raziskov wrote:

Aktiviti : Bersarapan di Awana
Venue : Awana Genting
Tarikh : 27 June 2010
Masa & RV : 8:30 (kat Shell Gombak) ...
8:00 (kat Petronas Bkt Jelutong)..

List :
1. XXX
2. Ariff
3. Kudud
4. Ajis...(KENA KONFOMKN SBLM ESOK)...Very Happy
5. mat zzr


sekian

update cepat kawan2,pnyertaan xde had ni Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by syd on Thu 24 Jun - 13:13

kudud wrote:
ni_juan82 wrote:
ni_juan82 wrote:cemane ni...ade yg ajak klawang dan ade yg ajak awana..kite org pecah 2 la...sorang p awana sorang p klawang ..kekeke...peace.. scratch

yg sorang tu pollow p awana bawak kete...bleh...kekekek...peace no war!!!

ni statement dtujukan ke sapa sbnrnya ni

punca2 nak tido luar mlm2 jumaat ni,lariiiiii Razz


X per...kudud.. Ahad ni dia ride bujang. Bini dia kojer, berkhidmat untuk rakyat demi negara tercinta. (Bila nak merasa ride solo ngn jejek r nijuan niii..)

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by xxx on Thu 24 Jun - 14:09

Raziskov wrote:OK..memandang Kudud nak pegi..aku terpaksa buat list la..

Aktiviti : Bersarapan di Awana
Venue : Awana Genting
Tarikh : 27 June 2010
Masa & RV : 8:30 (kat Shell Gombak) ...
8:00 (kat Petronas Bkt Jelutong)..

List :
1. XXX
2. Ariff
3. Kudud
4. Ajis...tak kompom lagik...Very Happy
5. Lai..Lai..Lai..


sekian


salam...
aik, nm aku first pula tu...
mentang2 lah aku sellloooooowwwww.....

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by xxx on Thu 24 Jun - 14:12

adus..dah pening dah ni..mn satu nak pegi...
mgkin pegi awana lah...
dah lame x mkan angin kat sana...
blh lah test ekjos baru kat awana...hehehehe


Last edited by xxx on Thu 24 Jun - 14:14; edited 1 time in total

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by ni_juan82 on Thu 24 Jun - 14:13

xxx wrote:
Raziskov wrote:OK..memandang Kudud nak pegi..aku terpaksa buat list la..

Aktiviti : Bersarapan di Awana
Venue : Awana Genting
Tarikh : 27 June 2010
Masa & RV : 8:30 (kat Shell Gombak) ...
8:00 (kat Petronas Bkt Jelutong)..

List :
1. XXX
2. Ariff
3. Kudud
4. Ajis...tak kompom lagik...Very Happy
5. Lai..Lai..Lai..


sekian


salam...
aik, nm aku first pula tu...
mentang2 lah aku sellloooooowwwww.....

Bukan sbb ko slow bro...ni sbb ko akan lead kiteorg...kiteorg tak bape tau jalan...ko dah apal jln awana kan ...mlm pun leh shoot ke awana...mesti dah apal sumer2 turn yg ade...heheh..


ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by xxx on Thu 24 Jun - 14:17

ni_juan82 wrote:
xxx wrote:
Raziskov wrote:OK..memandang Kudud nak pegi..aku terpaksa buat list la..

Aktiviti : Bersarapan di Awana
Venue : Awana Genting
Tarikh : 27 June 2010
Masa & RV : 8:30 (kat Shell Gombak) ...
8:00 (kat Petronas Bkt Jelutong)..

List :
1. XXX
2. Ariff
3. Kudud
4. Ajis...tak kompom lagik...Very Happy
5. Lai..Lai..Lai..


sekian


salam...
aik, nm aku first pula tu...
mentang2 lah aku sellloooooowwwww.....

Bukan sbb ko slow bro...ni sbb ko akan lead kiteorg...kiteorg tak bape tau jalan...ko dah apal jln awana kan ...mlm pun leh shoot ke awana...mesti dah apal sumer2 turn yg ade...heheh..


xd lah juan...segan aku...
aku pun mntaw sgt jln..men redah jer...
klu aku yg lead, kompom lah moto korang oberheat...
bab aku bawa sellooooowwww jer....

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Thu 24 Jun - 14:19

pergi awana pun nak kena lead ke?...bukan korang tiap tiap minggu pergi sana...dah expert.

xxx...kau tu boleh tahan jugak lajunya diselekoh atau di hiway...bikin aku ketinggalan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by xxx on Thu 24 Jun - 14:22

mat zzr wrote:pergi awana pun nak kena lead ke?...bukan korang tiap tiap minggu pergi sana...dah expert.

xxx...kau tu boleh tahan jugak lajunya diselekoh atau di hiway...bikin aku ketinggalan...


xd lah tuan manager...aku bru nak blaja jer...kat highway senang2 jer kene potong...dah melekat dah badan kat tank, kaki dah rapat dah..tapi sekali hembus jer korang potong aku.....zzzzuuuuuusssssss....trus aku pun selow2 tegak kan badan balik...hehehe

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Thu 24 Jun - 14:27

xxx wrote:
mat zzr wrote:pergi awana pun nak kena lead ke?...bukan korang tiap tiap minggu pergi sana...dah expert.

xxx...kau tu boleh tahan jugak lajunya diselekoh atau di hiway...bikin aku ketinggalan...


xd lah tuan manager...aku bru nak blaja jer...kat highway senang2 jer kene potong...dah melekat dah badan kat tank, kaki dah rapat dah..tapi sekali hembus jer korang potong aku.....zzzzuuuuuusssssss....trus aku pun selow2 tegak kan badan balik...hehehe

ooooo...camtu citernya...aku pikir kau tengah romen motor kau masa kita turun awana dulu...

mula mula 150cc...dah pandai/mampu sikit pakai 250...pandai lagi 500cc...pandai lagi 750cc...last last 1000cc...begitulah kisah seorg rider...

kau masih muda lah xxx cam aku...byk lagi masa utk main motor... rabbit

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by xxx on Thu 24 Jun - 14:31

mat zzr wrote:
xxx wrote:
mat zzr wrote:pergi awana pun nak kena lead ke?...bukan korang tiap tiap minggu pergi sana...dah expert.

xxx...kau tu boleh tahan jugak lajunya diselekoh atau di hiway...bikin aku ketinggalan...


xd lah tuan manager...aku bru nak blaja jer...kat highway senang2 jer kene potong...dah melekat dah badan kat tank, kaki dah rapat dah..tapi sekali hembus jer korang potong aku.....zzzzuuuuuusssssss....trus aku pun selow2 tegak kan badan balik...hehehe

ooooo...camtu citernya...aku pikir kau tengah romen motor kau masa kita turun awana dulu...

mula mula 150cc...dah pandai/mampu sikit pakai 250...pandai lagi 500cc...pandai lagi 750cc...last last 1000cc...begitulah kisah seorg rider...

kau masih muda lah xxx cam aku...byk lagi masa utk main motor... rabbit


kira pas abis bayar fz ni..nak angkat 250 pula...x pun trus nek 500...hehehe..bab dah merasa dah bawa zzr 250 ni...

btul lah tu tuan manager...umur kita dekat2 jer...kite jer muda2 lam ni... scratch

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by ni_juan82 on Thu 24 Jun - 14:33

saya pun...byk..lagi mase nak main moto nih...insyaAllah...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Thu 24 Jun - 14:37

XXX.

kalau nak angkat 250...angkat 4 dapor lah...bakat kau boleh digilap lagi...mana tau satu hari nanti kau masuk MOTO GP. cheers

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by jimf on Thu 24 Jun - 14:39

ada banyak tak masa petang ni utk ke amjal tuan manager?
ramai ke ada kelapangan masa?
kamal...ko gi amjal semlm tak ajak aku ek hampehhh

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by mat zzr on Thu 24 Jun - 14:40

jimf wrote:ada banyak tak masa petang ni utk ke amjal tuan manager?
ramai ke ada kelapangan masa?
kamal...ko gi amjal semlm tak ajak aku ek hampehhh

petang ni aku turun pasal malam nanti nak toron. Twisted Evil

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak-V31- Ade Short Ride lagi ke minggu ni?(20/06/2010)

Post by Sponsored content Today at 9:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum