Salam dihulur tanda perkenalan...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by gilababan on Mon 2 Aug - 3:04

Selamat datang ke ZZRIANZ bro Amir... Bleh la tanyo2 kat bro pasal motor gadang nanti...

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by amir69 on Mon 2 Aug - 20:47

gilababan wrote:Selamat datang ke ZZRIANZ bro Amir... Bleh la tanyo2 kat bro pasal motor gadang nanti...

Insyaallah, mana yg boleh ditolong akan diusahakan.

amir69

Posts : 9
Join date : 30/04/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by Vistana1 on Tue 3 Aug - 14:13

Salam Bro..

Kalau turun Sungai Petani...boleh minum2 kat sini


Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by Amm on Tue 3 Aug - 14:20

Vistana1 wrote:Salam Bro..

Kalau turun Sungai Petani...boleh minum2 kat sini


Aku selalu turun utara tak de pelawa teman pung.. Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by Vistana1 on Tue 3 Aug - 17:08

Hishhhh........mike ni lalu pergi Perlis haram nak nyinggah.......teman nunggu mike sehari suntuk......PLUS mike bayar TOL.......teman ni orang-orang besar jajahan haram mike nak sapa pun........nyombong..........hehehehe

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by kamalia on Thu 5 Aug - 9:52

ziex69 wrote:salam...

amir69...

bro dok kat telipot kan? bro ader iklankan GPZ tu dlm mudah guna nickname che am, kalo ye, kita prnh jumpa masa tu bro bawak GPZ, saya ngan kawan & isteri bawak ZZR250 jumpa kat kedai makan depan grand union,

Salam bro amir,
selamat berkenalan. motor GPZ tu dah dijual kat brader yg pakai zzr250 yg dtg ngan isteri & wife tu ke?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by amir69 on Fri 6 Aug - 10:05

kamalia wrote:
Salam bro amir,
selamat berkenalan. motor GPZ tu dah dijual kat brader yg pakai zzr250 yg dtg ngan isteri & wife tu ke?

Saya jual kat orang lain...

amir69

Posts : 9
Join date : 30/04/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by paklongkkb on Tue 10 Aug - 7:32

Semekom dari paklong dan salam perkenalan kpd rkn Zzrians....Minta ZZrians gune Avatar Gambar sendiri..... cheers

paklongkkb

Posts : 40
Join date : 01/05/2010
Age : 62
Location : Kuala Kubu Bharu,Selangor.

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by jefnoka1 on Tue 10 Aug - 8:42

zzrianz ni ramai yang pemalu la PLKKB Razz Razz

________________________________________________________________________________________

murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by jimf on Tue 10 Aug - 15:31

jefnoka1 wrote:zzrianz ni ramai yang pemalu la PLKKB Razz Razz

selain dari pemalu, ado gak yg tak mau identiti di ketahui oleh pihak PTPTN...

harap paklong..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by Guest on Wed 11 Aug - 12:50

jimf wrote:
jefnoka1 wrote:zzrianz ni ramai yang pemalu la PLKKB Razz Razz

selain dari pemalu, ado gak yg tak mau identiti di ketahui oleh pihak PTPTN...

harap paklong..

hish engko ni Jimf... apo sobut PTPTN kek sini....kang ado yg tersedak air liur sendiri...

err...welkam bro Amir...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Salam dihulur tanda perkenalan...

Post by Sponsored content Today at 14:01


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum