Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by farislan on Mon 7 Jun - 10:08

Salam pagi Senin smua....malas botul nak keje..tido aaaaa...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 10:08

Raziskov wrote:Insyallah saya kan hadir ke TTS tu...
dah lama tak pergi ke Putrajaya ngan budak sekolah Takyah ni...Very Happy

sekian

ko mmg taste budak skola agama lah!
mmg seswai ngan budak skola agama anderson.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by eddy_Gpang on Mon 7 Jun - 10:25

salam pagi,

sharing is caring..
[You must be registered and logged in to see this link.]

eddy_Gpang

Posts : 380
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Raziskov on Mon 7 Jun - 10:25

kamalia wrote:

ko mmg taste budak skola agama lah!
mmg seswai ngan budak skola agama anderson.

nak buat mcm mane mal...
budak TM suma aparis dah sapu...Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Raziskov on Mon 7 Jun - 10:26

eddy_Gpang wrote:salam pagi,

sharing is caring..
[You must be registered and logged in to see this link.]

apsal zzr250 takde masuk senarai ni?.. scratch scratch

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 10:29

Raziskov wrote:
kamalia wrote:

ko mmg taste budak skola agama lah!
mmg seswai ngan budak skola agama anderson.

nak buat mcm mane mal...
budak TM suma aparis dah sapu...Razz Razz

sekian

ko ada staff ID dia tak?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Raziskov on Mon 7 Jun - 10:32

kamalia wrote:

ko ada staff ID dia tak?

ade mal..tapi adam ckp jgn bagitau ko..Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 10:37

Raziskov wrote:
kamalia wrote:

ko ada staff ID dia tak?

ade mal..tapi adam ckp jgn bagitau ko..Razz Razz

sekian

klu adam tak bagi tau staff ID,
ko bagi aku ukur lilit badan je lah.
aku punya rekod, pki ukur lilit dade'-pinggang-lutut
sila pi em ya..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by mat zzr on Mon 7 Jun - 10:39

salam pagi.

2 hari aku tak masuk porem sebab buzy baraikan sistem penyejukkan zzr500...masalah kipas lambat pusing...

hasilnya aku tak payah beli part ori thermo switch fan yg berharga RM150...aku pakai barang yg berharga RM60 dan memberikan hasil yg sama...temp 1/4 kipas dah mula pusing....aku dah test dgn masuk KL waktu jem di siang hari...

cuma kegagalan ialah mencari cable cluth yg sama dgn zzr500...aku beli jaguh punya RM18...tapi hanya pendek 1 inci...tak bleh guna...kena pergi MOK Motor petang ni...cable clutch aku dah uzur...

sekian.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 11:14

salam,
mari berborak..

cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 11:14

mat zzr wrote:salam pagi.

2 hari aku tak masuk porem sebab buzy baraikan sistem penyejukkan zzr500...masalah kipas lambat pusing...

hasilnya aku tak payah beli part ori thermo switch fan yg berharga RM150...aku pakai barang yg berharga RM60 dan memberikan hasil yg sama...temp 1/4 kipas dah mula pusing....aku dah test dgn masuk KL waktu jem di siang hari...

cuma kegagalan ialah mencari cable cluth yg sama dgn zzr500...aku beli jaguh punya RM18...tapi hanya pendek 1 inci...tak bleh guna...kena pergi MOK Motor petang ni...cable clutch aku dah uzur...

sekian.

salam pagi...
hebat tul laa matzzr ni... semua diagnos sendri...
bole saya hanto darknight kat abg mat tak?...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 11:16

kamalia wrote:
Raziskov wrote:Insyallah saya kan hadir ke TTS tu...
dah lama tak pergi ke Putrajaya ngan budak sekolah Takyah ni...Very Happy

sekian

ko mmg taste budak skola agama lah!
mmg seswai ngan budak skola agama anderson.

bila nak buat alumni kamal? lama tak jumpa bebudak pompuan tu..
tentu ramai jadi ustazah dah...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 11:18

jimf wrote:bole saya hanto darknight kat abg mat tak?...

hantar boleh,
ambik, belum tentu boleh.. ehehehe... Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 11:22

jimf wrote:
kamalia wrote:
Raziskov wrote:Insyallah saya kan hadir ke TTS tu...
dah lama tak pergi ke Putrajaya ngan budak sekolah Takyah ni...Very Happy

sekian

ko mmg taste budak skola agama lah!
mmg seswai ngan budak skola agama anderson.

bila nak buat alumni kamal? lama tak jumpa bebudak pompuan tu..
tentu ramai jadi ustazah dah...

minggu ni kita TTS kat ipoh nak?
makan char kueh tiyaow kat greentown.
hey pening skang kat situ..
(boleh ajak budak takyah)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ariff908 on Mon 7 Jun - 11:39

kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:
Raziskov wrote:Insyallah saya kan hadir ke TTS tu...
dah lama tak pergi ke Putrajaya ngan budak sekolah Takyah ni...Very Happy

sekian

ko mmg taste budak skola agama lah!
mmg seswai ngan budak skola agama anderson.

bila nak buat alumni kamal? lama tak jumpa bebudak pompuan tu..
tentu ramai jadi ustazah dah...

minggu ni kita TTS kat ipoh nak?
makan char kueh tiyaow kat greentown.
hey pening skang kat situ..
(boleh ajak budak takyah)

i follow jugak..

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 11:42

ariff908 wrote:
kamalia wrote:
minggu ni kita TTS kat ipoh nak?
makan char kueh tiyaow kat greentown.
hey pening skang kat situ..
(boleh ajak budak takyah)

i follow jugak..

huih..!! dasat betul kamu nih!!
orait arip, mlm minggu kita mkn char kueh tiow kat depan padang greentown mall.
(klu ko bwk budak seratas, besh jugak)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by mat zzr on Mon 7 Jun - 11:44

jimf wrote:
mat zzr wrote:salam pagi.

2 hari aku tak masuk porem sebab buzy baraikan sistem penyejukkan zzr500...masalah kipas lambat pusing...

hasilnya aku tak payah beli part ori thermo switch fan yg berharga RM150...aku pakai barang yg berharga RM60 dan memberikan hasil yg sama...temp 1/4 kipas dah mula pusing....aku dah test dgn masuk KL waktu jem di siang hari...

cuma kegagalan ialah mencari cable cluth yg sama dgn zzr500...aku beli jaguh punya RM18...tapi hanya pendek 1 inci...tak bleh guna...kena pergi MOK Motor petang ni...cable clutch aku dah uzur...

sekian.

salam pagi...
hebat tul laa matzzr ni... semua diagnos sendri...
bole saya hanto darknight kat abg mat tak?...

apa boleh buat JimF...aku bukannya banyak duit nak beli parts Ori...mana boleh guna ...kita guna lah...aku guna kereta punya thermoswitch....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 11:49

mat zzr wrote:salam pagi...
hebat tul laa matzzr ni... semua diagnos sendri...
bole saya hanto darknight kat abg mat tak?...

apa boleh buat JimF...aku bukannya banyak duit nak beli parts Ori...mana boleh guna ...kita guna lah...aku guna kereta punya thermoswitch....[/quote]

hehe tul tu... benda tu x perlu parts ori.. balun aje laa apa yg bole...asal function sama, dpt harga murah ok..
jgn ko letak brake pad kat situ udah laaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 11:55

hepi bday to Ali dan zie69...
ado parti bueh double trouble tak? rv kul bapo?

(adam...ambik den kul 10pm)...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 11:57

kamalia wrote:minggu ni kita TTS kat ipoh nak?
makan char kueh tiyaow kat greentown.
hey pening skang kat situ..
(boleh ajak budak takyah)

minggu ni takleh laa... sibuk eden sedara nak kawen...
tgk laa minggu depan kot..
pehtu leh lepak taman kanak2..pekena popiah ali..sayat endut.. kat situ budak convent ramai...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ariff908 on Mon 7 Jun - 12:01

kamalia wrote:
ariff908 wrote:
kamalia wrote:
minggu ni kita TTS kat ipoh nak?
makan char kueh tiyaow kat greentown.
hey pening skang kat situ..
(boleh ajak budak takyah)

i follow jugak..

huih..!! dasat betul kamu nih!!
orait arip, mlm minggu kita mkn char kueh tiow kat depan padang greentown mall.
(klu ko bwk budak seratas, besh jugak)

mlm minggu tu ari jumaat je free.akan ku ikut kemana jua.ari sabtu dan ahad kena lock down..hu..hu...then isnin i follow balik...budak seratas smua pakai tudung ngan baju kurung..tak sebest budak takyah...Razz

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 12:02

jimf wrote:minggu ni takleh laa... sibuk eden sedara nak kawen...
tgk laa minggu depan kot..

pehtu leh lepak taman kanak2..pekena popiah ali..sayat endut.. kat situ budak convent ramai...

byk bermadah berhelah la pulak ..
concours tu tak payah running der... boleh terus tunggang je.
tak yah tgu mgu depang..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 12:06

ariff908 wrote:budak seratas smua pakai tudung ngan baju kurung..tak sebest budak takyah...Razz

affraid

[You must be registered and logged in to see this image.]

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Mon 7 Jun - 12:08

kamalia wrote:byk bermadah berhelah la pulak ..
concours tu tak payah running der... boleh terus tunggang je.
tak yah tgu mgu depang..

manaaaa adaaaaaaa...
tggu darknight siap laa...
ko leh kitai aku lai... kalu concur nti ko xde sapa lak nak kitai... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Mon 7 Jun - 12:14

jimf wrote:tggu darknight siap laa...
ko leh kitai aku lai... kalu concur nti ko xde sapa lak nak kitai... Razz

wah!!
sungguh bersahaja kamu memperkotak katekkan ajis kami ya..
kena panggil gaban bwk turun kobau hitam dio nih hehhee... Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Sponsored content Today at 14:02


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum