suzuki fxr150 dihajati(utk mem)

View previous topic View next topic Go down

suzuki fxr150 dihajati(utk mem)

Post by ni_juan82 on Wed 28 Apr - 20:31

salam sume...

ni ade letter of demand dr my wife nak try pakai fxr150 utk memahirkan penggunaan clutch sebelom naik ke cc yg lagi besar agar dapat join lakinye pergi ride dan layan meleper di klawang...

tahun : lagi baru lagi bagus.
kondisi : kalo boleh tip top...atau yg tak byk sgt problem.
budget harge : x < rm3000

harap kalo sesape yg ade access atau barang antik ni dan berhajat nak let go...sila bg tau..

tq.


ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: suzuki fxr150 dihajati(utk mem)

Post by mat zzr on Thu 29 Apr - 9:57

kalau nak belajar pakai clutch kau beli suzuki Rg110...murah...tak sampai RM1000...aku pernah pakai FXR150...aku jual kat member RM600 saja...sekarang ni dah mahal motor tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: suzuki fxr150 dihajati(utk mem)

Post by ni_juan82 on Thu 29 Apr - 12:12

ni mem ade banyak songel sket ...die nak yg tak kuar asap nye...kalo tak jd cam dulu ...saya pakai ss110 antau dier p keje masuk je satu opis bau asap melekat kat baju dier...hahahha...

dulu pakai fxr150 ni ape main problem dier..saye dengar sulu la...cybermatic meter dier tu problem...effect cdi ...betol ke..?

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: suzuki fxr150 dihajati(utk mem)

Post by mat zzr on Thu 29 Apr - 15:33

LCD display cepat pudar...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: suzuki fxr150 dihajati(utk mem)

Post by ni_juan82 on Sat 8 May - 22:24

Mod piat telinga..dah boleh lock thread ni..br td dah berjaya mendapatkan FZ150i yg debomb..
Pasni bleh berguru ngan triple x..

Sekian..tq

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: suzuki fxr150 dihajati(utk mem)

Post by Sponsored content Today at 18:50


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum