Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by nawza on Sun 6 Jun - 3:30

salam dan selamat pagi ....dr tioman...! jom laa wei..tts kat sini..mmg behh...byak tol..sotong yg berjemuran....! ado ko..hari tue..ride ikan bkar..kek mlako.... Laughing ..den hari senayan bru blik dr pulauuu...sekian...

salam dr pggilan pulauuuu... cheers

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ni_juan82 on Sun 6 Jun - 4:27

ariff908 wrote:jd ke mkn ikan bakar?

salam waktu sahur....

argghh....br sampai stelah seronok ride ikan bakar td...kl-bangi-pd-umbai-senawang-kl...

ride leper menarik..hehhe

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Wan@Blakepare on Sun 6 Jun - 4:39

Erkkkkkk Alhamdulillah.........Terima kasih Juan dan Sya kerana sudi blanja kami makan besar hari ni.ikan bakar,sotong bakar siakap 3 rasa,ketam masak rempah,cencaru bakar udang masak butter,lobster masak asam,sotong goreng tepung,kailan ikan masin,ketam masak tom yam,dam jus tembikai. bounce

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Amm on Sun 6 Jun - 7:15

blakepare wrote:Erkkkkkk Alhamdulillah.........Terima kasih Juan dan Sya kerana sudi blanja kami makan besar hari ni.ikan bakar,sotong bakar siakap 3 rasa,ketam masak rempah,cencaru bakar udang masak butter,lobster masak asam,sotong goreng tepung,kailan ikan masin,ketam masak tom yam,dam jus tembikai. bounce

Salam nak masuk Asar.....
Belakangparang,menu tu tak cukup lagi,tambah la lagi..... Smile
Tapi ko pun jenis kuat pelahap..Ha...ha....Cabottttttt

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by syd on Sun 6 Jun - 9:58

Gambar beserta video aksi akan ditag dalam masa terdekat ini..
Harap Maklum.

Berkhidmat Untuk Negara,
_________,
(Syd)

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Wan@Blakepare on Sun 6 Jun - 10:58

Amm Nova wrote:
blakepare wrote:Erkkkkkk Alhamdulillah.........Terima kasih Juan dan Sya kerana sudi blanja kami makan besar hari ni.ikan bakar,sotong bakar siakap 3 rasa,ketam masak rempah,cencaru bakar udang masak butter,lobster masak asam,sotong goreng tepung,kailan ikan masin,ketam masak tom yam,dam jus tembikai. bounce

Salam nak masuk Asar.....
Belakangparang,menu tu tak cukup lagi,tambah la lagi..... Smile
Tapi ko pun jenis kuat pelahap..Ha...ha....Cabottttttt
mmmmaaaaaaanaaaaa aaaadaaaaaaa...... Razz

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Wan@Blakepare on Sun 6 Jun - 11:27

Hari ni takde progrem so aku lepak kat umah je,tgk tv drunken

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by xxx on Sun 6 Jun - 13:10

salam....

selamat sampai dari klawang...
ramai jugak rider2 dtg melayan...
thanks to tok misai sal sudi mengajar aku cara meleper..
kagum aku tgk bla tok misai meleper sampai cecah helmet kat jalan..
aku kat blkg sket lagi nak terbabas sal terkejut gler ngn skill tok misai yg jarang2 ditunjuk depan org len...

len kali kita meleper sm2 lagi tok...
x cukup lagi ilmu meleper yg di ajar..heehehhe

sekian berita hari ini..

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by adambikers on Sun 6 Jun - 14:38

bila la tok misai nak ajar aku meleper plak Sad

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by afaris06 on Sun 6 Jun - 14:59

adambikers wrote:bila la tok misai nak ajar aku meleper plak Sad
meleper kat kat pool je la...hehehehe

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by eddy 250 on Sun 6 Jun - 15:10

salam weiiii

xxx huhu sory lh td aku naik dulu ..xleh tahan lh...keke
kau pn apa kurangnye laju x hingat ikut rapat je kt blkng aku cuak btul aku mcm x caya je kau bru belajar ...dh spai umh bru aku sedar rupanya aku yg masih x pandai2 lg..huhu asal nmpak koner je tekan brekk..xxx malu aku ngan kau arr...

p/s.adam semangat kau dh pulih lommm mai lh ajar lh aku niii...pls..pls..

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jefnoka1 on Sun 6 Jun - 16:38

eddy 250 wrote:salam weiiii

xxx huhu sory lh td aku naik dulu ..xleh tahan lh...keke
kau pn apa kurangnye laju x hingat ikut rapat je kt blkng aku cuak btul aku mcm x caya je kau bru belajar ...dh spai umh bru aku sedar rupanya aku yg masih x pandai2 lg..huhu asal nmpak koner je tekan brekk..xxx malu aku ngan kau arr...

p/s.adam semangat kau dh pulih lommm mai lh ajar lh aku niii...pls..pls..
amik nombor la tok... den dah lamo tunggu tuan dewata ni... dio amik murid satu jo dlm satu maso... tunggu den khatam dulu... tapi den bobal sket meleper ni... lamo la sket nunggu tu Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ariff908 on Sun 6 Jun - 18:02

blakepare wrote:Erkkkkkk Alhamdulillah.........Terima kasih Juan dan Sya kerana sudi blanja kami makan besar hari ni.ikan bakar,sotong bakar siakap 3 rasa,ketam masak rempah,cencaru bakar udang masak butter,lobster masak asam,sotong goreng tepung,kailan ikan masin,ketam masak tom yam,dam jus tembikai. bounce

ni orang ke hantu raya ni? scratch

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Amm on Sun 6 Jun - 18:03

afaris06 wrote:meleper kat kat pool je la...hehehehe

Paman Paris, I like..... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by xxx on Sun 6 Jun - 18:10

eddy 250 wrote:salam weiiii

xxx huhu sory lh td aku naik dulu ..xleh tahan lh...keke
kau pn apa kurangnye laju x hingat ikut rapat je kt blkng aku cuak btul aku mcm x caya je kau bru belajar ...dh spai umh bru aku sedar rupanya aku yg masih x pandai2 lg..huhu asal nmpak koner je tekan brekk..xxx malu aku ngan kau arr...

p/s.adam semangat kau dh pulih lommm mai lh ajar lh aku niii...pls..pls..

xd pe lah dude...ok jer..aku yg lmbat sampai...takut sesat lagi...siap tnya org kat tepi jln, tnya jln nak pg klawang..hehehehe..aku baru blaja lah tok...bru menceburi bidang meleper ni...bru tahun ni aku start...harap dpt lagi lah kasi turun kan lagi ilmu tu...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by gilababan on Sun 6 Jun - 19:18

Salam zohor..... sonoknya donga citer meleper, makang ikang bakar, permohonan jd anak murid tok misai.... huhuhu... aku jugakla terperap kat kote baru yg kejam ni..... Sad

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Wan@Blakepare on Sun 6 Jun - 22:12

ariff908 wrote:
blakepare wrote:Erkkkkkk Alhamdulillah.........Terima kasih Juan dan Sya kerana sudi blanja kami makan besar hari ni.ikan bakar,sotong bakar siakap 3 rasa,ketam masak rempah,cencaru bakar udang masak butter,lobster masak asam,sotong goreng tepung,kailan ikan masin,ketam masak tom yam,dam jus tembikai. bounce

ni orang ke hantu raya ni? scratch
Ko tau tak kenapa menu banyak macam ni,sebab kitarang bawak 3 orang awek cun makan skali.Tu la orang ajak ko tak nak ikut.Rugi wooo....Selagi ko tak bawak awek bertenggek kat blakang moto ko,selagi tu lah ko tak dapat rasa nikmat riders yang sebenar....huah haa ha ha ha.....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by don-zx2 on Sun 6 Jun - 22:18

xxx wrote:salam....

selamat sampai dari klawang...
ramai jugak rider2 dtg melayan...
thanks to tok misai sal sudi mengajar aku cara meleper..
kagum aku tgk bla tok misai meleper sampai cecah helmet kat jalan..
aku kat blkg sket lagi nak terbabas sal terkejut gler ngn skill tok misai yg jarang2 ditunjuk depan org len...

len kali kita meleper sm2 lagi tok...
x cukup lagi ilmu meleper yg di ajar..heehehhe

sekian berita hari ini..

besttnyaa citer klwg nih..tok bila mau kasi turun itu ilmu sagat helem pulak..huhuh What a Face

don-zx2

Posts : 143
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ariff908 on Sun 6 Jun - 22:42

blakepare wrote:
Ko tau tak kenapa menu banyak macam ni,sebab kitarang bawak 3 orang awek cun makan skali.Tu la orang ajak ko tak nak ikut.Rugi wooo....Selagi ko tak bawak awek bertenggek kat blakang moto ko,selagi tu lah ko tak dapat rasa nikmat riders yang sebenar....huah haa ha ha ha.....

isk...apa nak buat...aku bujang beristeri...kat blakang moto tu dah tulis..no pillion allowed.;P

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by gilababan on Sun 6 Jun - 23:05

Salam subuh...... huhuhuhuhu.....

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 9:08

Salam Pagi Isnin cuti skola.

Abg Bosa yang beransur sihat akan berada di putrajaya hari ini dan esok nak ke hospital sg buloh utk follow up check up, pastu ke rawang tgk moto. so, mlm ni ada Mini TTS di:

Lokasi : Percint 9 Putrajaya
Masa : 9 - 11 pm

sapa yg berkesempatan tu, boleh la singgah.
(jgn lewat sgt ya, abg bosa ni masih anak dara, tak bleh berembun)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ariff908 on Mon 7 Jun - 9:36

kamalia wrote:Salam Pagi Isnin cuti skola.

Abg Bosa yang beransur sihat akan berada di putrajaya hari ini dan esok nak ke hospital sg buloh utk follow up check up, pastu ke rawang tgk moto. so, mlm ni ada Mini TTS di:

Lokasi : Percint 9 Putrajaya
Masa : 9 - 11 pm

sapa yg berkesempatan tu, boleh la singgah.
(jgn lewat sgt ya, abg bosa ni masih anak dara, tak bleh berembun)

i follow..hik..hik...(sbb tgh bujang)

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jefnoka1 on Mon 7 Jun - 9:57

kamalia wrote:Salam Pagi Isnin cuti skola.

Abg Bosa yang beransur sihat akan berada di putrajaya hari ini dan esok nak ke hospital sg buloh utk follow up check up, pastu ke rawang tgk moto. so, mlm ni ada Mini TTS di:

Lokasi : Percint 9 Putrajaya
Masa : 9 - 11 pm

sapa yg berkesempatan tu, boleh la singgah.
(jgn lewat sgt ya, abg bosa ni masih anak dara, tak bleh berembun)
dapor karat tu ko?

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Raziskov on Mon 7 Jun - 10:06

Insyallah saya kan hadir ke TTS tu...
dah lama tak pergi ke Putrajaya ngan budak sekolah Takyah ni...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 10:06

jefnoka1 wrote:
kamalia wrote:Salam Pagi Isnin cuti skola.

Abg Bosa yang beransur sihat akan berada di putrajaya hari ini dan esok nak ke hospital sg buloh utk follow up check up, pastu ke rawang tgk moto. so, mlm ni ada Mini TTS di:

Lokasi : Foodcourt Percint 9 Putrajaya
Masa : 9 - 11 pm

sapa yg berkesempatan tu, boleh la singgah.
(jgn lewat sgt ya, abg bosa ni masih anak dara, tak bleh berembun)
dapor karat tu ko?

kat foodcourtlah bang long..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Sponsored content Today at 5:55


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum