newbies here

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: newbies here

Post by xxx on Thu 27 May - 16:57

mat zzr wrote:
ni_juan82 wrote:uish dude....jgn panggil aku abg....kan aku lagi mude dr ko...yg paling mude xxx..aku 2nd termude la...ko dah stok abg2 dah dude...

hehehe...hati mesti remaje + bujang ...kekekek

aku pun panggil XXX abang... lol!

hahahaha...
tergelak aku baca post ni..
lawak siot.... Laughing Laughing Laughing

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: newbies here

Post by jimf on Thu 27 May - 17:47

mat zzr wrote:(agak agak kena ban tak aku ni).... Rolling Eyes

nak bann ke tak nak.. nak bann ke tak nak...
adam...kasi bann abg muda ni 10 hari... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: newbies here

Post by ManCaL on Thu 27 May - 23:32

jimf wrote:
mat zzr wrote:(agak agak kena ban tak aku ni).... Rolling Eyes

nak bann ke tak nak.. nak bann ke tak nak...
adam...kasi bann abg muda ni 10 hari... Very Happy

alaa Tuan Jimf kasi je lr Ada Band kat abg mat tu...bole gak dia terkonang2 peristiwa lamo dongar lagu dari kump.ada band... Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: newbies here

Post by tenukz on Sat 26 Jun - 5:28

sapa yanhg tuo nih....konpius aku....klu xxx paling muda...tapi matzzr panggil dia abang...aku lak camne....aku pangil matzzr pakcik......tapi xxx panggil aku bro....so sapa yang paling muda......sila jawab

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: newbies here

Post by mat zzr on Sat 26 Jun - 11:49

jimF dgn Kak Amm AA paling opposite of mudo.... bounce

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: newbies here

Post by Amm on Sat 26 Jun - 14:21

mat zzr wrote:jimF dgn Kak Amm AA paling opposite of mudo.... bounce

Ehemmmmm....Abang Mat ZZR, orang yang tua cam ko saje yang tahu sape muda dan tua...he..he...
Ko lah sahabat seantero dunia... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: newbies here

Post by Sponsored content Today at 4:24


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum