Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ariff908 on Mon 7 Jun - 12:18

kamalia wrote:
jimf wrote:tggu darknight siap laa...
ko leh kitai aku lai... kalu concur nti ko xde sapa lak nak kitai... Razz

wah!!
sungguh bersahaja kamu memperkotak katekkan ajis kami ya..
kena panggil gaban bwk turun kobau hitam dio nih hehhee... Razz

tak lamo la tu konkor nak kluar tuh...pas ni kitai asap je la

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 12:47

ariff908 wrote:tak lamo la tu konkor nak kluar tuh...pas ni kitai asap je la

minta maaf bang... saya tak pakai 2-strok... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Amm on Mon 7 Jun - 13:24

As Salam dan slmt tghari.....
I like...
Sekian...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by gilababan on Mon 7 Jun - 14:12

Salam isyak.. Isk, asik tsedak je dr mlm td. Nak coceng pun tak senang, ghopenye ade org sebut kobau den yg tgh syok bcuti.. Apola nak dbandingkn besi buruk den tu dgn kongker abg long jim tu.. Jauh api dr ikan bkr, lg plak rider yg bwk kongker tu lebih power dr den.. Cumo selamo ari ni, beliau menyimpan kuku dlm kocek je.. Isk isk isk..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by mat zzr on Mon 7 Jun - 14:13

semalam aku pi NKS nak beli cable clutch ZZR500...pastu tokeh tu kata camni...."wa talak jual antik punya motot punya sparepart"...huh angin aku dengar....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by xxx on Mon 7 Jun - 14:17

salam...
mlm ni aku pollow g putrajaya...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 14:24

gilababan wrote:Cumo selamo ari ni, beliau menyimpan kuku dlm kocek je.. Isk isk isk..

uih,
ini stok bondage nih!!
suka main cakar2 dlm kocek sluar

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Raziskov on Mon 7 Jun - 14:31

xxx wrote:salam...
mlm ni aku pollow g putrajaya...

ado gak member den nak balik shah alam ngan budak takyah malam ni..Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 14:33

gilababan wrote:Salam isyak.. Isk, asik tsedak je dr mlm td. Nak coceng pun tak senang, ghopenye ade org sebut kobau den yg tgh syok bcuti.. Apola nak dbandingkn besi buruk den tu dgn kongker abg long jim tu.. Jauh api dr ikan bkr, lg plak rider yg bwk kongker tu lebih power dr den.. Cumo selamo ari ni, beliau menyimpan kuku dlm kocek je.. Isk isk isk..

salam baban...
udah2 laa tu.. hehe. Eden totap dongan darknight jugak.. takdo ek konkur tu...tak tercapai dek tangan eden...
biar la konkur jadi mimpi/angan indah aje.. kang merajuk lak darknight den..
den totap duk belakang jadi lastmen (leh minum ayor tebu)..
totap slow mcm biaso... totap terkial2 bila nak leper... totap rider santai.. totap jadi bahan kono kitai..

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Raziskov on Mon 7 Jun - 14:36

mat zzr wrote:semalam aku pi NKS nak beli cable clutch ZZR500...pastu tokeh tu kata camni...."wa talak jual antik punya motot punya sparepart"...huh angin aku dengar....

kalau zzr500 tu ketegori antique..zzr250 ketegori ape pulak?
sila bagi nasihat...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 14:37

Raziskov wrote:kalau zzr500 tu ketegori antique..zzr250 ketegori ape pulak?
sila bagi nasihat...

sekian

kategori batik kot... sila beri persetujuan...

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by xxx on Mon 7 Jun - 14:38

Raziskov wrote:
xxx wrote:salam...
mlm ni aku pollow g putrajaya...

ado gak member den nak balik shah alam ngan budak takyah malam ni..Very Happy

sekian

boring lah duk umah..
hehehehe...
kul brp nak gerak?
o ko gerak dari office ko?

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Raziskov on Mon 7 Jun - 14:41

jimf wrote:
Raziskov wrote:kalau zzr500 tu ketegori antique..zzr250 ketegori ape pulak?
sila bagi nasihat...

sekian

kategori batik kot... sila beri persetujuan...

wassallam

bukan ketegori motor berhias ke?...Very Happy Very Happy
cadangan ditutup...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Raziskov on Mon 7 Jun - 14:43

xxx wrote:
boring lah duk umah..
hehehehe...
kul brp nak gerak?
o ko gerak dari office ko?

aku dari opis la xxx..
budak takyah tak bagi balik rumah..hahahaa

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by mat zzr on Mon 7 Jun - 14:43

jimf wrote:
Raziskov wrote:kalau zzr500 tu ketegori antique..zzr250 ketegori ape pulak?
sila bagi nasihat...

sekian

kategori batik kot... sila beri persetujuan...

wassallam


mcm biasa lah zzr250 kategori sekerap...cuma sparepart nya masih ada sebab tu tokeh tu nak suruh aku pakai cable clutch zzr250...tapi pendik 2 inci...tak leh nagam...sedangkan aku try masukkan jaguh punya pendik 1 inci pun takleh pakai...

sparepart zzr250 masih banyak lagi di pasaran...jangan risau..."dalam hati aku semalam berkata...kan senang kalau aku masih pakai zzr 250"....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 14:43

Raziskov wrote:bukan ketegori motor berhias ke?...Very Happy Very Happy
cadangan ditutup...

sekian

sila umumkan nama pemenang dgn kadar segera...(ada berani ka?).. Razz
timakacih..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by mat zzr on Mon 7 Jun - 14:48

jimf wrote:
Raziskov wrote:bukan ketegori motor berhias ke?...Very Happy Very Happy
cadangan ditutup...

sekian

sila umumkan nama pemenang dgn kadar segera...(ada berani ka?).. Razz
timakacih..

Motor bro halim pasar borong selayang bonzer lah cantik...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by gilababan on Mon 7 Jun - 14:51

jimf wrote:
gilababan wrote:Salam isyak.. Isk, asik tsedak je dr mlm td. Nak coceng pun tak senang, ghopenye ade org sebut kobau den yg tgh syok bcuti.. Apola nak dbandingkn besi buruk den tu dgn kongker abg long jim tu.. Jauh api dr ikan bkr, lg plak rider yg bwk kongker tu lebih power dr den.. Cumo selamo ari ni, beliau menyimpan kuku dlm kocek je.. Isk isk isk..

salam baban...
udah2 laa tu.. hehe. Eden totap dongan darknight jugak.. takdo ek konkur tu...tak tercapai dek tangan eden...
biar la konkur jadi mimpi/angan indah aje.. kang merajuk lak darknight den..
den totap duk belakang jadi lastmen (leh minum ayor tebu)..
totap slow mcm biaso... totap terkial2 bila nak leper... totap rider santai.. totap jadi bahan kono kitai..

wassallam
Kan den da ckp da.. Beliau ni mmg rider simpan je.. Kak kam, nak kato bondage pun bleh jgk, tp bkn tahap2 mcm den la.. Den amatur je bsepah2 kalau nk beli, beliau da tahap2 nak tgk kono tompah..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by xxx on Mon 7 Jun - 14:51

Raziskov wrote:
xxx wrote:
boring lah duk umah..
hehehehe...
kul brp nak gerak?
o ko gerak dari office ko?

aku dari opis la xxx..
budak takyah tak bagi balik rumah..hahahaa

sekian

ok2..roger n out

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by gilababan on Mon 7 Jun - 14:57

Bsepah2la plak post aku nih.. Hehe.. Kesilapan teknikal la mod. Jgn mare..

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 14:59

mat zzr wrote:Motor bro halim pasar borong selayang bonzer lah cantik...

kak mah....matzzr kutuk halim.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by mat zzr on Mon 7 Jun - 15:05

JimF...disebabkan concour tu mahal sangat dan interest juga tinggi...apa kata kau consider ni...RM15K saja...


aku pun sedang merancang nak try pakai DP sempena usia dah makin tinggi...

[You must be registered and logged in to see this link.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kudud on Mon 7 Jun - 15:10

sparepart zzr250 masih banyak lagi di pasaran...jangan risau..."dalam hati aku semalam berkata...kan senang kalau aku masih pakai zzr 250"....[/quote]


kawan2,sila nasihat kata2 en.mat ni bounce
tp xbelaja alam dan manusia la nks tu,bikin org sakit ati ja jwp centu,chaiss!!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kudud on Mon 7 Jun - 15:20

huh,mlm ni ade minum2 kaa(ade ikan bakak gak ker)...
rsa cam nak join,tp tgk la,xleh nak janji..wiihaaa(ada short skit dok opis arini)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 15:26

mat zzr wrote:aku pun sedang merancang nak try pakai DP sempena usia dah makin tinggi...

[You must be registered and logged in to see this link.]

takut bulan2 nak menten sama lak dgn bayo konkur bang hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Sponsored content Today at 19:37


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum