Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Raziskov on Thu 3 Jun - 18:12

Masuk rumah baru ooiiii....

Ni rumah lama....

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Raziskov on Thu 3 Jun - 18:15

Terpakso den jadik no.1 ni...yeaaahhhhhh....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by tok wan on Thu 3 Jun - 18:16

.
.
no.2 pun jd la...
hampeh...

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by kamalia on Thu 3 Jun - 18:17

tribute to ghimeh.
no 1.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by hi-wayMAN on Thu 3 Jun - 18:21



salam nomor telu...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by furqaan on Thu 3 Jun - 19:33

salam 1 melayuuuuuuuuuuuu...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jefnoka1 on Thu 3 Jun - 19:40

furqaan wrote:salam 1 melayuuuuuuuuuuuu...
tau la dok kat penang Razz Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Amm on Thu 3 Jun - 19:51

Salam...
Sejuk la pulok.....Tak dak citer panas ko? Razz Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ni_juan82 on Thu 3 Jun - 20:04

Berbalik pd cite lori yg yb nak td..den rase yb ni saje je nak test power tarik lori tu gune konkor baru kot..nak cipta rekod..tu yg carik yg kelas percume tu..heheh..

Iklan..mari beramai2 ke anjung batu utk mkn ikan bakau..kau..kau..lat nye nih..siap ade bauuu lawut ooo..

Hari ni pun ramai org menegur saya walaupun saya dah kate yg saye ni dah kawen dan dah ade anak 3..(yg ketiga tu saje tambah power ayat..kate zzrianz kan..gempak mmg kene lebih sket)heheh

Tapi ade satu soalan ni suke sgt diaorg ulang2..
encik1: bang...bile keje abg ni nak siap..dah pukul 5.30 dah ni kite org nak balik..?
Encik2: bang...bile keje abg ni nak siap..dah pukul 5.45 dah ni kite org nak balik..?
Encik3 :.....
Encik4 :....
Encik1 balik : bang..!!!! (Keras sket)....bile keje abg ni nak siap..dah pukul 6.30 dah ni kite org nak balik..anak bini tak ambik lg ni?
Terus aku pack barang dan dgn selambe jawab..haaa..dah siap...(Walaupun tak siap lg)..salah ke aku buat keje?..2 kali penat ari ni..keje penat..jawab soklan pun penat..

Nasib badan demi mencari 5. Suap nasik ( termasuk maid)..heheh

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by adambikers on Thu 3 Jun - 20:07

saya lock yee Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ni_juan82 on Thu 3 Jun - 20:18

adambikers wrote:saya lock yee Razz

Nape nak lock lak dam...bukan br je ke bukak kedai ni...?..salalh ke aku bekerje nih..?

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by adambikers on Thu 3 Jun - 20:22

eh thread baru dah.. selow nyer aku.. ingat kat thread lama tadi..
huhuhu, jom tgk cite prince of persia I love you

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by syd on Thu 3 Jun - 20:35

ni_juan82 wrote:Berbalik pd cite lori yg yb nak td..den rase yb ni saje je nak test power tarik lori tu gune konkor baru kot..nak cipta rekod..tu yg carik yg kelas percume tu..heheh..

Iklan..mari beramai2 ke anjung batu utk mkn ikan bakau..kau..kau..lat nye nih..siap ade bauuu lawut ooo..

Hari ni pun ramai org menegur saya walaupun saya dah kate yg saye ni dah kawen dan dah ade anak 3..(yg ketiga tu saje tambah power ayat..kate zzrianz kan..gempak mmg kene lebih sket)heheh

Tapi ade satu soalan ni suke sgt diaorg ulang2..
encik1: bang...bile keje abg ni nak siap..dah pukul 5.30 dah ni kite org nak balik..?
Encik2: bang...bile keje abg ni nak siap..dah pukul 5.45 dah ni kite org nak balik..?
Encik3 :.....
Encik4 :....
Encik1 balik : bang..!!!! (Keras sket)....bile keje abg ni nak siap..dah pukul 6.30 dah ni kite org nak balik..anak bini tak ambik lg ni?
Terus aku pack barang dan dgn selambe jawab..haaa..dah siap...(Walaupun tak siap lg)..salah ke aku buat keje?..2 kali penat ari ni..keje penat..jawab soklan pun penat..

Nasib badan demi mencari 5. Suap nasik ( termasuk maid)..heheh
[b]

Iyolah En Nijuan....semoga balik dgn slamat besok.[You must be registered and logged in to see this image.]

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Chef Bob on Thu 3 Jun - 21:00

SALAM MALAM..... Razz

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Raziskov on Thu 3 Jun - 21:03

ni_juan82 wrote:Berbalik pd cite lori yg yb nak td..den rase yb ni saje je nak test power tarik lori tu gune konkor baru kot..nak cipta rekod..tu yg carik yg kelas percume tu..heheh..

Iklan..mari beramai2 ke anjung batu utk mkn ikan bakau..kau..kau..lat nye nih..siap ade bauuu lawut ooo..

Hari ni pun ramai org menegur saya walaupun saya dah kate yg saye ni dah kawen dan dah ade anak 3..(yg ketiga tu saje tambah power ayat..kate zzrianz kan..gempak mmg kene lebih sket)heheh

Tapi ade satu soalan ni suke sgt diaorg ulang2..
encik1: bang...bile keje abg ni nak siap..dah pukul 5.30 dah ni kite org nak balik..?
Encik2: bang...bile keje abg ni nak siap..dah pukul 5.45 dah ni kite org nak balik..?
Encik3 :.....
Encik4 :....
Encik1 balik : bang..!!!! (Keras sket)....bile keje abg ni nak siap..dah pukul 6.30 dah ni kite org nak balik..anak bini tak ambik lg ni?
Terus aku pack barang dan dgn selambe jawab..haaa..dah siap...(Walaupun tak siap lg)..salah ke aku buat keje?..2 kali penat ari ni..keje penat..jawab soklan pun penat..

Nasib badan demi mencari 5. Suap nasik ( termasuk maid)..heheh

Takpe gak Juan..org tanya ko bila nak balik...
aku ni..org suh jgn balik2 kalau keje tak siap..
tu yg aku bertukar jadik Ultroman Taro kadang2...Razz Razz
ni pun belum bertukar jadik org lagi..masih pakai baju otroman ni...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ni_juan82 on Thu 3 Jun - 21:34

Ngah..lampu tum..pulum..pulum tu tak tukar merah lg ke..dah lame sgt kat bumi ni..kang kalo biau lame lg tu sakit plak..
Ke lampu tum pulum2 tu tak bape elok lg sensor die cam moto tuan manager..lambat alert..kekekek

Sebelum bertukar jgn lupe bagi libas power tangan besilang tu pd raksasa..

Anjung batu tu kat kg seri minyak..sebelah kg saye je ngah..ke umah angah dlm 30min. Je siap leper kat ladang serkam..kekek(hati2 jln tu byk lembu...ramai rider down kat situ)

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Wan@Blakepare on Thu 3 Jun - 21:49

Halo halo testing testing.....haaaa dah ok dah Assslaaamualaikum.....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Wan@Blakepare on Thu 3 Jun - 21:52

Dia orang down bukan krn langgar lembu tapi terpijak taik lembu...huah huah huah....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by syd on Thu 3 Jun - 22:16

sorry..asyik post utube jerr..tpi budak ni commeell!


syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by jimf on Thu 3 Jun - 23:02

salam no pertama...

wassalam..

eh..kat sini pun ada citer lori?
auntie amm.. nk citer panas? jom citer pasal yahudi... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ni_juan82 on Thu 3 Jun - 23:36

blakepare wrote:Dia orang down bukan krn langgar lembu tapi terpijak taik lembu...huah huah huah....

tu "moral down" name nye...

amecam tayar baru...dah leper kat mane dah...kekkekek

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by mat zzr on Thu 3 Jun - 23:50

ada penambahan tak senarai nama yg nak pergi ke "ridemakanikanbakaranjungbatu.com"...?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by ni_juan82 on Thu 3 Jun - 23:52

tah senyap je diaorg ni...

lekas wei...organizer dah tanye tuh....geng melaka yg lain sume ade kot...en. tenukz dll??

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by furqaan on Thu 3 Jun - 23:58

jefnoka1 wrote:
furqaan wrote:salam 1 melayuuuuuuuuuuuu...
tau la dok kat penang Razz Razz

Pasai tue la teman nak merantau ke KB lak... dah tak dak melayu kat Png nie ...asyik mengalah jer ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by mat zzr on Fri 4 Jun - 0:05

tunggu esok punya respond...kalau penyertaan tak menggalakkan...sabtu pagi aku nak naik awana makan roti sardin kat atas tu sambil tengok deretan superbike.....CBR-BMW-HAYABUSA-ZXR semua ada.....sebelum tu aku kena parking ZZR aku jauh jauh macam adam ajar...

sapa nak ikut aku belanja roti sardin awana...tapi tak lah sesedap roti sardin amjal...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V29 - Jom ke Melaka makan ikan bakar(03 Jun 2010)

Post by Sponsored content Today at 6:03


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum